Nechaly byste očkovat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15404
19.8.15 22:06

@umea no mne se do toho nechce hrnout vubec prave… :think: tak zjistuju info :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
19.8.15 22:09

Dcera ji má naockovanou a syn dostane, než půjde do skolky. Zrovna když letos dcera dostala druhou dávku, tak dr říkala, že zrovna má případ žloutenky u dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
19.8.15 22:09

@mischelinka na Charite jsem mela praxi a je fakt, ze tam to bylo docela caste… je sila, kdyz vidis kluka, co tam prijde, ty na nej cucis jak puk, protoze ho vidas co tyden na diskotece, fesak, holek mraky a pak zjistis, co vsechno ma, co si picha apod. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kies
19.8.15 22:12

@dani24687 synovi je 29m, ockovan proti zloutence je asi 2 nebo 3 mesice a jsme spokojeni, uz netrnu, kdyz nekde neco „olizuje“… Za me ano… Akorat jsme ji teda platili :? Druhou davku dostane v breznu… Na 3lete jsme se dohodli

• Citovat
  • Upravit
6538
19.8.15 22:13
@dani24687 píše:
@mischelinka na Charite jsem mela praxi a je fakt, ze tam to bylo docela caste… je sila, kdyz vidis kluka, co tam prijde, ty na nej cucis jak puk, protoze ho vidas co tyden na diskotece, fesak, holek mraky a pak zjistis, co vsechno ma, co si picha apod. :poblion:

zrovna včera jsme volali policajty, protože jsme měli kousek za barákem pohozenou stříkačku. Člověk fakt nikdy neví a je to hnus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
19.8.15 22:21

Jestli nejezdite za hranice nekam do rizikovych oblasti (tady je mapa z roku 2010 http://novatravelclinic.com/…orld-map.png) @dani24687 nejite doma treba morske plody jako ustrice (tam VHA casto je), tak bych s tim vubec nespechala. Navic „pripad zloutenky“ jeste nerika, o jaky se jednalo druh (A, B, C).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2129
19.8.15 22:29

Já jsme ji moc chtěla dát, ale díky fakt extrémní reakci na Priorix, kdy máme z neuro zastavenou i druhou dávku, se bojím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
19.8.15 23:00

Neockovala bych.

• Citovat
  • Upravit
15404
19.8.15 23:05
@luca241 píše:
Já jsme ji moc chtěla dát, ale díky fakt extrémní reakci na Priorix, kdy máme z neuro zastavenou i druhou dávku, se bojím…

Muzu se zeptat, co bylo zareakci? klidne sz. Moc dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
20.8.15 08:08

Já zatím nedávám. Je pravda, že u dětí bývá průběh mírnější? Dala bych až starším dětem kvůli cestování, t. j. před plánovanou cestou do rizikovějších oblastí, což počítám může být tak někdy v pubertě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
20.8.15 09:01

Kluka jse mchtěla nechat naočkovat, ale po špatné zkušenosti s hexavakcínou nedávám žádné nepovinné očkování (a i ty se sanžím odkládat). Očkování proti žloutence dostane až ve chvíli, kdy by měl jet do nějaké rizikové země.

• Citovat
  • Upravit
77
31.8.15 21:32

Taky jsem chodila několikrát na očkování priorixu, malej teplotu neměl, ale občas zakašlal a když jsem tohle řekla doktorce tak ta ho hned odmítla píchnout…já bych ho tedy taky nenechala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek