Nechaly byste si třetí dítě?

Anonymní
29.1.23 17:13

Nechaly byste si třetí dítě?

Ahoj, vím, že to stejně bude na mně/ nás, ale i tak. Vždycky jsem chtěla 3 děti, chlapovi by stačilo jen jedno. Třetí v plánu nebylo, ale stalo se. Jeho názor je, že další dítě nechce. Tak teď nevím, co mám dělat. Já bych si to dítě nejraději nechala, ale co když zase zkazím život ostatním dvěma dětem? Ty jsou tedy ještě malé (6 a 3 ), ty by sourozence rády, ale samozřejmě si úplně neuvědomují, co by to obnášelo. Jenže co když to pak s chlapem bude stát za prd, bude mi to vyčítat? A tím pádem to ovlivní asi životy všech. Jsem úplně na začátku, takze bych jeste mohla na přerušení. Věkově je nam kolem 30, to asi není tak pozdě. Díky:)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3861
29.1.23 17:18

Ja urcite ne, me by se 3 detmi odvezli do blazince, ale kazda to mame nastavene jinak. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
29.1.23 17:18

A proč si teda nedával větší pozor, když už dítě nechtěl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4086
29.1.23 17:19
Nerozumum cim by se zkazil zivot detem?
@Anonymní píše:
Ahoj, vím, že to stejně bude na mně/ nás, ale i tak. Vždycky jsem chtěla 3 děti, chlapovi by stačilo jen jedno. Třetí v plánu nebylo, ale stalo se. Jeho názor je, že další dítě nechce. Tak teď nevím, co mám dělat. Já bych si to dítě nejraději nechala, ale co když zase zkazím život ostatním dvěma dětem? Ty jsou tedy ještě malé (6 a 3 ), ty by sourozence rády, ale samozřejmě si úplně neuvědomují, co by to obnášelo.Jenže co když to pak s chlapem bude stát za prd, bude mi to vyčítat? A tím pádem to ovlivní asi životy všech. Jsem úplně na začátku, takze bych jeste mohla na přerušení. Věkově je nam kolem 30, to asi není tak pozdě. Díky:)

Cim by 3.dite zkazilo zivot predchozim 2 detem? Podle tve logiky, jste uz zkazili zivot prvnimu diteti druhym…

Ted vazne, vypada, ze vsichni az na tveho muze se na 3.dite tesite…proc tvuj manzel nechce? Vadi mu to omezovani se, kdyz je dite male?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.23 17:20

My tohle řešili dopředu, vzhledem k antikoncepci (pochybné), že kdyby se i tak zadařilo, tak já dítě chci a na přerušení bych nešla. Muž dítě nechce. Zadařilo se a tak to bereme, jak to je. Kdybych dítě nechtěla, zajistila bych si lepší formu antikoncepce. Takhle to řešit až když situace nastane, to se mi zdá nešťastné. Čili já bych na přerušení nešla, nepřijde mi 3. dítě jako nějaká hrůza v dnešní době.

• Citovat
  • Upravit
10029
29.1.23 17:21

Ne, nenechala bych si treti dite, ale rozhodnuti je na tobe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.23 17:23

@LucieKLuc no že už na ně nebude tolik času třeba a že on mi to třeba pak může vyčítat a bude dusno atd., ale asi je to blbost
Asi omezování, občas má dost i těch dvou, ale zase máme hodně často hlídání - babičky chtějí sami od sebe. Když je ale s nimi, věnuje se jim

• Citovat
  • Upravit
74217
29.1.23 17:29

My máme tři děti. Jsou naštěstí všeobecně podmínky, že máme tři. Ale víc dětí bych nechtěla a nebude. Máme je blízko sebe. Dát si odstup, tak máme možná jedináčka. Vím, že bych se nedokázala v pracovním režimu vrátit znovu od plen.
Především to neřeš na netu. To musíte řešit spolu doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
29.1.23 17:31

Nechtěla bych 3 děti, ale taky bych se poctivě chránila.

• Citovat
  • Upravit
30915

Ja tri deti mam, trochu blize za sebou a ma to dve strany mince jako vse, je to strasne super mit doma smecku a zaroven je to dost makacka, pokud chces mit deti spokojene, vychovane a celkove do zivota (i kdyz to se ve trech detech zajistuje nejsnaz). Tvuj muz byl pri vyrabeni take :think:. (Osobne okolo 30 bych na potrat asi nesla. Ted je mi uz par let pres 40, zacinam si znovu budovat karieru po 7 letech doma a to se uprimne priznam, ze nevim, co bych delala, hlavne pri predstave nemit jeste v 60 posledni dite dospele :think:.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159

A dokazala byses smirit s potratem?

• Citovat
  • Upravit
32118
29.1.23 17:33
@Anonymní píše:
@LucieKLuc no že už na ně nebude tolik času třeba a že on mi to třeba pak může vyčítat a bude dusno atd., ale asi je to blbost
Asi omezování, občas má dost i těch dvou, ale zase máme hodně často hlídání - babičky chtějí sami od sebe. Když je ale s nimi, věnuje se jim

Tak pokud další dítě nechtěl, neměl ho vyrobit, ne? Nebo co jako čekal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4086
29.1.23 17:34
@Anonymní píše:
Asi omezování, občas má dost i těch dvou, ale zase máme hodně často hlídání - babičky chtějí sami od sebe. Když je ale s nimi, věnuje se jim

Fakt ti deti vycitat nic nebudou. Problem nejsou deti.
Ja osobne pokud mate takove zazemi a hlidani bych na potrat nesla…myslim, ze si s manzelem musite otevrene promluvit.
Nejsem proti potratu ale zde fakt neni duvod si dite nenechavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.23 17:34

@mackA159 myslím si, zcela určitě, že bych to obrečela, už jen ta představa je zvláštní…jenže když chlap řekl jasně, že nechce, tak váhám

• Citovat
  • Upravit
19388
29.1.23 17:36
@Anonymní píše:

Tak nemá s. u.k. a.t, blbec.
Nešla bych na potrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí