Vubec zadny sex

Anonymní
29.1.23 14:20

Vubec zadny sex

Ahoj, s pritelem mame 2 rocni dite a uz asi pulroku jsme spolu nespali. Dostali sme se do faze ze nemame chut. Ja sem vetsinou unavena po celem dni s ditetem a on taky moc zajmu nema. Opravdu nema milenku ani ja milence. Nechapu co sd stalo ze to je tak jak to je. Ja byla vzdy hodne pri chuti a najednou vubec nic. Jsme spolu celkove 3,5 roku. Co s tim? Mel to tak nekdo? Prosim anonym citlive tema

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36139
29.1.23 14:28
@Anonymní píše:
Ahoj, s pritelem mame 2 rocni dite a uz asi pulroku jsme spolu nespali. Dostali sme se do faze ze nemame chut. Ja sem vetsinou unavena po celem dni s ditetem a on taky moc zajmu nema. Opravdu nema milenku ani ja milence. Nechapu co sd stalo ze to je tak jak to je. Ja byla vzdy hodne pri chuti a najednou vubec nic. Jsme spolu celkove 3,5 roku. Co s tim? Mel to tak nekdo? Prosim anonym citlive tema

Zajistit si hlídání a vypadnout někam na víkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.23 14:29

@JancaS84
V hlidani problem neni. Spis v chuti, ze neni absolutne zadna chut

• Citovat
  • Upravit
364
29.1.23 14:34

To je skoda, budes asi mlada..
Mozna ta únava a vyčerpání..
Ono točit se v kruhu a resit jen same provozní věci a chuti nijak neprida

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
29.1.23 14:47
@Anonymní píše:
Ahoj, s pritelem mame 2 rocni dite a uz asi pulroku jsme spolu nespali. Dostali sme se do faze ze nemame chut. Ja sem vetsinou unavena po celem dni s ditetem a on taky moc zajmu nema. Opravdu nema milenku ani ja milence. Nechapu co sd stalo ze to je tak jak to je. Ja byla vzdy hodne pri chuti a najednou vubec nic. Jsme spolu celkove 3,5 roku. Co s tim? Mel to tak nekdo? Prosim anonym citlive tema

Chybí vám ten sex? Podle toho, co píšeš, asi ne. Pocit blízkosti se dá přeci naplnit i normálním přitulením. Na sex nemáte chuť ani jeden, což je asi něco, za co by mnoho žen tady dalo cokoliv, máte soulad ve vašich potřebách / nepotřebách a to je to hlavní. Netlač na pilu. Prostě nemáte chuť. Vrátí se, až přijde správný čas. Není důvod se kvůli tomu trápit, žádný hodnotný vztah nestojí JEN na sexu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.23 15:20

Pokud to vám oběma vyhovuje, tak to přece není potřeba řešit, ne? S kolotočem kolem malých dětí to tak někdy bývá, akorát většinou jen u žen, ty máš to štěstí, že to máte stejně. Dala bych tomu čas, častěji trávila čas ve dvou a ono to třeba přijde. A když ne, tak ne. Důležitý je, že to oba mate stejně. My s manželem taky žijeme bez sexu, ale bohužel to jaksi nevyhovuje ani jednomu z nás. Oba bychom chtěli, akorát já po určitých událostech a postupem času už nechci s ním. A to prostě nemá řešení. Tedy ne takové, které by vyhovovalo oběma. Dřív nebo později na to dojedeme.. vy máte tu výhodu, že se ve svých potřebách shodnete, tak neřeš nic, co není potřeba řešit.

• Citovat
  • Upravit
364
29.1.23 16:06
@Anonymní píše:
Pokud to vám oběma vyhovuje, tak to přece není potřeba řešit, ne? S kolotočem kolem malých dětí to tak někdy bývá, akorát většinou jen u žen, ty máš to štěstí, že to máte stejně. Dala bych tomu čas, častěji trávila čas ve dvou a ono to třeba přijde. A když ne, tak ne. Důležitý je, že to oba mate stejně. My s manželem taky žijeme bez sexu, ale bohužel to jaksi nevyhovuje ani jednomu z nás. Oba bychom chtěli, akorát já po určitých událostech a postupem času už nechci s ním. A to prostě nemá řešení. Tedy ne takové, které by vyhovovalo oběma. Dřív nebo později na to dojedeme.. vy máte tu výhodu, že se ve svých potřebách shodnete, tak neřeš nic, co není potřeba řešit.

Se obávám ze kdyby bylo uplne vše OK tak zakladatelka nepise, ani by ji to nenapadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
29.1.23 16:15

Ano, měli jsme to tak po porodu. Asi je to časté.

• Citovat
  • Upravit
2698
29.1.23 16:21
@Vejanek píše:
Se obávám ze kdyby bylo uplne vše OK tak zakladatelka nepise, ani by ji to nenapadlo…

Třebas jí to napadlo právě proto, že sexismus je na každém rohu a každý den se na nás valí články, kolikrát do týdne je zapotřebí souložit pro zachování klidného manželství.
I když oni dva to cítí jinak a vyhovují si i v této oblasti, zakladatelce to díky tomu nátlaku zvenčí může přijít „nenormální“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
29.1.23 16:35

Tak nemít sex půl roku, pokud k tomu nejsou nějaké vážné důvody a vztah funguje, divné je. Ale pokud vám to ani jednomu nevadí nebo nerealizujetec sex jinde, tak není co řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
29.1.23 16:45
@Sunlight515 píše:
Třebas jí to napadlo právě proto, že sexismus je na každém rohu a každý den se na nás valí články, kolikrát do týdne je zapotřebí souložit pro zachování klidného manželství.
I když oni dva to cítí jinak a vyhovují si i v této oblasti, zakladatelce to díky tomu nátlaku zvenčí může přijít „nenormální“.

I to je samo mozne :lol:
Tyhle články jak co delat když to nebo ono mi lezou krkem
Ted toho je strasne moooc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
29.1.23 18:25
@Anonymní píše:
@JancaS84
V hlidani problem neni. Spis v chuti, ze neni absolutne zadna chut

A co se zkusit „premoct“, udělejte si čas na odpočinek, relax, wellness a ten zbytek třeba přijde sám a když ne teď třeba příště…vepište stále partneři a nejen rodiče… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
29.1.23 18:36
@Perníček22 píše:
A co se zkusit „premoct“, udělejte si čas na odpočinek, relax, wellness a ten zbytek třeba přijde sám a když ne teď třeba příště…vepište stále partneři a nejen rodiče… ;)

Jak přemoct? V případě ženy „přemoct se“ je srovnatelné se znásilněním, v případě muže „přemoct se“ může znamenat trauma a frustraci, kdy se může klidně stát, že „se mu nepostaví“. Když není chuť, tak není chuť a když není chuť na obou stranách, nemá smysl nutit se do něčeho, co není nezbytně nutné.
Není to jako „přemoct se“, když se mi zrovna nechce umýt nádobí nebo jít uklidit, ale vím, že musím. Sex je činnost dobrovolná, která má přinášet potěšení. A když není chuť, tak si prostě počkám, až ta chuť bude, ideálně na obou stranách. Ale nutit se do „toho“ je hloupost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
29.1.23 19:00
@Sunlight515 píše:
Jak přemoct? V případě ženy „přemoct se“ je srovnatelné se znásilněním, v případě muže „přemoct se“ může znamenat trauma a frustraci, kdy se může klidně stát, že „se mu nepostaví“. Když není chuť, tak není chuť a když není chuť na obou stranách, nemá smysl nutit se do něčeho, co není nezbytně nutné.
Není to jako „přemoct se“, když se mi zrovna nechce umýt nádobí nebo jít uklidit, ale vím, že musím. Sex je činnost dobrovolná, která má přinášet potěšení. A když není chuť, tak si prostě počkám, až ta chuť bude, ideálně na obou stranách. Ale nutit se do „toho“ je hloupost.

Ale já nepsala „premoct se“ k sexu, já ji napsala „premoct se“ a jet na ten víkend, udělat si čas pro sebe, na relax, turistiku já nevím co ještě…prostě být pro sebe…schválně jsem psala že to ostatní možná přijde a možná také ne…ale pokud budou v tom stereotypu doma, těžko že hnout z mista :nevim: jenže zakladatelce se nechce ani na ten víkend, to je pak těžké…proto jsem psala to „premoct se“ a zkusit to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2061
30.1.23 08:52

Podle mě je to v pohodě, hlavní je, že to máte oba stejně. Je dobrý si o tom čas od času otevřeně promluvit, jestli jste s tím opravdu oba v cajku a nemá někdo nějaký pocit nedostatku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí