Slabá chvilka

59
29.1.23 01:57

Slabá chvilka

Ahoj, chci se zeptat, jak by jste si vyložili, když se vám někdo po dlouhé odmlce ozve, a pro vysvětlení uvede že měl " slabou chvilku"? Zejména u chlapů. Jakože se styděl? Bylo mu trapně? :nevim: Takový podivný vysvětlení neznám, dál jsem se po dotycné osobě s jeho vysvětlením nepídila…proto moc nevím, jak s tím člověkem dál jednat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14605
29.1.23 02:11

To je zase ten, co si tě od listopadu střídavě blokuje a zase odblokuje? Prosím tě, kašli už na něj :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
29.1.23 02:21

Ahoj, můj kamarád měl často slabé chvilky a mělo to 2 příběhy…
1. Zamilovanost, deprese, manipulace
2. Byl to ku*evník :poblion:
Ale každý to může mít jinak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
29.1.23 02:28

@Michelle_M Ne, o toho se vůbec nejedná ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
29.1.23 02:46

@Veeju Jedná se o rodinného přítele. Je sám, ale sem tam asi nějakou známost na jednu noc má. :nevim: A depky ani manipulace v tom není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14923
29.1.23 04:42
@patti22 píše:
Ahoj, chci se zeptat, jak by jste si vyložili, když se vám někdo po dlouhé odmlce ozve, a pro vysvětlení uvede že měl " slabou chvilku"? Zejména u chlapů. Jakože se styděl? Bylo mu trapně? :nevim: Takový podivný vysvětlení neznám, dál jsem se po dotycné osobě s jeho vysvětlením nepídila…proto moc nevím, jak s tím člověkem dál jednat.

Ožral jsem se a neodložil včas telefon. Ale uznávám, že slabá chvilka zní lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4448
29.1.23 06:56

Slaba chvilka = plny pytel :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1156
29.1.23 07:12

Také bych řekla, že nemá do koho jinýho píchnout, ale oni to umí schovávat za taková vtipná slovní spojení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15141
29.1.23 07:18

Žádná jiná mu nedala, tak to trapně zkouší na tebe. Na takovou zprávu je potřeba vůbec nereagovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
29.1.23 07:47

Ze v urcitem rozpolozeni udelal neco, co by jinak neudelal

• Citovat
  • Upravit
3853
29.1.23 07:51

Slabá chvilka =

1. Ožral se a chytl stesk

nebo

1. Je nadrženej a vytáhl seznam potencionálních možností

Ani v jednom případě není o co stát zažívat od chlapa zájem jen, když má slabou chvilku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
29.1.23 08:26
@patti22 píše:

Tak se mi nějak udělalo smutno a hádej, na koho jsem si vzpomněl :roll: Konec citace Svěráka v Koljovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
29.1.23 08:26

Ježíš chtěl si prostě zapíchat, tak zkusil, jestli se chytíš. Nehledej v tom žádnou psychologickou vědu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
29.1.23 08:28
@patti22 píše:
@Veeju Jedná se o rodinného přítele. Je sám, ale sem tam asi nějakou známost na jednu noc má. :nevim: A depky ani manipulace v tom není.

Ty spíš s rodinným přítelem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
29.1.23 08:48
@patti22 píše:

DOBRÝ DEN, ASI JSEM TO ŠPATNĚ NAPSALA, PODLE ODPOVĚDÍ. :think:

SLABÁ CHVILKA MĚLA BÝT V DOBĚ JEHO ODMLCE, NE ŽE SE PO ODMLCE OZVAL.

TAK JSEM NENAPSALA, ŽE BYCH SNÍM SPALA NEBO NĚCO PODOBNÉHO. MŮJ ZVÍDAVÝ DOTAZ NEBYL TAK ÚPLNĚ POCHOPEN. NEVADÍ. HEZKOU NEDĚLI VŠEM ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí