Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, chci se zeptat, jak by jste si vyložili, když se vám někdo po dlouhé odmlce ozve, a pro vysvětlení uvede že měl " slabou chvilku"? Zejména u chlapů. Jakože se styděl? Bylo mu trapně?
Takový podivný vysvětlení neznám, dál jsem se po dotycné osobě s jeho vysvětlením nepídila…proto moc nevím, jak s tím člověkem dál jednat.
To je zase ten, co si tě od listopadu střídavě blokuje a zase odblokuje? Prosím tě, kašli už na něj ![]()
Ahoj, můj kamarád měl často slabé chvilky a mělo to 2 příběhy…
1. Zamilovanost, deprese, manipulace
2. Byl to ku*evník ![]()
Ale každý to může mít jinak ![]()
@Veeju Jedná se o rodinného přítele. Je sám, ale sem tam asi nějakou známost na jednu noc má.
A depky ani manipulace v tom není.
@patti22 píše:
Ahoj, chci se zeptat, jak by jste si vyložili, když se vám někdo po dlouhé odmlce ozve, a pro vysvětlení uvede že měl " slabou chvilku"? Zejména u chlapů. Jakože se styděl? Bylo mu trapně?Takový podivný vysvětlení neznám, dál jsem se po dotycné osobě s jeho vysvětlením nepídila…proto moc nevím, jak s tím člověkem dál jednat.
Ožral jsem se a neodložil včas telefon. Ale uznávám, že slabá chvilka zní lépe.
Také bych řekla, že nemá do koho jinýho píchnout, ale oni to umí schovávat za taková vtipná slovní spojení ![]()
Žádná jiná mu nedala, tak to trapně zkouší na tebe. Na takovou zprávu je potřeba vůbec nereagovat.
Slabá chvilka =
nebo
Ani v jednom případě není o co stát zažívat od chlapa zájem jen, když má slabou chvilku.
@patti22 píše:
Ahoj, chci se zeptat, jak by jste si vyložili, když se vám někdo po dlouhé odmlce ozve, a pro vysvětlení uvede že měl " slabou chvilku"? Zejména u chlapů. Jakože se styděl? Bylo mu trapně?Takový podivný vysvětlení neznám, dál jsem se po dotycné osobě s jeho vysvětlením nepídila…proto moc nevím, jak s tím člověkem dál jednat.
Tak se mi nějak udělalo smutno a hádej, na koho jsem si vzpomněl
Konec citace Svěráka v Koljovi.
Ježíš chtěl si prostě zapíchat, tak zkusil, jestli se chytíš. Nehledej v tom žádnou psychologickou vědu.
@patti22 píše:
@Veeju Jedná se o rodinného přítele. Je sám, ale sem tam asi nějakou známost na jednu noc má.A depky ani manipulace v tom není.
Ty spíš s rodinným přítelem?
@patti22 píše:
DOBRÝ DEN, ASI JSEM TO ŠPATNĚ NAPSALA, PODLE ODPOVĚDÍ. ![]()
SLABÁ CHVILKA MĚLA BÝT V DOBĚ JEHO ODMLCE, NE ŽE SE PO ODMLCE OZVAL.
TAK JSEM NENAPSALA, ŽE BYCH SNÍM SPALA NEBO NĚCO PODOBNÉHO. MŮJ ZVÍDAVÝ DOTAZ NEBYL TAK ÚPLNĚ POCHOPEN. NEVADÍ. HEZKOU NEDĚLI VŠEM ![]()