Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všem, mám na vás takovou intimní otázku, kde nejlépe najít partnerku a trávení příjemných chvílí a kdyby jste některá takový návrh dostala, jak by jste si představovala, aby byl formulovaný? Nejsem ženatý, jsem čistotný, nepiju takže do baru nechodím, abych se s někým poznal tváři v tvář, ale dá se říct, že jsem nějakým způsobem introvert a tak mám problém se seznámením. Kvůli své práci nehledám dlouhodobý vztah, protože by druhá polovicka trpěla spíš samotou, ale každý chlap nějaké své potřeby má.. Nejdu sem s návrhy, ale spíše pro radu. Předem všem děkuji za zapojení do diskuze ![]()
Pokud je všechno tak, jak píšeš, tak privát. Pokud trávíš hodně času v práci, tak na to vyděláš a obejde se to bez seznamovacích tanečků. Ty beztak budeš mít se ženskýma nějakej problém, ten mají všichni, co se blbě seznamujou.
Jak vznešeně nazvat matraci? Partnerka na intimní chvíle
Nedivím se, že nemáš ženskou. Doporučuji na to občasné vyklepání pytlíku prostitutku. ![]()
Najdi si nějakou sugarbabe, jestli si to můžeš dovolit. Tam se vás vystřídá min.
@Pavel101 píše:
Ahoj všem, mám na vás takovou intimní otázku, kde nejlépe najít partnerku a trávení příjemných chvílí a kdyby jste některá takový návrh dostala, jak by jste si představovala, aby byl formulovaný? Nejsem ženatý, jsem čistotný, nepiju takže do baru nechodím, abych se s někým poznal tváři v tvář, ale dá se říct, že jsem nějakým způsobem introvert a tak mám problém se seznámením. Kvůli své práci nehledám dlouhodobý vztah, protože by druhá polovicka trpěla spíš samotou, ale každý chlap nějaké své potřeby má.. Nejdu sem s návrhy, ale spíše pro radu. Předem všem děkuji za zapojení do diskuze
Každého slintu s návrhem kvalitního sexu v kamarádském pojetí bych odpálkovala.
Můžeš chodit od holky k holce. Mám v lidstvo ještě nějakou důvěru tak myslím, že po vyraženém oku, zlomených nohách a natržené plíci nějakou najdeš.
Pokud nechceš srkat žrádlo brčkem, doporučuji kurvu.
@Serpentini píše:
Jak vznešeně nazvat matraci? Partnerka na intimní chvíleNedivím se, že nemáš ženskou. Doporučuji na to občasné vyklepání pytlíku prostitutku.
Ty děláš jakoby ženské byly lilie, co nikdy nikoho v životě čistě na sex nemají. Měla jsem kdysi v mládí kamaráda s výhodami, oba jsme byli singl a jako matrace jsem si fakt nepřipadala.
@Betty MacDonald píše:
Pokud je všechno tak, jak píšeš, tak privát. Pokud trávíš hodně času v práci, tak na to vyděláš a obejde se to bez seznamovacích tanečků. Ty beztak budeš mít se ženskýma nějakej problém, ten mají všichni, co se blbě seznamujou.
Taky myslím, že privát je dobré řešení. Třeba ho to zocelí a pak zvládne i seznámení běžným způsobem
@Pavel101 píše:
Ahoj všem, mám na vás takovou intimní otázku, kde nejlépe najít partnerku a trávení příjemných chvílí a kdyby jste některá takový návrh dostala, jak by jste si představovala, aby byl formulovaný? Nejsem ženatý, jsem čistotný, nepiju takže do baru nechodím, abych se s někým poznal tváři v tvář, ale dá se říct, že jsem nějakým způsobem introvert a tak mám problém se seznámením. Kvůli své práci nehledám dlouhodobý vztah, protože by druhá polovicka trpěla spíš samotou, ale každý chlap nějaké své potřeby má.. Nejdu sem s návrhy, ale spíše pro radu. Předem všem děkuji za zapojení do diskuze
Panterku pro intimní chvíle můžeš najít v zásadě dvěma způsoby:
Každý ten způsob, jak už to bývá, má své výhody a nevýhody. 1) sice vyžaduje poněkud větší úsilí jak na získání, tak pak i udržení vztahu, nicméně benefitem je zde trávení těch intimních chvilek bez nutnosti používat kondom, protože vás na ni pravděpodobně není tolik jako v případě 2), kdy platíš za výkon a dáma aby se tím uživila vás podobných musí mít dost velké stádečko
![]()
@Pavel101 píše:
jako ve vztahu zalezi na tom, abyste se sešli v představách, jak by to melo fungovat, aby se to libilo oběma
ja mam ted s dvojitou zkušenost a s jedním to funguje perfektně uz delší dobu, s druhým to nejde
@Kfětoslava píše:
Ty děláš jakoby ženské byly lilie, co nikdy nikoho v životě čistě na sex nemají. Měla jsem kdysi v mládí kamaráda s výhodami, oba jsme byli singl a jako matrace jsem si fakt nepřipadala.
Napsala jsem svůj názor, líbit se ti nemusí ![]()