Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já spíš nechápu, proč tohle řešíš na emiminu, to řeš se sluníčkovýma adminkama na MK. řekni, že ten druhej je maminky nebo sestry, jako důkaz tam dej profilovku jak na pas, a třeba to projde.
@kouřící králík píše:
@Krasavicaaahoj krásko
jo pipilend je lepší než gógl
pipilend
já už četla i edilino
@araw píše:
tak oni vidí i přímo konkrétní pc. Blokují nejprve nějak pc, co jde obejít vymazáním cookies a pak zablokují teprve IP
oni vidí i můj PC
to mě děsí
@kouřící králík píše:
oni vidí i můj PCto mě děsí
tak zhasni! a mají smůlu.
@Blackova.K píše:
tak zhasni! a mají smůlu.
mám jen svíčky, jak funguje pC nevím ![]()
@Krasavicaa píše: ¨![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sem se málem udusila vanilkovým rohlíčkem
![]()
![]()
neblbni, taková škoda ![]()
@kouřící králík píše:
@Blackova.Kno a kde se vzděláváš
na FB tam ti je holka chytrých lidí ![]()
@kouřící králík píše:
mám jen svíčky, jak funguje pC nevím
tak zhasni svíčky bože ![]()
Já si, děvčata, dovolím trochu rýpnout - teda výjimečně.
On existuje takový postup, kterému se říká „frekvenční analýza hlásek“. Je typický pro každý jazyk, kterým mluví jedinci druhu Homo sapiens - ale dá se použít i pro identifikaci jednotlivé osoby a určení, jestli nějaký text vytvořila ona. Pokud máte k dispozici dostatečný počet znaků v textech, tak to prostě proženete tím algoritmem - a máte jasno.
Netuším, jestli toto používají admini serverů - já bych to na jejich místě stopro udělal. Jen holt umět tu zatracenou statistiku a analýzu… ![]()
@kouřící králík Ano prosím. Obecná čeština, používaná v některých populárně naučných časopisech…
Upřímně řečeno, tento druh časopisů si radši nechám utéct. ![]()
@Jura007 ze školy si pamatuju houby, ale byla jsem na prohlídce korpusové laboratoře na filde - individuální korpus z příspěvků je děsně maličký, korpusová lingvistika se dělá u autorů co píšou knihy celý život, a i pak Ti z toho vypadnou jen surová data, která musí někdo analyzovat. Spíš bych řekla, že z jazyka se to dá poznat jaksi intuitivně.
Jak nemůže mít člověk 2 účty? Co když budu bydlet s maminou, obě budeme používat stejný PC a každá budeme mít svůj účet? Já jako mamina budu komunikovat, kdežto moje mamina si tam bude chodit jen číst. Není trochu nesmysl, zakázat mít 2 účty na IP adrese? To mi teda nejde moc do hlavy
![]()