Nechápu MK

112
27.12.14 19:40

nechápu MK

Ahoj chci se zeptat mám dva učty na modrém koníku, jiné jméno, jiný email, na jednom mě zná dost lidí a druhý mám takový anonymní, a jeden z nich mi chtějí smazat, nechápu proč, a jak mohly zjistit že používám dva a že jsou moje? Co kdyby ten druhý byl např. matky nebo sestry jak jsem řekla jiné e-maily. Dyt mužu mít kolik chci facebooku, emailu, a buh ví čeho ale dva učty na MK nemohu mít? S adminkou se nedá komunikovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101710
27.12.14 19:42

@koncice Tady taky nesmíš mít dle pravidel 2 účty, prostě jsou to pravidla daného serveru, pokud na něm chceš být, tak je holt musíš dodržovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
27.12.14 19:42
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Holka, začni žít radši realitou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:  :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
112
27.12.14 19:43

@j.a.n.i1 nojo ale jak to zjistí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
27.12.14 19:43

Nevim jak na MK ale tady se to taky nesmi. A netusim jak to poznaji, mozna IP Adresa, i kdyz tu muze mit stejnou pul baraku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
27.12.14 19:44

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ty vado, já už nechápu nic :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: přečetla jsis podmínky, se kterými jsi regostrací souhlasila? Asi ne, asi moc dlouhé :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jinak by jsi to věděla, jinak holka, tady ti v tom nikdo nepomůže, smiř se s tím, že ti jeden smažou a jakmile si založíš dva i zde, tak jaké překvapení- jeden ti smažou :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

@koncice

proč to řešíš tady 8o ptej se koníka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940

@koncice zkus tvrdit, že je sestry. Ale když nebudou chtít tak ti to euznají, tady taky nesmíš mít dva účty. Což chápu, ale v některých třčeba intimních věcech by se to třeba hodilo. Ale nejde to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710

@koncice Já nevím, já nejsem IT a i kdyby jo, tak tohle ti stejně nikdo psát nebude… ale internet není tak anonymní, jak si mnoho lidí myslí, spíš bych řekla, že není anonymní vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
27.12.14 19:45
@kouřící králík píše:
@konciceproč to řešíš tady 8o ptej se koníka :nevim:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: To víš, tady se ví fšecko :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17014
27.12.14 19:45
@geilens píše:
Nevim jak na MK ale tady se to taky nesmi. A netusim jak to poznaji, mozna IP Adresa, i kdyz tu muze mit stejnou pul baraku :nevim:

tak oni vidí i přímo konkrétní pc. Blokují nejprve nějak pc, co jde obejít vymazáním cookies a pak zablokují teprve IP

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
27.12.14 19:46
@araw píše:
jinak holka, tady ti v tom nikdo nepomůže, smiř se s tím, že ti jeden smažou a jakmile si založíš dva i zde, tak jaké překvapení- jeden ti smažou :jazyk:

Nebo možná oba, když se bude hádat, proč by nemohla mít dva :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85381
27.12.14 19:47

@koncice zjisti to podle IP adresy a precti si pravidla i jinde, neni pravda, ze vsude muzes mit neomezeny pocet uctu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.12.14 19:47

@Krasavicaa

ahoj krásko :*
jo pipilend je lepší než gógl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
27.12.14 19:48