Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj chci se zeptat mám dva učty na modrém koníku, jiné jméno, jiný email, na jednom mě zná dost lidí a druhý mám takový anonymní, a jeden z nich mi chtějí smazat, nechápu proč, a jak mohly zjistit že používám dva a že jsou moje? Co kdyby ten druhý byl např. matky nebo sestry jak jsem řekla jiné e-maily. Dyt mužu mít kolik chci facebooku, emailu, a buh ví čeho ale dva učty na MK nemohu mít? S adminkou se nedá komunikovat.
@koncice Tady taky nesmíš mít dle pravidel 2 účty, prostě jsou to pravidla daného serveru, pokud na něm chceš být, tak je holt musíš dodržovat.
Nevim jak na MK ale tady se to taky nesmi. A netusim jak to poznaji, mozna IP Adresa, i kdyz tu muze mit stejnou pul baraku ![]()
ty vado, já už nechápu nic
přečetla jsis podmínky, se kterými jsi regostrací souhlasila? Asi ne, asi moc dlouhé
jinak by jsi to věděla, jinak holka, tady ti v tom nikdo nepomůže, smiř se s tím, že ti jeden smažou a jakmile si založíš dva i zde, tak jaké překvapení- jeden ti smažou ![]()
@koncice zkus tvrdit, že je sestry. Ale když nebudou chtít tak ti to euznají, tady taky nesmíš mít dva účty. Což chápu, ale v některých třčeba intimních věcech by se to třeba hodilo. Ale nejde to.
@koncice Já nevím, já nejsem IT a i kdyby jo, tak tohle ti stejně nikdo psát nebude… ale internet není tak anonymní, jak si mnoho lidí myslí, spíš bych řekla, že není anonymní vůbec.
@kouřící králík píše:
@konciceproč to řešíš tadyptej se koníka
To víš, tady se ví fšecko
![]()
@geilens píše:
Nevim jak na MK ale tady se to taky nesmi. A netusim jak to poznaji, mozna IP Adresa, i kdyz tu muze mit stejnou pul baraku
tak oni vidí i přímo konkrétní pc. Blokují nejprve nějak pc, co jde obejít vymazáním cookies a pak zablokují teprve IP
@araw píše:
jinak holka, tady ti v tom nikdo nepomůže, smiř se s tím, že ti jeden smažou a jakmile si založíš dva i zde, tak jaké překvapení- jeden ti smažou
Nebo možná oba, když se bude hádat, proč by nemohla mít dva ![]()
@koncice zjisti to podle IP adresy a precti si pravidla i jinde, neni pravda, ze vsude muzes mit neomezeny pocet uctu ![]()
@kouřící králík píše:
@Krasavicaaahoj krásko
jo v pipilendu je lepší než gógl
Přesně tak zajdo
![]()