Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A zvládnete to finančně? Z tvého popisu to vůbec nezní, že bys o to dítě stála…o to víc jsi teď ve stresu, když už to všichni ví.
Nenechala bych si ho, s chlapem, co opustí malé děti a těhotnou ženu bych žádné dítě mít nechtěla.
@Ronabe píše: Více
Jake dite jsi prijala za sve a jake tehotenstvi jste prpzivali spolu? To posledni jeho ex, ze ktereho je to rocni dite?
Pokud jsem to pochopila spravne, tak to je tedy slusnej bizar.
Napíšu ti k tomu ještě něco… klidně do toho běž s tou „lží“ o zamlklém.
Setkala jsem se s podobným případem v okolí, bohužel to prokecla dřív než vyšlo najevo, že dítě by ji přivedlo do neštěstí. Udělala to právě takhle, bolelo to měsíc…dva. Každý další týden ji jen připomínal, jak dobře udělala. Říkala, že si nedovede představit, že by zůstala těhotná, zbláznila by se neštěstím (šlo o rodinné zázemí a finance, 9 z 10 by jí řeklo, že „se to nějak udělá“). Jenže ono se neudělá - a o tom to je.
Těch „to se udělá“ matek a dětí je dost na to, aby člověk věděl, jak hrozně to končí.
Ty jsi osm týdnů těhotná i s těmi pěti, ve kterých jsi o těhotenství nevěděla, už jste stihli takhle pobláznit dceru a teď uvažujete o potratu? Jste normální?
@Sany80s píše: Více
Buď v klidu, zakladatelka taky není žádný výkvět charakteru, ta ho ani od chlapa čekat nemůže…..
@Fee-bee Ano, to poslední. Ono když už se rozhodli jít od sebe, pak zjistila, že je pár týdnů těhotná a dítě si rozhodla nechat. A já ho přijala, stále to je dítě mojeho partnera a nemůžeme jaksi dělat, že neexistuje. Bereme si ho často i s ostatními dětmi.
@Janli Ano, jistě je lepší žít v nešťastném byť kvůli dětem udržovaném vztahu, kde jsou spolu lidé jen protože se to musí a je to závazek. Raději se 3× rozvedu než dávat špatný příklad lásky a ve vztahu trpět, vy výsledku trpí i děti. Ale tohle tady vůbec neřeším. TO MÁME VYJASNĚNO A VŠEM STRANÁM TO VYHOVUJE A JSME S TÍM ZTOTOŽNĚNÍ. JAK MY, TAK JEHO BÝVALÁ ŽENA, MŮJ BÝVALÝ MANŽEL A I DĚTI.
On opustil zenu par tydnu po tom, co se dozvedel, ze je tehotna? Takze byla tehda v te same pozici, co jsi ty ted? No, tak s takovym charakterem tedy good luck.
Nebali si uz nahodou kufry a nechysta se jit rozsevat sve seme dal?
@stinga NÁM I BÝVALÉ MANŽELCE TO VYHOVUJE A JSME S TÍM ZTOTOŽNĚNÍ. Píšu znovu. O tohle tady vůbec nejde. To je již uzavřeno a není třeba to vytahovat. I když je to nepředstavitelné, jsme důkazem, že to fungovat může.
@Fee-bee Ne, opustil ji a ona až pak zjistila, že je těhotná.
původně jsem ti chtěla poradit, ať jdeš tajně na ten potrat,
ale v takovém čurbesu, v jakém žijete, se už jedno další dítě ztratí, pět nebo šest to je skoro jedno
Nestastny vztah, ale piglovat svou ex mohl i tak? A vsichni jste s aktualni situaci ok, jo? A ted tu O Karkulce…