Nechat či nenechat si dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24
21.4.25 13:32

@stinga To mi říká i chlap. :lol: Máte pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3764
21.4.25 13:33

@stinga Myslim, ze se nam tu rodi slusna konkurence nasi Klopce. :mrgreen: @Klopotkova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
21.4.25 13:33

@Fee-bee Ach Bože, já taky spala se svým manželem, dokud jsme se nerozvedli. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
21.4.25 13:34
@Ronabe píše: Více

Víš co? Přesvědčuješ sama sebe. I kdybys použila ještě větší písmena, jste bez slušnosti a charakteru oba. Zas tak nešťastný manželství to nebylo, když ji přivedl do jinýho stavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3764
21.4.25 13:34

Hele, treba si toho budouciho mimiska bude z loajality bravat jeho ex, kdyz jste spolu vsichni tak zadobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
21.4.25 13:35

Za mňa teda jasný potrat.
6 deti v dnešnej dobe..do toho by som ja nešla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
21.4.25 13:37

@Janli Ano, oba jsme jako milenci spali spolu, i se svými partnery doma. Dokud jsme se oficiálně nedali dohromady. Normální obyčejné milenectví, ale to je tady asi zakázaný pojem. Nyní jsme spolu a bývalé vztahy máme vyřešeny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3764
:think: A co bylo presne duvodem vasich rozvodu? Nemohli jste byt jedna velka happy Kelly family? A predpokladam, ze vsechny deti s tim jsou take naprosto cajk, ne?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
@Fee-bee píše: Více

Ta má ban na dva týdny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
21.4.25 13:40

@Fee-bee Co má jeho bývala společného s naším dítětem? 🙂 Nic. Já ale s tím jejich ano, protože je to dítě mého současného muže a já jsem jeho “macecha”. A ano, vycházíme spolu normálně. Očividně ani ona nehořela bujnou láskou, akorát si dítě nechala, i přesto, že od ní odešel. A to je jen její rozhodnutí a je takhle spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3764
21.4.25 13:42
@Heduš Homolková píše: Více

Aha, takze misto Luďana mame tohle docasne prevteleni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3764
21.4.25 13:45

Hele, je to cele fakt bizar. Ale nechapu, jak mohlo dojit k tomu, ze jste leta milenci bez nehody a najednou buch a jsi tehotna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
21.4.25 13:46

@Fee-bee U něj vyhasla láska, necítil se tam doma, žili pouze vedle sebe (ano spali spolu, stejně jako já se svým manželem), vlastně pak ani už nebyl ani doma, jí to bylo jedno. Prostě vyhaslý vztah.
U mě to samé, ale bývalý byl k tomu dost velký rapl, zakazoval mi vše, včetně styku s jinými lidmi a tak podobně, vše jsem dělala špatně, hádali jsme se, nerozumněli si.
Oba jsme se našli pro povzbuzení, ale skončilo to láskou a dali jsme se dohromady. Oba se ve stejný čas rozvedli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
21.4.25 13:47

@Fee-bee To je právě ta nejhorší otázka, musím říct, že jsme si vážně dávali vždy pozor. Nikdy se nic nestalo a najednou to přišlo. Proto je to pro mě šok. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
21.4.25 13:47

A vy oba mate stridanou peci? platite alimenty? dle meho to bude hlavne financne narocne…a organizacne.deti odvest do skoly/na krouzky apod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí