Nechat či nenechat si dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3686
21.4.25 13:48
@Heduš Homolková píše: Více

Ceho se Klopca dopustila? Zase se napila a postovala nejake prasarnicky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15278
21.4.25 13:49

@Ronabe Ne dite bych si za těhle okolností nenechala, ale rozhodnutí bych mela hned. Nehlásila bych to v praci, rodine a uz vůbec ne dětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
21.4.25 13:50

@Fee-bee Jeho kluci mě mají rádi, žádné naschvály nebo, že by zamnou nechtěli. Chtějí tady jezdit. To samé naopak, mé děti přijali přítele v pohodě. I mezi sebou jsou děti v pohodě, rozumí si. Ale když jsou všichni pospolu, (1-3 dny v týdnu) je to slušný nápor, obzvlášť, když jsou každý jiný, jak jsem psala výše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
21.4.25 13:51

@Alušáček Chápu. Lituji, že jsem si to nenechala déle jen pro sebe a jednala impulzivně s počátečním nadšením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3686
21.4.25 13:52
@Ronabe píše: Více

Zakazoval ti vse, vcetne styku s jinymi lidmi, jo? :mrgreen: Tak ocividne ne moc uspesne. :P Delala jsi z nej leta parohace, tak se mu nediv. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
580
21.4.25 13:54

Tyto diskuze mě vždycky fascinující (ať už to je pravda nebo není)
Dvě dospělé bytosti, celkem pět dětí na kontě, jedno z nich v podstatě ještě s dudlíkem… a přesto šok, že při sexu bez pořádné ochrany vznikne další dítě. No kdo by to byl čekal, že? :think:

Hlavně, že tihle lidé, kteří už zvládli rozvody, nový vztah a předtím dokonce i aférku bokem (s čímž mají oba dva bohaté zkušenosti), pořád nezvládají základní věc, jak si neudělat dítě, když další prostě nechceš. Ale hlavně, že si říkají, jak jsou zodpovědní, dospělí a všechno mají mezi sebou„vyjasněné“. Jen ta ochrana asi nebyla součástí dohody. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
21.4.25 13:57

@Fee-bee Jistě, další věc, kterou tady vůbec neřeším a je dlouhou dobu vyjasněna. K nevěře jsme se oba doma přiznali, když jsme se rozhodli být spolu. S bývalým manželem i přesto vycházím a má také novou partnerku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3686
21.4.25 13:59

Ja bych na potrat v tvem pripade nesla. Tvuj jediny argument je docasna ztrata zivotniho pohodli, coz neni argument, ale jen cista sobeckost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
21.4.25 13:59

@Fitsun Ochrana může být jaká chce, ale stát se to očividně může, ne jeden takový případ je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
580
21.4.25 14:02

@Ronabe Tak ve vašem případě to není chyba v Matrixu, ale prostá laxnost. Kdo jiný než rodina o 5 dětech by měla vědět, jak se dělají děti a jak tomu zabránit :nevim:
Takže tento argument je směšný a vypovídá dost o o způsobu myšlení aneb já nic já muzikant, zodpovědnost za svůj život mi nic neříká, raději si ukážeme prstem na druhé. :roll:
Tak když už jste oba dva chyběli na hodině biologie a sexuální výchovy, tak holt musíte převzít za své životy zodpovědnost. Navíc teda to všem vehementně oznámíš, pak brečíš nad rozlitým mlékem, tak to je pak těžké, když ta zodpovědnost chybí :nevim:

Příspěvek upraven 21.04.25 v 14:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1796
21.4.25 14:05
@Fee-bee píše: Více

Jo jo prej dávala fotku traktoristova měkkejše :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76843
21.4.25 14:07
@Heduš Homolková píše: Více

jo, jedna chuť to byla, nechutný špinavý zamatlaný obývák a nechutný chlap ve starém svetru, dole nahý :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3686
21.4.25 14:11

A tva uvaha, jit na potrat na tajnacku a ostatnim rict, ze se to stalo prirozene, mi taky prijde pres caru. Dospela matka by mela byt schopna si stat za svymi zivotnimi rozhodnutimi, at jsou jakakoli. Jen mozna touto milosrdnou, ac nechutnou lzi alespon neztratis svoji dceru, ktera se na sourozence tesi. Ty ale s tou lzi budes muset zit cely zivot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3686
21.4.25 14:13
@stinga píše: Více

Tak to jsem ocividne o hodne prisla. :,( Nemate screenshot?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
21.4.25 14:15

@Fitsun Ano, máte pravdu. Neříkám, že nechci nést následky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí