Nechat či nenechat si dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24
21.4.25 17:21

Děkuji všem za odpovědi. Diskuzi bych ukončila. Začíná se to tady zvrhávat. Ale díky. 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16341
21.4.25 17:25
@Ronabe píše: Více

Jako v čem? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3687
21.4.25 17:26

@Ronabe A prozradis nam, jake je tve rozhodnuti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2332
21.4.25 18:51
@Apolena05 píše: Více
„…Kdyby jeho ex byla s rozchodem vyrovnaná a nechtěla ho zpět, tak si dítě nenechala…“
To nemusí být pravda. Každá žena nebere potrat jako formu antikoncepce a když už se stalo, mohla se rozhodnout nechat si dítě kvůli dítěti samotnému, ne kvůli chlapovi, aby na něho měla nějakou „páku“.

Zakladatelko, musíš se rozhodnout hlavně Ty sama, jak by teoretickou situaci řešil někdo jiný, je bezpředmětné. Nikdo jiný nežije Tvůj život a neví, jak to skutečně doma máte, jak jste na tom s financemi… Protože já bych třeba do bydlení s mužem se třemi malými dětmi nešla vůbec, nechala bych si ho nanejvýš jen na to pobavení (samozřejmě nezadaná ;) ), takže každý může Tvou situaci vidět jinak ze svého úhlu pohledu. A chlap se s Tebou může rozejít jak v případě interrupce, tak i v případě, že si dítě necháš. Stejně tak s Tebou může zůstat, ať se rozhodneš jakkoliv. Nezávidím Ti tu situaci… :(

Přeji Ti ať se rozhodneš správně a nebudeš nikdy svého rozhodnutí litovat :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.25 19:55
@karkarka píše: Více

Ty jo, pošleš prosím? Já o tyhle klopčiné „chuťovky“ vždy přijdu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snopy123
21.4.25 20:31

My mame víc dětí bez střídavé péče a tedy žádný relax nepřicházel :) a zvládnout se to muselo … Já chápu, že další dítě je problém a nehodí se … Ale pak ho tedy nemám.

Já bych si to dítě nechala.
Ale jak to máte vy, musíte vědět vy sami. :kytka: :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
56135
21.4.25 20:34

Roční dítě, co žije se svou mámou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1807
21.4.25 21:57

Jste spolu jen rok. Za deset let můžete teprve říct, že to může fungovat. Za rok nevíte nic. Za další můžete vy být sama s tím dítětem, které čekáte teď a i s těmi ostatními dvěma, co máte z předchozího vztahu. Neříkala bych hop, dokud bych si nebyla jistá, že jsem skutečně přeskočila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1807
21.4.25 22:07

Takže čekáte dítě s mužem, který měl žaludek na to podvádět svou ex, se kterou měl děti. A který měl žaludek i na to, aby ji opustil, když mu řekla, že čeká další dítě. Jste s ním oficiálně pouhý rok. Pouhý rok spolu vydrží chodit i studenti na střední nebo na vejšce. To ještě vůbec nic neznamená. To ještě polovině párů nestačily spadnout růžové brýle. Myslím, že opravdu není dobrý nápad nechávat si to dítě. Zvlášť s mužem, který nemá problém opustit těhotnou ženu, když se zakouká jinde… Jak na tom reálně vztahově jste, to uvidíte až opadne zamilovanost. Až to spadne do rutiny a začnete na sobě vidět otravné věci. Až bude ve vašem životě víc povinností, než radosti. Až projdete krizemi. Ale vy už teď vlastně říkáte, že váš vztah krizi v podobě toho, že domu nepřibude šesté!!! dítě, nejspíš nepřežije. Takže v to moc víry nemáte… Na vašem místě jdu na potrat. Okolí stručně sdělím, že se nakonec nepovedlo a je to. Nikdo se v tom nebude šťourat. A jemu? No, záleží na vás. Osobně bych řekla pravdu. Smířila bych se i s rozchodem. Daleko spíš než s tím, že bych za rok nebo dva byla sama se třemi dětmi… Nechápu, že on o to dítě stojí. Neznám žádného takového, kterého by ta představa těšila. Jenom takové, pro které by už to oznámení těhotenství po tak krátké době a navíc do patchworkové rodiny, bylo na kulku mezi oči…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
22.4.25 13:18

Toto je velice neprijemna situace.
Nezlob se, ze ti vynadam, ale rikat to detem tak brzy a jeste pak uvazovat o potratu? Fakt nevim, cim jsi premyslela. :zed:

Dceri ted reknes co? Rozhodla jsem se mimco zabit?
Ikdybys vymyslela milosrdnou lez, je to dost pres caru.

Ted k reseni: musis si sama s partnerem sednout a rozmyslet, co a jak dal. Nic bych mu nezatajovala…to by byl zacatek konce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
22.4.25 15:11

Pošleš prosím? Taky mi to nějak uteklo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
22.4.25 15:13

@andiedvorakova prosím tě, zakladatelka ti vysvětlí že je úplně normální v mileneckém vztahu sexovat s milencem i s manželem, že to tak dělali oba. A pak tu skazku, že milenec s manželkou už žili vedle sebe a těhotenství zjistila až po rozchodu, na to že žili vedle sebe mi moc neštymuje s tím, že jí nastěkal do boudy třetí dítě, kterému je rok a do jiného stavu přivedl i zakladatelku, rozsévač no. Na to jak hodlá chlap ufinancovat dvě ženské na mateřských a 4+2 děti už zakladatelka nereaguje. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
22.4.25 15:14

Sice nevím jestli jsem tak odvážná to vidět, ale kdyžtak pošli taky :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76891
22.4.25 15:19
@Heduš Homolková píše: Více

však jsou normální střední třída, píše zakladatelka,
nevím, mně to od začátku připomíná tmavé spoluobčany, ale na to vše zakladatelka píše velmi inteligentně, stylisticky i mluvnicky správně :nevim: to mě od začátku zaráží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
23.4.25 13:08

Miminko bych pryč nedala.
Je to dar..sama to mám podobný.. dětí mám více..věnuji jim všechen čas.
S manželem jsem otěhotněla neplánovaně..mimi si nechala.

Ale jsem za poslední vděčná.
Je pravda že mám dost…ale i kdybych teď otěhotněla…mimi si nechám.
Neuznávám zabití miminka…pouze pokud je vážně nemocné…
Práva láska jsou naše děti..mám jich 5…a miluju je nade vše.
Jsme také střední třída.. ale děti mají vše.
Zvládnout se to dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky