Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Ronabe píše: Více
no ocividne ON nebude moc dobry myslitel, kdyz se mu do 2 let podari privest partnerku do jineho stavu nechtic… milenectvi mozna tak funguje, ale nevznikaji z toho deti, jak na bezicim pasu… muzes mi rici, jak to vse chce utahnout? z ceho zije jeho ex? ma na ni taky snad vyzivovaci povinnost…
@stinga píše: Více
jak to tak popisujes, tak presne takto jsem ti toho uchylaka predstavovala.
Nečetla jsem všechny komentáře, ale jako sotva být v tom, všem a všude to říct a pak začít řešit, zda si dítě nechat? Nemělo to být náhodou naopak? ![]()
Nevím jestli jsi tak hloupá, nebo lžeš sama sobě ![]()
Kdyby jeho ex byla s rozchodem vyrovnaná a nechtěla ho zpět, tak si dítě nenechala.
Vy dva jste fakt nezodpovědný sobecký individua a v hlavě toho taky moc mít nebudete, když jste to v této situaci a fázi těhotenství okamžitě rozkecali.
Podejď by chlap dítě nechtěl, když nemá problém se kdykoliv zdekovat až Vám to začne přerůstat přes hlavu, což nastane zcela jistě, jak sama píšeš už teď to nezvládáte.
Takovýhle rodiče to je sen všech dětí..dost Ty Vaše lituju ![]()
Tak zakázat Ti STYK s jinými lidmi se mu zjevně až tak nepodařilo ![]()
Jako ja taky nechápu jak to chce chlap ufinancovat - dvě ženské na rodičáku a živit čtyři svoje vlastni děti plus dvě partnerky, ktete nevím jestli jsou ve střídačce nebo ne ![]()
Přesně rozejít se se mnou chlap a já po rozchodu zjistit, že jsem těhotná, tak si to dítě nechám jako páku na nej. Ženská srovnaná s rozchodem si po rozchodu dítě nenechá, zvlášť když už s nim má dvě…
Děvče, vy nejste střední třída. Vy jste ta nižší, která se množí jak potkani. Nech si to prosimte vzít a společně s tím i celou rozmnožovací soustavu. Nehodláme tu pak z našich daní platit dávky vám, kteří dělají děti jedno za druhým.
Takhle fungují jenom lidi s IQ a EQ tykve a čuňata k tomu.
@Ronabe promiň, ale píšeš, že máte oba rádi svůj klid a rádi dáváte děti na hlídání…takže se ti o dost přitíží s miminkem, posléze s batolem…nebudete nejspíš šťastní, spíš pro vás trápení na dalších pár let…rozhodnout se musíš sama, ale cítím z tebe, že to nechceš tak se rozhodni podle sebe, pak už bude pozdě