Nechat dítě přes noc samotné?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1211
22.1.13 12:16

NECHAT DÍTĚ PŘES NOC SAMOTNÉ

Ahoj :) chtela bych slyšet radu nezávislých. jedná se o to že se mi naskytla noční prace, stím že mám malou 4letou dceru a nevím jestli jí nechat přes noc samotnou v pokoji(doposud jsem byla doma, a spala jsem sní)jedná se o časové rozpětí od 22.00-06.00hod. rána. dala bych jí jen spát a zbytek noci by byla až do rána sama. v noci spí hezky pokud není nemocná. samozřejmě v domě by nebyla sama přes chodbu spí děda, a nahoře v podkroví babička. jen prostě jsem si nejistá co když se večer probudí bude plakat, vycítí že jsem pryč, bude mít žízen, říkám doposud spala klidně ale třeba se to změní, když sní nebudu a bude huř spát. mám to risknout. :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14090
22.1.13 12:18

No zkusila bych nejdřív spát v jiné místnosti jak na to malá bude reagovat, že tě nemá po ruce :think: a jestli bude spinkat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.13 12:20

A co prestahovat deda/babku blizsie? Aby mali moznost dobehnut az sa mala rozplace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
22.1.13 12:22

Toho bych se nebála, spíš mě zajímá, kdy budeš spát ty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27254
22.1.13 12:22
@gabki píše:
Ahoj :) chtela bych slyšet radu nezávislých. jedná se o to že se mi naskytla noční prace, stím že mám malou 4letou dceru a nevím jestli jí nechat přes noc samotnou v pokoji(doposud jsem byla doma, a spala jsem sní)jedná se o časové rozpětí od 22.00-06.00hod. rána. dala bych jí jen spát a zbytek noci by byla až do rána sama. v noci spí hezky pokud není nemocná. samozřejmě v domě by nebyla sama přes chodbu spí děda, a nahoře v podkroví babička. jen prostě jsem si nejistá co když se večer probudí bude plakat, vycítí že jsem pryč, bude mít žízen, říkám doposud spala klidně ale třeba se to změní, když sní nebudu a bude huř spát. mám to risknout. :-O

Já bych to řešila chůvičkou, eventuelně v době tvojí práce poprosila dědu nebo babičku, aby šli spát k ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
22.1.13 12:23

Takle malé dítě nemůžeš nechat samotné ani hodinu. At pribuz. i spí v jednom bytě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
22.1.13 12:25

No čtyřleté dítě klidně samotné hodinu nechat můžeš. Já bych byla pro chůvičku pro babičku a nebo alespoň zezačátku babičku v obýváku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
22.1.13 12:28

No, měla bych teda strach. Pokud děda s babičkou bydlí v jiném bytě. Možná bych ale zkusila chůvičky. Nikdy jsem je neměla tak nevím jestli budou mít dosah a nebude nijaké rušení.,musela by jsi to prubnout. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1211
22.1.13 12:32
@Bábrdl píše:
Toho bych se nebála, spíš mě zajímá, kdy budeš spát ty…

NO PRÁ :( VĚ JEDINĚ PAK RÁNO AŽ SE VRÁTÍM Z NOČNÍ…AŽ DOVLEČU MALOU DO ŠKOLKY…AŽ SE VRÁTÍM Z MŠ… TAK PAK SI TEPRVE BUDU MOCT LEHNOUT…A TO FAKT NEVÍM JESTLI DÁM :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1340
22.1.13 12:33

S chůvičkou úplně v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
22.1.13 12:33
@Žirafátko píše:
No čtyřleté dítě klidně samotné hodinu nechat můžeš.

to jako vážně?? 8o nenechala bych hodinu samotného ani 5,5- letého.

Taky bych to řešila chůvičkou, ale nejdříve otestovala, jetsli to babičku nebo dědu vzbudí.
A hlavně bych dceři řekla, že budeš pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
22.1.13 12:38

@Novire Ano, vážně. Mám pětiletého syna (skoro teda) a rozhodně není problém ho nechat hodinu osamotě. Ale ještě nikdy jsem to nevyužila, protože nikam nemusím chodit :mrgreen: :nevim: - teda kromě rána, občas si ráno přispím a on si vyčistí zuby, vezme si jogurt, zapne si telku.

každopádně celou noc bych dítě samotné nenechala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
22.1.13 12:42

Tak at spí babička u vás nebo u ní místo tebe :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
22.1.13 12:42

No jo, ale je rozdíl, když tam jsi ty a třeba spíš a kdyby tam byl syn sám.
Dokážu si předtsavit dost různých situací, kdy se může něco stát a zůstane prcek bez pomoci. Stačí aby sebou blbě spadnul v koupelně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
22.1.13 12:44
@MarieOVMUC píše:
Takle malé dítě nemůžeš nechat samotné ani hodinu. At pribuz. i spí v jednom bytě.

Chces mi rict, ze ma clovek byt s 4- letym ditetem 24 hodin ve stejne mistnosti? V tom pripade jsem pripad pro socialku, me 14-ti mesicni dite spi samo v jinem pokoji, nez my a to uz od 6 mesicu. A pres den si samo taky hraje v jine mistnosti, nez nekdy jsem.
A to nikam nechodis? Nikdo ti dite nikdy nehlidal?

Zakladatelko-je na pribuzne zvykla? Kdyz tak to natrenujte par noci, taky bych to resila chuvickou-podle me je to uplne v pohode. Me spi prcek od 6 mesicu v jine mistnosti, nez my, je na chuvicce.
Asi jsme divna rodina, ale na dovoleny dite spalo samo v pokoji, my jsme vecer chodili do restaurace nebo se projit a dite bylo „na iphonu“-aplikace chuvicka, jakmile dite zacne brecet, zavola ti to, dokonce na ditko muzes i mluvit a bez problemu. Ani jednou to neseplo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí