Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Děti mám sice jen dvě ale nejsem úplně pro potraty když to není nutné. Jestli máte dobré fin. podmínky (asi ano) tak bych si dítě nechala i kdyby bylo třeba desáté…
Dle toho co píšeš nevidím důvod pro potrat. O dítě se starat ale budete Vy.
@Anonymní píše:
@Vladusxx Děkuji…taky nejsem pro potraty a proto máme asi tolik děti
Jsou i jiné antikoncepční metody, než jen potrat.
@Anonymní píše:
tak to se snad dá řešit i jinak… aby ses tu za chvíli neptala, jestli si nechat sedmé, osmé, patnácté.
@Anonymní píše:
Jestli je to to, po čem toužíš, hele za mě já bych nechtěla, jako upřímně bych doufala, že budou mít klidnou pubertu
A žádné problémy s učením…
@Anonymní píše:
Ahojte maminky 🙂 s manželem máme 5 děti. Vždycky jsme chtěli velkou rodinu, to díky bohu máme. Ale teď čekáme další a já bych se chtěla zeptat je tu nějaká maminka která má 6 deti? ( nejstarší má 9 let ) poslední porod 2022. Pro rypali ne nebereme sociální dávky. Máme svoji velkou firmu.,žijeme na svém baráku kde nemáme hypotéku!!!
Nech si tohle i vsechny další. Jestli se o ne dobře staráte, tak stejme na nic jiného nebudeš mit čas.
My měli problém vymyslet jméno pro jedno dítě (shodnout se) a teď jako dalších 5
. Jeden z nás už by byl pod drnem a děti beze jmena
![]()
za odvahu a velkou vnitřní sílu. Pokud to dáte a jste si jistí, že každé dítě má vaší plnou pozornost, máte dostatek místa, nervů, a financí… tak co je komu po tom kolik máte děti
. Pokud to zvládnete, mějte jich třeba tucet
![]()
Když nežijete v miniaturním 3+1 (to pro tak velkou rodinu by to bylo miniaturní a přežívání) a nebudete strádat. Tak asi nechat.
Za sebe říkám, že bych tohle nikdy nedopustila.
@Anonymní píše:
Ahojte maminky 🙂 s manželem máme 5 děti. Vždycky jsme chtěli velkou rodinu, to díky bohu máme. Ale teď čekáme další a já bych se chtěla zeptat je tu nějaká maminka která má 6 deti? ( nejstarší má 9 let ) poslední porod 2022. Pro rypali ne nebereme sociální dávky. Máme svoji velkou firmu.,žijeme na svém baráku kde nemáme hypotéku!!!
O čem má být vlastně tato diskuse?
@Anonymní píše:
Gratulki
@Kfětoslava píše:
O čem má být vlastně tato diskuse?
Přesně. Paní se ještě nenaučila používat antikoncepci a teď ji máme navigovat? ![]()
@Anonymní píše:
Co to je za dotaz, těhotná už jsi o dítě se dokážete postarat, proč by jste si ho neměli nechat? Vzhledem k počtu děti, asi dobre vis jak se dělají a kdyby si nechtěla byt po 6 těhotná, tak nejsi. ![]()
Když pro ne mate zazemi, tak co, mějte děti klidně 20
Jen tak z (_._) jit na potrat je kravina.