Nechat si 6 dite ?

Anonymní
2.10.23 16:53

Nechat si 6 dite ?

Ahojte maminky 🙂 s manželem máme 5 děti. Vždycky jsme chtěli velkou rodinu, to díky bohu máme. Ale teď čekáme další a já bych se chtěla zeptat je tu nějaká maminka která má 6 deti? ( nejstarší má 9 let ) poslední porod 2022. Pro rypali ne nebereme sociální dávky. Máme svoji velkou firmu.,žijeme na svém baráku kde nemáme hypotéku!!!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11809
2.10.23 17:05

Děti mám sice jen dvě ale nejsem úplně pro potraty když to není nutné. Jestli máte dobré fin. podmínky (asi ano) tak bych si dítě nechala i kdyby bylo třeba desáté…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.23 17:12

@Vladusxx Děkuji…taky nejsem pro potraty a proto máme asi tolik děti :D

• Citovat
  • Upravit
15575
2.10.23 17:12

Dle toho co píšeš nevidím důvod pro potrat. O dítě se starat ale budete Vy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21805
2.10.23 17:14
@Anonymní píše:
@Vladusxx Děkuji…taky nejsem pro potraty a proto máme asi tolik děti :D

Jsou i jiné antikoncepční metody, než jen potrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
2.10.23 17:21
@Anonymní píše:

tak to se snad dá řešit i jinak… aby ses tu za chvíli neptala, jestli si nechat sedmé, osmé, patnácté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
2.10.23 17:21
@Anonymní píše:

Jestli je to to, po čem toužíš, hele za mě já bych nechtěla, jako upřímně bych doufala, že budou mít klidnou pubertu :lol: A žádné problémy s učením…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
2.10.23 17:25
@Anonymní píše:
Ahojte maminky 🙂 s manželem máme 5 děti. Vždycky jsme chtěli velkou rodinu, to díky bohu máme. Ale teď čekáme další a já bych se chtěla zeptat je tu nějaká maminka která má 6 deti? ( nejstarší má 9 let ) poslední porod 2022. Pro rypali ne nebereme sociální dávky. Máme svoji velkou firmu.,žijeme na svém baráku kde nemáme hypotéku!!!

Nech si tohle i vsechny další. Jestli se o ne dobře staráte, tak stejme na nic jiného nebudeš mit čas.

• Citovat
  • Upravit
7221
2.10.23 17:28

My měli problém vymyslet jméno pro jedno dítě (shodnout se) a teď jako dalších 5 8o. Jeden z nás už by byl pod drnem a děti beze jmena :mrgreen: :mrgreen:
:zed: za odvahu a velkou vnitřní sílu. Pokud to dáte a jste si jistí, že každé dítě má vaší plnou pozornost, máte dostatek místa, nervů, a financí… tak co je komu po tom kolik máte děti :nevim:. Pokud to zvládnete, mějte jich třeba tucet :* :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
2.10.23 17:28

Když nežijete v miniaturním 3+1 (to pro tak velkou rodinu by to bylo miniaturní a přežívání) a nebudete strádat. Tak asi nechat.
Za sebe říkám, že bych tohle nikdy nedopustila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14926
2.10.23 17:34
@Anonymní píše:

O čem má být vlastně tato diskuse?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2003
2.10.23 17:38
@Anonymní píše:

Gratulki

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
2.10.23 17:38
@Kfětoslava píše:
O čem má být vlastně tato diskuse?

Přesně. Paní se ještě nenaučila používat antikoncepci a teď ji máme navigovat? :)

• Citovat
  • Upravit
15196
2.10.23 17:43
@Anonymní píše:

Co to je za dotaz, těhotná už jsi o dítě se dokážete postarat, proč by jste si ho neměli nechat? Vzhledem k počtu děti, asi dobre vis jak se dělají a kdyby si nechtěla byt po 6 těhotná, tak nejsi. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14590
2.10.23 17:46

Když pro ne mate zazemi, tak co, mějte děti klidně 20 :D Jen tak z (_._) jit na potrat je kravina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí