Adenomyóza, nový vztah a nečekané těhotenství. Co teď?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15504
21.10.25 18:12

Šla bych na potrat. Nic jiného by v této situaci absolutně nepřicházelo v úvahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1777
21.10.25 18:18

Je sice hezké, že se k tomu teď otec dítěte nějak postavil, ale vzhledem k tomu, jak málo ho znáte, to nic moc neznamená. Jestli jsou to jen slova, nebo to myslí vážně, to ukáže až čas. Může se stát, že si to rozmyslí ve chvíli, kdy to těhotenství už nepůjde přerušit. Nebo třeba rok po porodu. S touhle variantou budete muset počítat, pokud se rozhodnete si to dítě nechat. Vzhledem k tomu, že mít dvě děti s dvěma muži není zrovna životní výhra, tak bych si to dítě nechala jen v případě, že bych si neuměla představit mít za celý život jen jedno… Co si budeme, ten chlap je vpodstatě cizí člověk, o kterém toho asi těžko můžete vědět dost na to, abyste se mohla vědět, jestli zrovna s ním chcete žít, nebo jestli chcete, aby vaše dítě bylo po něm (což reálně dost hrozí)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
21.10.25 18:25
@Monchichik píše: Více

Mohla jsi od něho přinechráněném sexu chytnout i HIV :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16994
21.10.25 18:27

Šla bych na potrat - už kvůli synovi. Ten novej může být taky vyšinutý magor a to dalších 20 let nechceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101681
21.10.25 18:28
@884135 píše: Více

Ano, mohla, nicméně to pri rozhodování o tom, zda si dite nechat ci ne, nehraje roli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32124
21.10.25 18:29

@884135 No já ne, já bych s ním bez ochrany nespala :mrgreen: fakt bych nechtěla dítě od někoho, koho znám pár týdnů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
21.10.25 18:29
@Monchichik píše: Více

omg to byla úvaha pro zakladatelku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12884
21.10.25 18:31

Obvykle jsem v různých scénářích, co tu padají, spíš za potrat, ale zrovna v tvém případě, pokud jsi dítě vždy obecně chtěla, a máš rozumné zázemí a finance, tak bych si ho možná nechala :think:

Edit: pardon, přehlédla jsem, že už jednou dítě máš, myslela jsem, že jsi nedobrovolně bezdětná. V tomto případě bych do toho teda zas naopak spíš nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32124
21.10.25 18:34

@884135 no mohla chytit cokoliv… :mrgreen: na výběr je toho celkem dost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
21.10.25 18:47

Upřímně, strach z toho, že bych zůstala sama, by bylo to poslední, co by mě trápilo. Jestli se znáte jen chvíli, tak vůbec nemůžeš tušit, jaký ve skutečnosti je. Takže bych se spíš bála toho, že se z něj vyklube nějaký magor, který ti dalších 18 let bude dělat ze života peklo.
Na druhou stranu si umím představit, že rozhodnutí jít na potrat by pro mě bylo neskutečně těžké. Ale stejně těžká je představa, že bych každý týden musela poslat své dítě nějakému psychopatovi…
Tuhle situaci ti naprosto nezávidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3785
21.10.25 19:13
@arinecka píše: Více

Ty čteš poslepu, nebo co? Má dítě z předchozího vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3785
21.10.25 19:15
@Anonymní píše: Více

Promin, ale to picovina, nechat si dite s nekym, koho vubec neznas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1129
21.10.25 19:34

Pokud by to vypadalo jako jediná možnost, jak mit druhé dite a ja bych ho chtěla mít, tak bych si dite nechala. Víc bych se bála toho, ze se z otce vyklube magor, než toho, ze budu případně vychovávat dite sama. Ale stejne bych to asi riskla a dítě, které se i přes všechny překážky povedlo, bych pryč nedala. To bych proste nedokazala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33608
21.10.25 19:35
@Sadman píše: Více

Ne, nectu poslepu
ale oba jsme v předchozím vztahu deti chtěli a nešlo to…ze dite ma vim, ale trvalo to x let nez se povedlo, a tohle je hned.
Tak si to precti poradne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15987
21.10.25 20:07

Já teda nijak nechápu, kde tady většina z vás bere tu jistotu tvrdit nebo už předem předpokládát, že přítel zakladatelky je nebo bude v budoucnu „magor”. :?
Vždyť ho nikdo neznáte a už ho odsuzujete. :nevim:
To přece ani kolikrát člověk neví, co se časem vyklube z partnera, o kterém si myslíte, jak ho dobře znáte. :P :mrgreen:
A jen tak mimochodem, sáhněte si každá do svého svědomí, jestli jste opravdu vždycky, ale opravdu úplně vždycky, měly styk pouze s kondomem. 8)
Nikdy se nikomu ještě vůbec nestalo, že by na to skočil jen tak? ;)

PS: Teď jsem si ještě tak vzpomněla na nedávný případ, kdy primář domažlické nemocnice, brutálně zavraždil svoji kolegyni a milenku v jedné osobě a ještě další velké svinstvo spáchal na jiné ženě. :cert:
Myslíte, že jeho manželka rovněž lékařka, předem věděla, jakýho psychopata si bere a dobrovolně s ním zakládá rodinu s dvěmi dětmi?
To je zkrátka život a nikdy nikdo neví, co hezkého nebo smutného, mu může přinést…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí