11tt + 3 dny a nemám skoro žádné příznaky

34
18.10.25 10:14

11tt+ 3 dny.

Ahojky holky jsem v 11tt+3 dny. Už mam tehotenskou průkazku, ale chci se zeptat. Mam jen citlive bradavky a nic víc. Na 1 screening jdu 28.10. Tak jsem taková nervózní. Myslíte ze kdyz nemám žádné jiné priznaky tak je to v poradku? Měla jste to některá tak? Dekuju za odpovědi a omlouvám se jsem jen trochu nervózní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16292
18.10.25 10:15
@AnonymkaAL píše: Více

Neměla jsem žádné příznaky. Kdyby se pak syn nevrtěl v břiše, ani nevim, že jsem těhotná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
544
18.10.25 10:46

Úplně v klidu. Někdo necítí vůbec nic. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68967
18.10.25 11:33

A dřív jsi nějaké jiné příznaky měla? Mně se to tak nějak v téhle době začalo stabilizovat a začala jsem být víc použitelná. Mnoho těch, kdo to mají jinak, by ti mohlo zcela upřímně gratulovat. A někteří klikaři jsou OK od testu až do porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4089
18.10.25 12:50

To mi zacalo to perfektni obdobi - nevilnosti skoncily, bolesti podbriska i prsou taky a konecne mi bylo lip …nestresuj a uzivej :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5705
18.10.25 13:34

Buď šťastná a raduj se, že můžeš fungovat normálně. Já zvracela jak amina, ani vodu jsem pít nemohla.
Ale někdo to tak nemá. Kamarádka zjistila těhotenství až ve 12tt na kontrole u lékaře. Myslela, že má cystu a bylo to miminko. Necítila vůbec nic a nic jí nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
18.10.25 16:25

Mně bylo zle jen dva týdny, tuším 8+9 TT 😊 dnes jsem 14+0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
20.10.25 08:59

@LucieKLuc
Dobre moc dekuju. Jsem z toho taková nesva, ale snad je všechno v pořádku :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4089
20.10.25 10:31

Nevim, jestli te uklidnim, ale ja pri kazde zmene byla nesva - pozdeji bud malo kope, moc kope, zrovna vubec nekope. :roll:
Je tedy pravda, ze jakmile jsem zacala citit pohyby, bylo to lepsi. Ale ja jsem je citila az nejaky 22.tyden, protoze mam placentu vepredu.
Ale 2. a i 3. trimestr byl pro me mnohem prijemnejsi nez prvni - at uz tim, ze priznaky vymizely a nebo po psychicke strance.

No a ted budu zacinat 36.tyden a moc se tesim, az mala bude venku a budu vedet, ze je zdrava…verim ale, ze i pak se budu bat - prvni nemoci, rust zoubku, bolesti briska atd.
Proste si myslim, ze obavy neskonci, jen budou jine.

Moc na tebe myslim :hug:

Příspěvek upraven 20.10.25 v 16:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
20.10.25 14:23

@LucieKLuc
Myslim si ze se uklidnit az po to 1. Screeningu který uz bych nejraději měla za sebou :D Přeji moc zdravíčka :srdce: a je pravda ze tyhle obavy uz nikdy nezmizi❤️
Dam vědět az budu po 1 screeningu a pak to chceme oznámit i rodine😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky