Kdy to přijde?

11
20.10.25 12:05

Kdy to přijde ...

Čaute baby…

Po 1o ti letech jsem si řekla, že ještě jedno mimco. Dva kluky už mám (10 a 13).
No.. v srpnu sem byla na interrupci, přestalo se to vyvíjet okolo 6tt…

Nyní jsem zjistila že test je pozitivní.
Poslední menzes 22.9, ovulace 5-6.10
Ale zatím žádné těhotenské příznaky… Jen pobolivani v podbřišku.
Snad teda bude vše ok. Čekám zda teď v týdnu dojde menzes a pak budu volat na gyndu, nebo mám už teď? aby mě Mudr neukamenoval, že už jsem v tom 🫣

Naposled v srpnu sem byla na interrupci, neboť silné krvácení a bolesti (plod se přestal vyvíjet okolo 5-6tt)…
Zjistila sem to tak, že mi z ničeho nic vymizely těhotenské příznaky, prostě ze dne na den… A pak kontrola na gynde a tam, že plod nevypadá dobře a za dva dny sem už sem byla na sále…
Je mi jasný že predtim jsem byla mladá a nyní po 10 letech ještě jedno bejby bych uvítala… Říkám si, že věk 35 neni ještě k zahození…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
230
20.10.25 12:17

Ahoj,
doktor tě ukamenovat stejně nemůže, není to legální :D
Klidně ještě ten týden počkej, stejně je vždy nejlepší, když se na první kontrolu chodí okolo 8. týdne. V případě komplikací pochopitelně co nejdřív :)
Názory na brzké těhotenství jsou dle mého různorodé. Někdo tvrdí, že po kyretáži je všechno krásně čisté, někdo zase, že je lepší počkat :nevim:
Já po potratu v podobném týdnu jako jsi měla ty, měla blok a nedávala jsem po 6nedělí ani styk :?
Držím palce :kytka:

Příspěvek upraven 20.10.25 v 12:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11825
20.10.25 12:32

Od srpna je to po tak ranném potratu podle mě celkem vpohode. Já bych šla na první kontrolu tak aby to vycházelo tak na 8tt, pokud teda nejsou potíže a není potřeba dřívější konzultace třeba kvůli užívaným lékům nebo trombofilni mutací apod. Jinak intenzita a přítomnost/nepřítomnost příznaků vůbec o ničem nevypovídá…můžou být..nemusi to má každá jinak a v každém těhotenství to taky může být jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
20.10.25 13:46

Já nemám příznaky celé těhotenství a jsem v 5 měsíci. Každé těhotenství je jiné, a příznaky rozhodně nevypovídají nic o prosperitě těhotenství. Pokud nemáš žádné potíže tak se objednej nějak mezi 7-8 tt. Já šla vždy dřív (v 5tt) protože jsem pár dní po vynechání ms špinila. Jednou z toho byl potrat a podruhé mi dal doktor utrogestan na udržení těhotenství kvůli proběhlému spontánnímu potratu v minulosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí