Roční nechce být v autosedačce

162
11.10.11 08:12

nechce být v autosedačce

Ahoj holky,máme takový problém,naše malá už ji bude rok a od malička se ji nelíbí v autosedačce,pořád jenom brečí,už mě napadlo koupit nějakou hrazdičku nebo něco co se dá přidělat už na větší sedačku a né na vajíčko.Protože jinak vše hned zahazuje.Prosím dejte nějaké typy.Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
11.10.11 08:24

nejvetsi uspech melo zrcatko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
11.10.11 08:34

To je divný, většině dětem se v autosedačce líbí :think: a obzvlášť, při jízdě autem :lol: Jsou dobré hračky s přísavkou na okno. My měli různé plyšáky - zavěšovala jsem je za opěrku předního sedadla, kteří vydávali různé zvuky.
Jinak co je to za autosedačku - máte vajíčko ? Není v ní dlouho ? Není jí tam třeba horko ? Něčím to být musí :think: Nestálo by za úvahu přejít na nový typ autosedačky ? 9-18kg. My máme tuhle - viz foto a dá se naklopit i na spaní a je bezvadná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
11.10.11 08:43
lumáťa píše:
To je divný, většině dětem se v autosedačce líbí :think: a obzvlášť, při jízdě autem :lol: Jsou dobré hračky s přísavkou na okno. My měli různé plyšáky - zavěšovala jsem je za opěrku předního sedadla, kteří vydávali různé zvuky.
Jinak co je to za autosedačku - máte vajíčko ? Není v ní dlouho ? Není jí tam třeba horko ? Něčím to být musí :think: Nestálo by za úvahu přejít na nový typ autosedačky ? 9-18kg. My máme tuhle - viz foto a dá se naklopit i na spaní a je bezvadná :palec:

A to je jaka? Nevidim to z toho obrazku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
11.10.11 08:50

Ahoj,tak ja te asi moc nepotesim,nas malej taky nerad sedi v sedacce..Kdyz byl mensi poridili jsme mu hrazdicku na vajicko,aby si mel s cim hrat,chvily si hral ale potom zas plakal..Davala jsem ruzne hracky na zabaveni,moc to uspech nikdy nemelo..Vsichni rikali,ze jak prejdem z vajicka na autosedacku 9-18 bude lip a neni.Mame krasnou novou pohodlnou autosedacku,polohovaci,muze koukat z okna,stejne se mu tam moc nelibi.Uz si nestezuje tolik,ale porad se neda mluvit o spokojenem diteti.Jinak je to usmevave pohodove dite,ale rad beha a myslim ze ho proste nebavi tak dlouho sedet.Ma 14 mesicu.

Příspěvek upraven 11.10.11 v 08:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
11.10.11 08:50

Tak my máme přesně tuhle a je vynikající :palec: Prcek v ní je rád a byl v ní až v Chorvatsku a úplně bez problémů :dance:
 http://www.happykids.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
11.10.11 08:54

Máme teda jinou barevnou kombinaci, dala jsem tam blbou fotku.

Dokonce prcek má tak rád auto, že do něj chce i když jsme na zahradě a do autosedačky vůbec nemusí. Občas ho tam posadím jen tak v garáži a je taky spokojený ! :mrgreen:

Jo, při jízdě jsou fajn dětské písničky a říkanky. To by vám taky mohlo pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
11.10.11 08:57
lumáťa píše:
Tak my máme přesně tuhle a je vynikající :palec: Prcek v ní je rád a byl v ní až v Chorvatsku a úplně bez problémů :dance:
http://www.happykids.cz/detail.php?…

dik :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
11.10.11 08:59

My meli takovy ten volantik, kde se dalo vselicos pomackat, vydaval zvuky. Taky zavesene hracky na zadni strane sedadla spolujezdce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
11.10.11 09:03
lumáťa píše:
Jinak co je to za autosedačku - máte vajíčko ? Není v ní dlouho ? Není jí tam třeba horko ? Něčím to být musí :think: Nestálo by za úvahu přejít na nový typ autosedačky ? 9-18kg. My máme tuhle - viz foto a dá se naklopit i na spaní a je bezvadná :palec:

Ne ne vajíčko nemáme už je v té 9-18kg,měla jsem na mysly hlavně něco na přidělání,protože jak potom brečí tak všechny hračky zahazuje.Brečí i když jedeme jen kousek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
11.10.11 09:10
Stokova píše:
lumáťa píše:
Ne ne vajíčko nemáme už je v té 9-18kg,měla jsem na mysly hlavně něco na přidělání,protože jak potom brečí tak všechny hračky zahazuje.Brečí i když jedeme jen kousek.
Stokova píše:
lumáťa píše:

Tak ty hračky a písničky už jsem psala… :think: pak už zbývá **jen DVD s pohádkami ** :nevim:
Buď se jí auto nějak zprotivilo anebo jí prostě jízda autem nedělá dobře :think: . Protože jaký jiný důvod by měla být nespokojená ? :nevim:

A jak často jezdíte ? Jezdili jste autem odmalička ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
11.10.11 09:16

Proste nektere deti to tak maji neradi jezdi.Casem se to srovna.Kamosky holka to mela taky tak.Az casem se to srovnalo.zkusila bych ty pohadky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10872
11.10.11 09:18

já musim mít jednu holčičku vžddy na jedné straně - za spolujezdcem - za mnou brečí… ale ona byla hajsavá i ve vajíčku - jí se musela mít vedle sebe na místě spolujezdce!!! Holky jsou v autě ok, musí teda vidět ven, když jedu dál, tak beru DVD s pohádkama - ale celou cestu si povídáme, zpívám, říkám říkanky, zkouším je ze zvířátek… vždy když natahujou, tak s něčím jiným začnu a chvíli je to zabaví - proto jezdím nejradši tak, aby chtěly v autě spát :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
11.10.11 09:20

Nám pomáhá zabavit jídlem, prostě mu podávám kukuřičný křupky, chvilku mu to vydrží, pak je třeba chvilku v klidu a pak dám zase křupku :nevim:
My máme hračky (klasocký na kočárek) přidělaný na sedadle před nim, ale moc se o ně nazajímá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
11.10.11 09:38

Kamarádce brečela holčička v autě, protože jí byla nepohodlná autosedačka :nevim: Když vyměnili vajíčko, byl klid.
I starší holčička si ale stěžovala. Mají dvě auta, takže jednu levnou sedačku, na ježdění do školky, a na delší trasy pořádnou a holčička v té levné vůbec nechce být, že je tvrdá, že ji všechno tlačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí