Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky,máme takový problém,naše malá už ji bude rok a od malička se ji nelíbí v autosedačce,pořád jenom brečí,už mě napadlo koupit nějakou hrazdičku nebo něco co se dá přidělat už na větší sedačku a né na vajíčko.Protože jinak vše hned zahazuje.Prosím dejte nějaké typy.Děkuji
To je divný, většině dětem se v autosedačce líbí
a obzvlášť, při jízdě autem
Jsou dobré hračky s přísavkou na okno. My měli různé plyšáky - zavěšovala jsem je za opěrku předního sedadla, kteří vydávali různé zvuky.
Jinak co je to za autosedačku - máte vajíčko ? Není v ní dlouho ? Není jí tam třeba horko ? Něčím to být musí
Nestálo by za úvahu přejít na nový typ autosedačky ? 9-18kg. My máme tuhle - viz foto a dá se naklopit i na spaní a je bezvadná ![]()
lumáťa píše:
To je divný, většině dětem se v autosedačce líbía obzvlášť, při jízdě autem
Jsou dobré hračky s přísavkou na okno. My měli různé plyšáky - zavěšovala jsem je za opěrku předního sedadla, kteří vydávali různé zvuky.
Jinak co je to za autosedačku - máte vajíčko ? Není v ní dlouho ? Není jí tam třeba horko ? Něčím to být musíNestálo by za úvahu přejít na nový typ autosedačky ? 9-18kg. My máme tuhle - viz foto a dá se naklopit i na spaní a je bezvadná
A to je jaka? Nevidim to z toho obrazku…
Ahoj,tak ja te asi moc nepotesim,nas malej taky nerad sedi v sedacce..Kdyz byl mensi poridili jsme mu hrazdicku na vajicko,aby si mel s cim hrat,chvily si hral ale potom zas plakal..Davala jsem ruzne hracky na zabaveni,moc to uspech nikdy nemelo..Vsichni rikali,ze jak prejdem z vajicka na autosedacku 9-18 bude lip a neni.Mame krasnou novou pohodlnou autosedacku,polohovaci,muze koukat z okna,stejne se mu tam moc nelibi.Uz si nestezuje tolik,ale porad se neda mluvit o spokojenem diteti.Jinak je to usmevave pohodove dite,ale rad beha a myslim ze ho proste nebavi tak dlouho sedet.Ma 14 mesicu.
Příspěvek upraven 11.10.11 v 08:50
Tak my máme přesně tuhle a je vynikající
Prcek v ní je rád a byl v ní až v Chorvatsku a úplně bez problémů ![]()
http://www.happykids.cz/detail.php?…
Máme teda jinou barevnou kombinaci, dala jsem tam blbou fotku.
Dokonce prcek má tak rád auto, že do něj chce i když jsme na zahradě a do autosedačky vůbec nemusí. Občas ho tam posadím jen tak v garáži a je taky spokojený ! ![]()
Jo, při jízdě jsou fajn dětské písničky a říkanky. To by vám taky mohlo pomoct.
lumáťa píše:
Tak my máme přesně tuhle a je vynikajícíPrcek v ní je rád a byl v ní až v Chorvatsku a úplně bez problémů
http://www.happykids.cz/detail.php?…
dik ![]()
My meli takovy ten volantik, kde se dalo vselicos pomackat, vydaval zvuky. Taky zavesene hracky na zadni strane sedadla spolujezdce.
lumáťa píše:
Jinak co je to za autosedačku - máte vajíčko ? Není v ní dlouho ? Není jí tam třeba horko ? Něčím to být musíNestálo by za úvahu přejít na nový typ autosedačky ? 9-18kg. My máme tuhle - viz foto a dá se naklopit i na spaní a je bezvadná
Ne ne vajíčko nemáme už je v té 9-18kg,měla jsem na mysly hlavně něco na přidělání,protože jak potom brečí tak všechny hračky zahazuje.Brečí i když jedeme jen kousek.
Stokova píše:lumáťa píše:Ne ne vajíčko nemáme už je v té 9-18kg,měla jsem na mysly hlavně něco na přidělání,protože jak potom brečí tak všechny hračky zahazuje.Brečí i když jedeme jen kousek.
Stokova píše:lumáťa píše:Ne ne vajíčko nemáme už je v té 9-18kg,měla jsem na mysly hlavně něco na přidělání,protože jak potom brečí tak všechny hračky zahazuje.Brečí i když jedeme jen kousek.
Tak ty hračky a písničky už jsem psala…
pak už zbývá **jen DVD s pohádkami ** ![]()
Buď se jí auto nějak zprotivilo anebo jí prostě jízda autem nedělá dobře
. Protože jaký jiný důvod by měla být nespokojená ? ![]()
A jak často jezdíte ? Jezdili jste autem odmalička ?
Proste nektere deti to tak maji neradi jezdi.Casem se to srovna.Kamosky holka to mela taky tak.Az casem se to srovnalo.zkusila bych ty pohadky.
já musim mít jednu holčičku vžddy na jedné straně - za spolujezdcem - za mnou brečí… ale ona byla hajsavá i ve vajíčku - jí se musela mít vedle sebe na místě spolujezdce!!! Holky jsou v autě ok, musí teda vidět ven, když jedu dál, tak beru DVD s pohádkama - ale celou cestu si povídáme, zpívám, říkám říkanky, zkouším je ze zvířátek… vždy když natahujou, tak s něčím jiným začnu a chvíli je to zabaví - proto jezdím nejradši tak, aby chtěly v autě spát
![]()
Nám pomáhá zabavit jídlem, prostě mu podávám kukuřičný křupky, chvilku mu to vydrží, pak je třeba chvilku v klidu a pak dám zase křupku ![]()
My máme hračky (klasocký na kočárek) přidělaný na sedadle před nim, ale moc se o ně nazajímá ![]()
Kamarádce brečela holčička v autě, protože jí byla nepohodlná autosedačka
Když vyměnili vajíčko, byl klid.
I starší holčička si ale stěžovala. Mají dvě auta, takže jednu levnou sedačku, na ježdění do školky, a na delší trasy pořádnou a holčička v té levné vůbec nechce být, že je tvrdá, že ji všechno tlačí.