Nechce chodit kadit do nočníku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
566
4.5.15 07:00

@30anet Ahoj. My máme už 14 dnů to samé. Když vidím, že to na něj jde, tak nabízím nočník, s hysterií odmítá. Plínku taky nechce (na ven ještě plenku má a i když do ní udělá bobek, tak je zase hysterie z přebalování, už to je asi jemu samotnému trapné). Teď fungujeme alespoň tak, že doma jsem ho naučila, že si pod sebe dá aspoň ubrousky. Z ničeho nic teď začal sám chodit na malou na záchod, tak musím urychleně koupit prkénko s redukcí, protože si na záchod i zkouší sedat, tak v tom vidím světlo na konci tunelu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
4.5.15 09:13

@Blondie66 asi je to najednou jinaci nez v te plince a proste se toho zaleknou az boji proto asi tak vyvadi, s curanim to taky nebylo hned uz jsem byla nestastna ze ma kluk pres dva roky a kdyz jsem mu plinu vzala tak byl furt pocuranej a nakonec jsem vydrzela tohle tezke asi dvoudenni obdobi a pak jsme to vychytavaly a dneska uz si rekne a chodime i na wc, takze jsem stastna, doma je bez plen na spani teda davam ty nocni pliny jsou durch ale pres den uz bez nehody akorat predevcirem jednou se pocural.tak uvidim jak mu to kakani pujde dal, pak musime pilovat i venek, mno neni to sranda.ani jednoduche…jako kdyz dite ucime treba mluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
4.5.15 09:15

@Naty12 taky mame redukci a je to super, zacali jsme na nocniku a zkousime uz curat na wc protoze se mi pak po navstevach nebude chtit tahat nocnik ikdyz zas budu tahat redukci ale porad jsem stastna zato ze uz to pochopil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
4.5.15 09:33

@30anet My nemáme takovou tu nandavací redukci. Syn potřebuje mít všechno jako dospěláci, takže jsem pořizovala prkénko přímo s vestavěnou redukcí… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
4.5.15 09:40

@Naty12 aha to je jeste neco jinyho nez jen to zmensene prkenko???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
4.5.15 09:47

@30anet Je to zmenšené prkénko přímo vestavěné v normálním prkénku. Takže vlastně velké a malé prkénko v jednom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
8.5.15 22:35

Já jsem začala synka dávat na nočník (chytré rady, nátlaky babiček a prababiček) v roce, vždy z toho byl akorát záchvat. Přerušila jsem to a v 17. měsíci jsem začala znovu - na den byl prostě bez pleny, stejně byl věčně opruzený. Ani bych nespočítala kolik kalhot a slipů jsem vyprala. 3 týdny mu trvalo pochopit, že do nočníku se čůrá. Dodnes (21.měsíc) s tím bojujeme, ale celkem je šikovný, že si řekne (pokud teda není soustředěný na hračku)nebo se max. učúrne. ALE ZA BOHA ho nemůžu naučit se vykadit do toho nočníku. Kadí i 4krát denně, většinou ho hlídám, ptám se, dávám na nočník. Kolikrát na něm vidím, že se mu chce, ale prostě to tam neudělá a třeba za hodinu odběhnu do kuchyně a v tu chvíli je to v kalhotech nebo rovnou na zemi a hned potom na mě křičí: BOBO, BLÉ!!. :zed: Je to fakt na palici, ale prostě asi musím vydržet. Nebo snad existuje nějaká vychytávka??? Jestli ano, sem s ní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
9.5.15 00:18

Přijde to samo, neboj. Naše malá chtěla zase na „bobek“ furt plínu, i když na malou chodila normálně na nočník nebo záchod. Pak se to ale jednoho dne zlomilo, bobek byl v nočníku, ohromná radost a už je tam pořád…hurááá :mrgreen: - a teď hlásí „kalalááááááá jsem“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
9.5.15 06:45

:cert: @Ivetkaaa23.
uz 4 mesice cekam, ani me nevadi, kdyz se pocura. Ale mit pak v kalhotach nakadeno nebo kdyz je bez spodku to mit treba mezi hrackama ci rozmazane po podlaze, zdi je fakt na prd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
9.5.15 07:07

@opicaci já už čekám dva roky…řešíme s psycholožkou, teď jsem zkusila nasadit Bachovy esence, uvidíme…to jen, že na tom nejsi ještě nejhůř :-D :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
9.5.15 07:58

@Etcetera78
jestli taky budu čekat dva roky, tak mě šlehne :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
9.5.15 09:33

Ja ted musim napsat taky po nejake dobe zkusenost, tak malej je uz druhy tyden pres den bez pliny, a dobry cura do nicniku, i na wc, ale mame taky problem s kakanim, napred mival ty zachvaty revu a ted mi zacal kadit do pliny kterou dostava na noc takze taky blbi, ze zacatku kdyz to na nej slo tak rval prhybal se mi na nocniku nechtel tam sedet takze to bylo vsude jinde nez v nocniku :zed: a ted zase plina, ale curani dobry rekne si a nebo kdyz ne tak si to hlidam je teda fakt ze toho nejak extra nevypije, maminky kolik vam prcek vypije a co mu davate mam pocit ze mi vsecko odmita, nechce ani granulovany caj, o vode ani nemluvim jedine co mu nejvic chutna je dzus ale ten taky neni dobry porad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze