nechce jíst

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
234
2.1.08 15:48

nechce jíst

ahoj, můj roční syn začal odmítat veškeré jídlo kromě jogurtů a mléka.
Vyplivne mi všechno, co dřív papal rád.Dělaly vám to děti taky? já doufám že má jen takové období

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2239
2.1.08 16:55

Ahoj, nelezou mu zuby??? Me holky pily treba dva tydny jen mliko i v roce, protoze pri zubech nesnesly lzicku v puse. Jogurt je studeny, takze ten mi ji ta mladsi taky i pri zubech…

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
2.1.08 19:42

Ahoj, jo jo, Jája nejí ani teď :roll: . Je tu o tom už taky dost napsáno … bude to někde pod názvem Nežere a nežere :wink: .
Jája mi za den kolikrát kromě cca 300 - 400 ml mlíka nesní nic. Ale už to neřeším, pokud má hlad či chuť, zbaští pěkně oběd či véču, a nebo si prostě řekne. Teď se naučil u tchýně jíst chleba s marmeládou, mě ho nechtěl … tak aspoň něco někdy. Jinak prostě nežere a nežere :evil: .
Hlavní pro mě je aby aspoň pil, a sem tam juknu na váhu - a nevím z čeho ale přibírá. Má stejně jako o 2m starší holčička která ale opravdu doslova sežere co vidí :lol: .
Děti si prostě vezmou co potřebujou, a nějaký nucení, přemlouvání, zabavování něčím jiným u jídla, hodinové obědy a pod. nemají dle mého absolutně smysl.
Ale je pravda že v tom roce začal malej stávkovat a chvíli nechtěl nic, ani mlíko. A pak najednou začal mlíko, a dokonce i svačiny, obědy, večeře … než se to pak zas nějako zvrtlo ale to je jiná :-). Tak nezoufej :wink: :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML