9 měsíční dítě už nechce pít Sunar. Co s tím?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
nechce jíst Sunar
Ahoj maminky můžu se zeptat stalo se vám někdy že 9 měsícni dite vám nechce pít Sunar? Já to do ní nemůžu dostat ale příkrmy ji normlane ale kdyz má jít spát tak má ještě hlad a příkrm nechce a ani mléko dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Atisia píše: Více
Zkoušeli jsme s přítelem kupovat a neuspěli sme
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli jste vyzkoušeli víc značek, tak bych zkusila dát kozí mléko. Jednomu našemu dítěti nechutnalo to umělé ani v příkrmech a kašičkách, natož samotné. Žádné. Odstavilo se ale až kolem roku a nakonec jsme rovnou přešli z mateřského na kravské, akorát jsem kupovala čerstvé A2 pro lepší svědomí. Kdyby se mi to stalo kolem 9 měsíců, tak se přiznám, že na tom kravském A2 nakonec možná skončíme taky tak jako tak, kdyby to jinak nešlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nehrotit, příkrmy jsou v pohodě a stačí, naopak Sunar není nutný. Netřeba věřit marketingu výrobců umělého mléka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A mléko začalo odmítat ze dne na den?
První dcera se mi odstavila sama v 8m, jakmile začala přes den více jíst, tak mléko už nechtěla.
Nicméně : vůbec to nevadí pokud:
1. dostatečně pije jiné tekutiny
2. má alespoň 3 mléčné složky za den (jogurt, mléčná kaše, lučina….)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně se dcera odstavila ze dne na den v 9 měsících, nejspíš kvůli mému těhotenství. Příkrmů jedla dost, umělé mléko naprosto odmítala, zkusila jsem několik značek. Tak jsem to vzdala, dávala jsem jogurty. V roce začala pít normální kravské mléko. Zdravotně jí to vůbec neublížilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit