Nechce mě nechat odejít

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13215
23.4.24 19:32
@Anonymní píše: Více

Ty ale přece nejsi jeho dítě, aby ti říkal co můžeš a co ne. Na přátelské bázi to nejspíš nepůjde, ale není to tak, že ty nemůžeš dát žádost o rozvod z důvodu ztráty intimity… On svůj problém neřeší, i když jsi ho o to žádala, manželskou věrnost porušit nechceš, tak holt není jiná cesta než rozvod…a to že on nechce? Ty taky nechceš být doživotně v celibátu a jeho to nezajímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32125
23.4.24 19:43

A když mu to řekneš tak jak si to sem napsala, tak co? Řekne, že raději tě nechá odejít než to řešit? Co to má být za argument, co to je pro chlapa tohle řešit? Tak je problém, tak ho řeším, není malej kluk, aby se styděl a přišel kvůli tomu o rodinu. A to, že mele, že tě nenechá odejít, tak to není v jeho moci, pokud ty se rozhodneš, že jdeš, tak má smůlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
23.4.24 19:47

To je sice hezké, ale držet tě u tv za ruku ti možná bude stačit tak za 30 let. Teď to není k žití. Dočasně se to samozřejmě vydržet dá, ale rozhodující je, že s tím odmítá něco dělat. On vážně kvůli nesmyslnému studu zahodí fungující manželství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.24 19:52
@Erinne píše: Více

Já nevím, buď mi nevěří, že odejdu nebo ano. Ptala jsem se ho jestli je mu jedno, že jsem s ním nešťastná a odpověděl mi, že není. Pořad vykládá jak se snaží a snaží, ale v úplně marnivých věcech.

• Citovat
  • Upravit
1250
23.4.24 19:56

Tak aby uvěřil, nemůžeš od něj odejít nějak nanečisto? Nestěhovat se hned komplet, ale odejít, aby ten zabedněnec pochopil, že to myslíš vážně a současně jsi ty dveře nezabouchla definitivně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.24 19:58
@Erinne píše: Více

Já nemám ke komu, rodinu mám v zahraničí, jediná možnost je ten byt, do kterého si plánuju vzít víceméně pracovnu a něco z kuchyně.

• Citovat
  • Upravit
1250
23.4.24 20:02

Ono někdy stačí třeba na pár dní s taškou ke kamarádce. Jednoduchý to není, ale zase by byla škoda to zahodit, no. Ale tak šla bych i do toho bytu, kdyby to mělo pomoct. Ale nemůžeš přece čekat na jeho souhlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.24 20:50

Chápu tě. Zkus ho nějak přesvědčit, že chápeš, že to je pro chlapa nepříjemný a fakt psychicky náročný. A že ho podporis, jak to jen půjde. Že ho máš ráda, ale jsi hrozně frustrovaná a nevidíš už jiné řešení. Píšeš o něm jinak moc hezky. Vždyť to nebude dělat pro tebe, ale pro vás všechny, všichni tím získáte, pokud se to nějak vyřeší. Vysvětli mu, že potřebuješ vidět aspoň nějaké řešení a posun, že necekas, že bude všechno fungovat na 100%.
Můj partner se taky stydí, u brani krve je na omdlení, ale šel. A já si ho za to vážím, že se překonal.

• Citovat
  • Upravit
4946
23.4.24 21:00

Víš co to pro chlapa je, něco takového řešit?
Ale chuďánek maličkej! Zato pro ženskou nechat se mnohokrát vyšetřovat během těhotenství a všech preventivek je asi procházka růžovým sadem a nesmírně si to užíváme. :zed: Impotence přece může signalizovat i nějaký vážný zdravotní problém. To je mu jedno, že může třeba i předčasně umřít, když má takhle relativně malý dítě?
Já bych se odstěhovala minimálně dočasně, dokud to nezačne řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35852
23.4.24 21:15

Zakladatelko zkoušela jsi mu i navrhnout, že k tomu doktorovi zajdete společně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4464
23.4.24 21:42

Tak to je hodně sobecké od něho. Ale ještě bych ho přitlačili. Řekla bych mu, že ho mám ráda a záleží mi na něm, ale tímto chováním se mi hrozně vzdaluje. Fakt bych pevně řekla, že má týden na to, začít to řešit a pokud ne, tak končíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí