Nechce mléko - fígl
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nechce mléko - fígl
Ahojky maminky, asi máte také problém že vaše dítko nechce mléko (ten můj prcek teď nechce nic co je bílé, sní jen kousek tvrdého sýra)ale proč vlastně zakladam tuto diskuzi. Jedna známá přišla na to jak do dítěte dostat mléko! Uspí dítě s čajem cca 20h -21h a pak ve 23h mu nabídne ve spánku 150ml- 200ml a pak ještě ve 4h - 5h ráno taky za spánku. Dělám to ted tak 10dní a funguje to bezvadně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
No tak moje obě holky mléko a nic co prošlo kolem mléka starší to dělala od 18měsícu a mlíko a mléčný vyrobky začala jíst až kolem 3,5roku,mladší přestala pít mlíko ve 13měsících a jogurt,sýry atd taky nejedla a začala zase mlíko(teda kakao)pít ted nedávno a má přes 2roky.u nás tady ten figl taky vydržel,ale fakt jen chvili…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Syn měl NeoCate, fakt hnus a spícího jsem ho krmila skoro rok ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem ráda,že ti to funguje,ale dle mého si na to dítě zvykne a nebude ti chtít v noci spát až bude starší. Jak staré dítě máš? Já teda nikdy v noci nebudila dávala jsem mléko v noci jen když malá chtěla a od cca 2,5m mi dcera spí celou noc. Ona tedy narozdíl od tvého mléko pila.
Známá má kluka co dělala něco podobného jako ty a do 2,5r se jí kluk budil 2×-3× v noci a chtěl mlíko. Je na to zvyklí, v noci je protivný ona za ty roky taky je to prý těžký ho to odnaučit. Kdy už jí prakticky vše a ktomu v noci vypije 500ml UM.
Já bych se poradila s DR než dělala dítěti návyk.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Blanka S píše:
Jsem ráda,že ti to funguje,ale dle mého si na to dítě zvykne a nebude ti chtít v noci spát až bude starší. Jak staré dítě máš? Já teda nikdy v noci nebudila dávala jsem mléko v noci jen když malá chtěla a od cca 2,5m mi dcera spí celou noc. Ona tedy narozdíl od tvého mléko pila.
Známá má kluka co dělala něco podobného jako ty a do 2,5r se jí kluk budil 2×-3× v noci a chtěl mlíko. Je na to zvyklí, v noci je protivný ona za ty roky taky je to prý těžký ho to odnaučit. Kdy už jí prakticky vše a ktomu v noci vypije 500ml UM.
Já bych se poradila s DR než dělala dítěti návyk.
Já tak krmila kluka kvůli hnusné chut UM NeoCate a určitě zvyklý není. Ono je to asi dítě od dítěte. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já mam syna 16m a v noci spí krásně ale zase má v postýlce čaj (nemá ho furt v puse ale tak 5× za noc ho pije) máme problém se zoubkama(horni dvojky a ted i jedničky ma odmineralizovane, davame fluoridove tablety. tak ted prostě budu delat vše proto aby mel dost vapniku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Petrulinka tak to jsme přesně měli my,pořád pila,v noci přes den a pořád,taky se jí začaly kazit zoubky a jely jsme k zubařce a už to měla v takovém stavu,že to měla podhnisaný a plný váčku a zoubky musela dr.vytrhnou…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no nevím, to bych ho musela vzbudit…nebo tedy bude pít v polospánku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit