Nechce nosit botičky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
29.12.15 06:34

I na šířku. U dcery jde spíše o psychiku, chová se jakoby jí botička měla nohu sníst a nezáleží přitom na tom, že ostatní lidé se tváří při obouvání normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
29.12.15 06:47

Ted to nereste. Je,,zima,, fare boty jsou sice siroky, ale taky tezsi nez jiny boty. Asi ji taky muze vadit ten pocit zatizenych noh. Syn v tomhle veku pres zimu nevylezl z kocaru. Az zacne byt teplo kupte treba ty barefooty. Treba se to na jare/lete zlomi. Ma svou hlavu a ocividne ji nicim neukecate, musi si k tomu dospet sama. Vsak se nic nedeje, kdyz se bude vozit v kocaru. Byt vami, prestanu o tom mluvit, nechat ji byt. Muze to citit jako natlak. To pripadne nejaky psyvhicky blok jen zhorsuje

• Citovat
  • Upravit
15074
29.12.15 08:03
@Kobliha51 píše:
@Celestina7Teď je zima, vydržela bych, ale až bude teplo, šla bych s ní na hřiště a když by chtěla za dětmi, nechala by ji jít bosou. Třeba v ponožkách. Ať ochutná, jak se kamínky zasekávají do nohou. A pak buď botky a nebo si nebude hrát s dětmi. Ona si to rozmyslí. Ale nezažila jsem to, tak se mi to radí… :mrgreen:

spousta dětí „zasekávání kamínků do nohou“ miluje a já bych je od toho neodrazovala, to je pro nohy to největší blaho, chodit naboso:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
9.3.25 15:00

Jak se situace nakonec vyřešila? Pokud tu autorka ještě je, tak by mně to velmi zajímalo. I já mám takovou dceru a taky je s ní vše od narození složité: nechtěla se kojit, nechtěla lézt, pak se teda po roce rozlezla, až v 17 měsících začala chodit, stále bojujeme s jídlem, protože nechce kousat, od 16 měsíců ze dne na den nesnášela koupání a děsně řvala i při přebalování, nahotu nesnáší od miminka dodnes, a teď taky bojujeme s botami, úplně stejné. Klidně napište sz, pokud je to pro Vás moc osobní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
28.10.25 10:27

@gechitka zdravím, mám to doma úplně stejně. Dceři je 16m, s jídlem totéž (nechce kousat, o jídlo nemá zájem vůbec, takže krmíme), začala chodit cca v polovině září. Furt by běhala, ale jen v ponožkách nebo capáčkách, ideálně venku. Je ale už zima a mokro na to aby to capáčky odpružily, tak máme teď doma druhé botky a nasazování provází stejné scény, jak popisovala autorka diskuze… v kočárku vydrží max půl hodiny, pak je protivná jak činže, protože chce ven a do trávy…

Taky moc nevím jak z toho ven, na sílu jí je nasazovat nechci, aby z toho neměla blok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková