První botičky - jaké teď v zimě?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
155
16.12.15 02:07

První botičky.. jaké teď v zimě?

Dobrý den. Syn začne brzy chodit, je to otázka jednoho měsíce. Chtěla jsem se zeptat, jaké botky mu mám koupit? Líbí se mi Pegres ale teď na zimu nebudou vhodné. Jak jste to, prosím, řešily vy? A pokud jste z Prahy, kde dětské botky nakupujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3355
16.12.15 04:13

@yasminka Taky jsme měli jako první Pegres, ale jsou moc tvrdé, malá v nich chodila jak robot. Zkoušela jsem i Fare (taky tvrdé), Proteticu (letní sandálky-ty byly fajn), ale za mě jsou nejlepší Superfit. A že by Pegres nedělal zimní boty :nevim:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
16.12.15 06:32

Superfit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
16.12.15 06:42

První asi Superfit, i přes jejich vysokou cenu. Ale jsou jen na úzké nožky, myslím, možná mě někdo opraví.

Syn měl na zimu už třetí boty, takže chodit uměl, tou dobou už půl roku, a měl myslím boty DPK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
16.12.15 06:46

@yasminka vzala bych nějaký zimní capáčky, stejně ujde pár kroků a půjde zase do kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8176
16.12.15 06:54

SuperFit jsou strašně úzký, bacha na zničeni nohou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
16.12.15 07:16

Ja zkusim obchod " detska obuv Balabenka" mame ho nejbliz tak uvidime. Akorat asi nemaji barefoot na ktere jsem docela zvedava a minimalne backurky bych takove chtela poridit. Mlada ma docela tlustou tu nozicku - snad neco vyberem :roll: pro me je tohle pekelny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
16.12.15 07:34

Primigi. Lehoulinké a dobře tvarované. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
16.12.15 07:43
@Krčka píše:
SuperFit jsou strašně úzký, bacha na zničeni nohou!

Tak tak, já jsem je malýmu ani nezkoušela, když jsem to viděla. My jsme spokojení s Pegres. Už jsem je vzala po několikáté. Ale malej začal chodit pozdě a hned chodil velmi dobře a stabilně. Navíc jeho chození vyšlo na léto, takže to měl sandály a ty „první botky“ a první skutečné boty dostal až v roce a třičtvrtě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3511
16.12.15 07:59

@yasminka náš malej nosí jen Pegres. Začal chodit v listopadu (v 10- ti měsících), měl první botky bylo teplo a na těch pár kroků stačily. K Vánocům pak dostal zimní a v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
16.12.15 08:00

Dceři i synovi jsem vždy kupovala boty Pegres a byla jsem maximálně spokojená. Měli od nich letní, celoroční i zimní botky. Letos jsem zkusila dětem koupit boty v CCC a jsem taky spokojená, i když to nejsou boty s žádným certfikátem, tak jsou kožené a lehoučké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
16.12.15 08:21

Pokud konvencni obuv, tak rozhodne dd step. Tak mekke boty hned rak nenajdete a jsou i financne dostupne. Jen je o ne takovy zajem, ze je uz skoro nikde nemaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
16.12.15 08:33

@monrom jeee tak diky za recenzi. :kytka: jsem rada, mame to 100 metru od domu. Ja u tehle obchodu vitam i vstricnost prodavacek, ptz v tomhle pripade se bez jejich pomoci neobejdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66691
16.12.15 08:43

@Šarlota4
Taky kupujeme na Balabence na dooruceni kamaradky co tam nakupuje uz nekolik let. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
16.12.15 08:47

Superfity jsou pro děti se čtyřma prstama:-)
Brát co nejměkčí obuv, aby nožka mohla pracovat a vyvíjet se (ale ze všech stran-babiček, lékařů-všichni budou tvrdit opak).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková