První botičky - jaké teď v zimě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15074
16.12.15 08:47

Superfity jsou pro děti se čtyřma prstama:-)
Brát co nejměkčí obuv, aby nožka mohla pracovat a vyvíjet se (ale ze všech stran-babiček, lékařů-všichni budou tvrdit opak).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
16.12.15 08:55

Obě děti měly superfity. A syn teda nemá úzkou nohu. Dělají je ve třech šířích, takže stačí hledat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67609
16.12.15 09:01

Taky mame superfity. V Sante i Fare mu plavala noha. Nohu ma normalni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4682
16.12.15 09:14

@yasminka teď jsem to řešila u dcery, prolítala xx obchodů a výsledek - všechny neskutečně tvrdé včetně vychvalovaných Superfitů.
Koukni do Deichmanna. Mají tam teď jedny Elefanteny (jinak to všeobecně taky není zázrak), které jsou úplná bomba!!!

Neskutečně měkoučké, zmáčku, zkroutím mezi dvěmi prsty. Vevnitř kožíšek. Fakt super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
16.12.15 09:20

Tady takovej hezkej článek:-) Malé boty nosí 75% dětí http://nanohou.cz/…rocent-deti/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
16.12.15 09:47

Jsem spokojená s obchodem v Uhříněvsi - Zdravá dětská obuv. Nevím jestli mají stránky, možná jen Facebook, kdyžtak pošlu odkaz.
Superfity jsou na úzkou nohu, dcera z nich vždycky vyrostla na šířku. Pro začínajícího chodce bych ale hledala co nejměkčí botu, klidně i nějaké softshelové zateplené návleky, nebo zkusit DD Step, dělají i měkké boty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
16.12.15 10:04
@hofka píše:
Tady takovej hezkej článek:-) Malé boty nosí 75% dětí http://nanohou.cz/…rocent-deti/

Zajímavý článek! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
16.12.15 10:31

Ja jsem kupovala Sante. Ale já jsem se zamerovala na zpevneni kotniku. Ja je mam spatny a dcera je vtacela, tak jsme je rovnali. Ted je ji sest ma vtaci lehce uz jen jednu a to by se meli casem jeste upravit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
16.12.15 11:24
@Krčka píše:
SuperFit jsou strašně úzký, bacha na zničeni nohou!

Superfit mají 3 šířky…takže si můžeš vybrat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8176
16.12.15 11:42

@BaMaK dekuji nechci, mame Stonzy a Superfity si muzou trhnout ploutvi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
16.12.15 13:10
@BaMaK píše:

I ta nejširší je sakra úzká.

JInak já taky žila v domnění, že syn má úzkou nohu a kupovala Superfit. Kdyby mně tenkrát někdo řekl, že S je na úzkou nohu, řeknu, že mu vyhovují a sedí perfektně. Jaké bylo moje poznání, že syn nemá úzkou nohu ani náhodou, naopak docela širokou a to, co jsem považovala za úzkou nohu je jen nízký nárt a úzký kotník. Proto šly širší boty špatně dotahovat. Proto radím, vytáhněte stélku, postavte na ní dítě a koukněte. Měly by tam být aspoň 3 mm navíc. Možná budete překvapeni a zděšeni, jako jsem byla já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
16.12.15 13:13

A ještě doplním, že ospavdu padnucí obuv má od září (jsou mu 3 roky) a za tu dobu se mu noha rozšířila o 5 a 7 mm. Do déůlky nepoporostla vůbec. Jakmile jsme jí přestala svazovat, tak má možnost volně a přirozeně růst. Pro mě důkaz, jak nevhodnou obuv měl do té doby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4156
16.12.15 13:57
@BaMaK píše:

jj ale sehnat je… navíc i ty jejich nejširší nejsou zas tak široké. A mimochodem ten nejširší model zimních, co měli u nás na prodejně minulý rok byl tvrdý jak prkno :cert: Objednat to po netu, tak mě manžel zabije…

Jinak k tématu - první boty chce zkoušet, pěkné lehoučké a navíc hezké má primigi. Ale chce to ošahat, často se to liší i model od modelu od jednoho výrobce. Vím, že je to s malým dítětem opruz, ale bez vyzkoušení se prostě dobrá bota jen tak nevybere.

@jessikka jaké boty se vám osvědčily na nízký nárt a úzký kotník? My s tím pořád s dcerou bojujeme. Správně široké jí často nejdou dostatečně dotáhnout. Většinou vyberu, ale dá to shánění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
16.12.15 14:59
@lecijasek píše:
jj ale sehnat je… navíc i ty jejich nejširší nejsou zas tak široké. A mimochodem ten nejširší model zimních, co měli u nás na prodejně minulý rok byl tvrdý jak prkno :cert: Objednat to po netu, tak mě manžel zabije…

Jinak k tématu - první boty chce zkoušet, pěkné lehoučké a navíc hezké má primigi. Ale chce to ošahat, často se to liší i model od modelu od jednoho výrobce. Vím, že je to s malým dítětem opruz, ale bez vyzkoušení se prostě dobrá bota jen tak nevybere.

@jessikka jaké boty se vám osvědčily na nízký nárt a úzký kotník? My s tím pořád s dcerou bojujeme. Správně široké jí často nejdou dostatečně dotáhnout. Většinou vyberu, ale dá to shánění.

dcera má hodně nízký nárt i úzký kotník, celkově i nožku (délka 18,5× šířka skoro7), ale prstíky má už hezky roztažené. Sedly ji celkem DD Step, i když je zapínáme úplně nadoraz. Sandále potom Keen CNX jí sedly fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
16.12.15 17:50

@lecijasek ma dd step na zimu, na jaro bud opet dd step, nebo kdyz se mi budou zdat hodne tvrde tak zeazoo pripadne see kai run

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková