Nemocné dítě nechce pít

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
7.3.20 12:16
@Štrample obecná píše:
Ahoj, poradí někdo ce dělat, když téměř výhradně kojené půlroční miminko při viróze odmítá prso? Podařilo se mi do ní dostat asi 5 lžiček čaje, ale jinak od rána vůbec nic. Má rýmu a kašel, teplotu nemá. Bere sirup Mucosolvan Junior. Před kojením vždy prokapu nos a odsaju, ale vůbec to nepomáhá :-( Mám ji non stop u prsu, ale jen pláče a odmítá se napít.

Já bych nejprve odsála rýmu a pak nakapala kapičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
7.3.20 12:20

@Štrample obecná zkus strikackou :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7.3.20 12:22

@Russet Napsala jsem to nepřesně - nakapu, odsaju, znova nakapu. Radila to tak doktorka. Mám radši to první kapání vynechat? Já si nejsem jistá, zda bych něco odsála, má to hooodně husté. :think: Už zdá se i začíná lézt :cert: teplota. Ach jo, ať už je to období viróz za námi. Jak poznám dehydrataci? Fontanelu už nemá, rtíky jsou suché a olezlé pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pavlička
7.3.20 12:33

Dej ji neco sladkeho, hodne osladit caj, zdrave to neni, ale lepsi nez zadna tekutina…normalne nesladim diteti caj, ale pri nemoci ano a hodne, aby mi pila.

• Citovat
  • Upravit
3198
7.3.20 12:48

@Štrample obecná prostikavej ji nos přes den mořskou vodou, odsaj a pak dej kapičky. Nebude to mít tak husté a půjde to líp odsat. A dej ji k pití něco sladkého, třeba naredeny dětský džus nebo oslaď ten čaj. Já takhle malé cukr nedávala, ale když byla nemocná, tak jsem ji dávala sladké pití a vždycky pila pěkně 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.20 13:02

Holky děkuju, zkusila jsem osladit čaj, ale to plive víc než neslazený. :nevim:
Džus se tedy půlročnímu trošku bojím dávat, starší měla až tak ve 2 letech. Jaký by mohl být? Na jablíčka, hrušky, citrusy a švestky má alergii, tak třeba rybíz? Není to v půl roce brzy? Štrample (anonym - překlik) :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9880
7.3.20 13:10

Já tě nechci strašit, je to jeom zkušenost, co se mi stala u dvou děti. Takto, kdy mi nepili kluci, tak pokaždé oba měli v pusince třeba i aft a prostě je to bolelo…Může být problém i v puse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.20 18:25

@Janasas Taky mě to napadlo, zatím jsem v puse nenašla nic. Jak jste to vyřešili? U nás zatím jen lžičkujeme vlažný čaj. Vidí prso a nebo hrnek a hystericky brečí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí