Noční pláč

125
3.7.06 09:25

Noční pláč

Ahoj, potřebovala bych poradit, co se děje.
Tak za půl hodiny po usnutí začal malý plakat, zkoušela jsem ho uklidnit, ale pláč trval i v mé náruči asi čtvrt hodiny. Pak jsme celou noc strávili tím, že trochu zabral, za pát minut začal kňourat, plakal, chvíli byl úplně vzhůru, pak se zase snažil usnout…Nakonec spal v kuse jenom tři hodiny, až k ránu. Myslím, že už byl hodně unavený. Tohle mi udělal už druhou noc po sobě. To samé bylo včera při poledním spánku. To spal jenom dvacet minut, pak plakal, a už neusnul. Přitom kromě spaní se chová úplně normálně - nevidím žádnou změnu. Hraje si, jí, teplotu přes den vůbec nemá (v noci měl zvýšenou 37.5, což není nic -moc) , prostě se chová, jako by se nic nedělo…
Na otázku, jestli má „bebi“ mi říká pořád „nee“ …
Fakt nevím, co si o tom mám myslet.

Mám dojem, že mi nějak špatně ukazuje metřík - tak pro upřesnění, malý má teď dva roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
250
3.7.06 09:51

Nerostou mu zoubky? Ty ho nemusí bolet pořád. Jen třeba právě, když spí. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
3.7.06 09:53

Tak tohle mi dělá Adámek když je mu v noci horko, nemohlo by to být tím? Taky proplakal celou noc, nebyl k utišení a usnul až k ránu. Pomohla až vlažná sprcha k ránu. Nám je ale 6,5 měs.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
3.7.06 09:58

A nezdálo se mu něco špatného? Mívala jsem takové sny, že když se vzbudíš, tak se bojíš usnout. Takové hodně živé sny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
3.7.06 10:01

Přiznávám, že mě taky napadly zoubky.
A u 2letého dítěte se na to, že to řekne, ještě asi moc spolehnout nejde. Navíc já sama jsem spíš nervozní z toho tlaku než že by to bolelo, tak třeba to můžou být…
 G

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3420
3.7.06 12:24

U nás je noční pláč převážně spojen se zuby,teď z horka anebo zlý sen.
Přeji ať to přejde a zase se Vám skvěle hajá! :wink:

Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
3.7.06 13:45

Díky.
Přece jen jsem radši byla před chvílí navštívit mudr. a prý viróza, při které vleže opuchne sliznice v krku. Takže Nurofen, a nesmíme na sluníčko… Hmmm :roll: :( . Teď, když má táta volno…
Kdyby se objevily horečky, nebo jiné zhoršení, máme si zítra přijít pro ATB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí