Nechce pít čaj ani šťávičky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
127
18.2.11 07:49

Ljubočko, my máme také to samé. Dcera 6 měsíců mi ještě nikdy nevypila kromě UM (nekojím od 2 měsíců) vůbec nic. Zkoušela jsem: vodu teplou i studenou, slazenou i neslazenou, džusíky ředěné i neředěné a čaje snad nepočítaně druhů. Způsob podání: láheev, hrneček, lžička i injekční stříkačka. Vždy to buď vyprskne ven, nebo se začne dávit a tím končím. Teď je nemocná, teploty 39, průjem a stále nepije, tak nám hrozí nemocnice :-( Jediné, co malinko zabírá je naředěná UM (poloviční dávka odměrek). Aspoň toto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
18.2.11 09:19
A.j.k.a.225 píše:
Ljubočko, my máme také to samé. Dcera 6 měsíců mi ještě nikdy nevypila kromě UM (nekojím od 2 měsíců) vůbec nic. Zkoušela jsem: vodu teplou i studenou, slazenou i neslazenou, džusíky ředěné i neředěné a čaje snad nepočítaně druhů. Způsob podání: láheev, hrneček, lžička i injekční stříkačka. Vždy to buď vyprskne ven, nebo se začne dávit a tím končím. Teď je nemocná, teploty 39, průjem a stále nepije, tak nám hrozí nemocnice :-( Jediné, co malinko zabírá je
naředěná UM (poloviční dávka odměrek). Aspoň toto.
Ahoj taky nekojim od druheho měsice, je to zoufali taky jsem skousela davat napit z hrnecku z lzicky ale bez uspechu pristi tyden jdeme do poradny tak jsem zvedava co mi rekne,ted mu navrchu by mneli vylezt zuby tak nechce ani mliko pit vypije toho hrozne malo doktor rikal ze ma nechut k jidlu kvuli zubum,tak je to boj ted dostat do nej i to mliko :-(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
18.2.11 10:07

Téda, koukám, že to taky nemáš jednoduchý, teď jestě ty zoubky.. :-(
Dnes, když malá dostala hlad, jsem jí zkusila udělat granulovaný čaj (jablečno-meduňkový) od firmy HIPP. A světe div se - po tolika měsících snažení o tekutiny k mému úžasu vypila celých 100ml vlažného čajíku z flašky, ze které pije mléko! Nemůžu tomu uvěřit, myslím si, že to vypila spíše z hladu, než z žízně.
Chci ti ale poradit tento čajík, třeba vám taky zabere, je to další možnost, tak uvidíš sama :-)
Pak písni reakci :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
18.2.11 12:16
A.j.k.a.225 píše:
Téda, koukám, že to taky nemáš jednoduchý, teď jestě ty zoubky.. :-(
Dnes, když malá dostala hlad, jsem jí zkusila udělat granulovaný čaj (jablečno-meduňkový) od firmy HIPP. A světe div se - po tolika měsících snažení o tekutiny k mému úžasu vypila celých 100ml vlažného čajíku z flašky, ze které pije mléko! Nemůžu tomu uvěřit, myslím si, že to vypila spíše z hladu, než z žízně.
Chci ti ale poradit tento čajík, třeba vám taky

zabere, je to další možnost, tak uvidíš sama :-

mam taky ten od hippu granulovany ale pomerancovy a taky nic myslela jsem si ze mu to bude chutnat je to trochu sladky ale bez uspech :nevim:

Pak písni reakci :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
18.2.11 12:23

Tak jedině ředit tu umělou výživu… Tím nic pokazit nemůžeš, tak třeba to bude úspěšný :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
565
12.4.11 17:22

Ahoj, nějaké další tipy, co komu zabralo?

Ještě před 14-ti dny pil. Sice jen k jídlu, ale skoro dvě decky dal. Teď vůbec nic. Voda, ředěné UM, šťávy, čaje - sáčkové i granulované, teplé, studené. Flaška, hrníčky, flaška rajec, i flaška s vytahovacím špuntem, lžička, ve spánku, nic nezabralo. Přitom z nich pít umí. Dneska teda vypil asi decku šťávy od Hippu, ale jen koncentrovanou, ředěnou nechce. Jenže pak odmítnul UM, takže jako na nule. Jsem zoufalá, horka se blíží. Navíc i trochu hůř jí, ale zubů má už 7 a nikdy takové problémy nebyly, tak nevím. Zdravotní problémy také žádné. Je mu rok a vypije jen 500ml UM. Plínky dopoledne skoro suchý. Nebo i otevírá pusu, ale když dám hrnek Nuby do pusy, tak buď nic nebo to plive ven. Zkoušela jsem i klasický hrnek, taky otevírá pusu, ale všechno plive :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
12.4.11 18:00

Holky my máme stejnej problém.Dokud malá byla jen na um tak pila i 200 čaje denně.Ale od té doby,co přikrmujeme,tak malá přestala pít.
Zkusila jsem jí včera dávat po lžičkách jen převařenou vodu a tu si malinko dá. :nevim: já nevím co budem dělat v létě holky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
12.4.11 18:58

petruse - tak to jsme na tom úplně stejně…zatím to řeším tak, že jí pořád nutím převařenou čistou vodu, sem tam si cucne, ale je to fakt strašně malinko. taky nevím co s tím. s pitím bojuju od začátku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
12.4.11 20:15

Já doufám, že se to změní. Donutit jí vypít drobek čaje nebo vody je zázrak. Nám je 6 měsíců a dávám jí to při každém příkrmu, ale víc jak 25ml si za den nevezme. Máme celkem 2× příkrm a 4 kojení. Během dne jí ho nabízím, ale zavře pusu a nic nevypije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
13.4.11 15:14

S tím pitím to chce jen vydržet holky a nesklouznout zbytečně ke sladkejm šťávičkám a pod. :pankac:
Dcerka byla úplně stejná a až asi do 13m jsem do ní musela vodu vyloženě páčit. Pak se rozpila a teď pije vodu vyloženě ve velkým - to jsem strašně ráda - a nic jiného nevyžaduje, max dostane občas na chuť trochu ředěnýho džusu. Čaj jí ale nejede dodnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucia50
18.9.12 10:41

ljubočka

Taky to mam podobne dom jako ciste kojene dite mi vypil caj bez problemu a co pomalu predchazime na umelou vyzivu tak nic nechce caj tak jsem mu zkusila dat caj s mlickem a trosku to pohohlo :)

• Citovat
  • Upravit
3118
18.9.12 11:13

Mně malá taky nic nevypije, je jí sedm měsíců, je na UM. Zkusila jsem už úplně všechno, všechny možný čaje, džusy ředěný i neředěný, převařenou vodu :zed: Tak jsem začala zkoušet po lžičkách tu vodu a takhle něco vypije, ale strašně málo 8o Teď mi to začala prskat, jak jí šoupnu do pusinky lžičku vody, tak prská.
Nevím, co s tím, doufám, že se to časem zlepší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucia50
19.9.12 09:06

Ahoj tak zkus to naredit caj s mlikem me to pomohlo jsi myslim ze to dite jak uciti mlicko ze to vypije :)

• Citovat
  • Upravit
3118
19.9.12 13:41
A v jakém poměru to mám naředit?
@Lucia50 píše:
Ahoj tak zkus to naredit caj s mlikem me to pomohlo jsi myslim ze to dite jak uciti mlicko ze to vypije :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucia50
20.9.12 06:32

Ja davam asi tak decku vlicka a zbytek caj a fakt mi to pomohlo vypil mi to cele a zkusila jsem mu dat cisty caj a nic za zkousku nic nedas ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko