Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj a zkoušela si ji dát to mlíko třeba přes prst a stříkačku? A lahvička je suprová ta od Medely.
ona z lahve pije. Narodila se když byla vedra, tak jsem ji dávala čaj. Jenže stačí že dá pár kapek do pusy a křičí ![]()
hippo s probiotiky a hypoalergení Sunar. (jsme s manželem oba alergici)
HA Um jsou hořká, proto jí asi nešmakuje. Zkus normální Sunar, ten je sladký.
budeš muset zkoušet
až jaké ji zachutná, taky jsem alergička a malá mi pije HA Nutrilon. Tak držím palce
když jste oba alergici, tak bych určitě jiný než HA mlíko nedávala
…budete muset najít něco, co jí sedí. Je pravda, že hááčka jsou nahořklá, ale i v rámci jich je škála chutí (třeba asi nejhořčí je Nutrilon, sladší by snad měla být Beba-nevím, nechutnala jsem), tak zkoušet..(i když to jde do peněz, to je mi jasný, není to jako měnit dudlíky). Já dokrmuju HA Nutrilonem a pije mi ho taky (hned po dopití flašky s MM mu dám UM a ani nemrkne)-ale zas má po něm hrozně tuhou stolici (a to zatím jedem tak půl na půl s MM, tak nevím, zda nebudem časem taky měnit)
Já dávala nejdřív Bebu HA - zácpa, pak Bebu sensitive - vše o.k., ale po 3M ji začal odmítat. No nedivím se, je to hnus
Tak jsme na Nutra defense a o.k. Muž je také alergik, tak jsem se bála. Ale zatím dobré. Je pravda, že já jsem „čistá“.
Držím palce, ať jsi brzy fit ![]()
Nám pomohlo nedávat mléko teplé, ale spíš vlažné. Bohužel jen na chvíli
.
Ahojky, chtěla bch se zeptat co mám dělat se svou 4měsíční dcerou. Zatím je plně kojena, přibírá hezky jen se začala časteji budit večer, asi 4X. Dr nam doporučila UM alespoň na noc. To nám hned první večer odmítala. Jenže bohužel jsem dva dny na to dostala ledvinovou koliku a kvůli kojení mi nikdo nemůže dát léky. Zkoušeli jsme různé značky, flašku máme od Avantu a bez probému mi z ní pije čaj. Tak nevím co s tím, mám strach že onemocním víc a kojení nebude možné.