Dítě 15 měsíců odmíta pít mlíčko na noc

7811
25.9.11 10:17

dítě 15 měsícu odmíta pít mlíčko na noc

mala nechce pít vubec mlíčko na noc ma 15 měsícu myslíte že je to dobré?odmíta to a nechce to ja sem ještě chtěla aby pila sou v tom vitaminy?nebo mam zkusit normální poradte?mate nekdo podobné zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50150
25.9.11 10:28

Tak jí ho na noc nedávej, zkus nějakou mléčnou kaši nebo jí tu porci mléka dej přes den. Mléko se taky dá nahradit jogurty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
25.9.11 10:33

Dávala bych kaši :-D A po čase ještě zkusila mlíko dát,třeba má jen přechodné období kdy mlíko nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
25.9.11 10:36

Mně dcera kolem 15 měsíců, taky vůbec nechtěla pít mlíko, tak jsem ho nedávala, vyzkoušela jsem několik druhů, ale nechtěla. Později začala pít normální kravské.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
25.9.11 10:37
Liduš88 píše:
Dávala bych kaši :-D A po čase ještě zkusila mlíko dát,třeba má jen přechodné období kdy mlíko nechce.

Přesně tak, moje dcerka asi taky v tomto věku přestala pít mléko večer a pila ho jen ráno. Teď je jí 18 měs a už ho asi týden pije zase i večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
knopi
25.9.11 12:00
j.borufka píše:
mala nechce pít vubec mlíčko na noc ma 15 měsícu myslíte že je to dobré?odmíta to a nechce to ja sem ještě chtěla aby pila sou v tom vitaminy?nebo mam zkusit normální poradte?mate nekdo podobné zkušenosti?

borufko, mám stejně starou a UM nemá, občas ještě kojím. Má přes den kaši z kravského mléka, jogurty, hodně jíme zakysanou smetanu nebo sýry, jinak občas jí dám hrnek kakaa nebo čistě kravského mléka. Vitamíny má i v normální stravě, pokud jí pestře, mělo by jí to stačit. UM do ní rvát nemusíš, pokud ho nechce.

• Citovat
  • Upravit
3200
25.9.11 14:31

My měli taky takové období,večer nechtěl mlíko,takže k véče měl jen kaši a nebo jogurt…pak se to zase srovnalo,ted mu budou brzo dva roky a na to mlíko večer se zase klepe a pak ho má ráno.už jsme zkusili i normální kravské,protože Sunar došel a měl šílený průjem,takže budeme zatím na UM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
26.9.11 17:14

My jsme ted meli asi 2 mesice, kdy maly odmital pit mleko uplne (jakekoliv), tak jsem davala hodne jogurty, tvarohy, kasi. Proste jsem se snazila. A jednoho krasneho rana jsem mu zkusila dat znova Sunar a vypil ho 210ml. Takze to chce fakt vydrzet a zkouset.

Drzim palce :hug: :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
260
26.9.11 23:07

Ahoj, to ze ho nepije na noc bych vubec nevidela jako problem. Zvys ji davku behem dne a nebo ji mleko zamichej do kase. Taky davam stale Sunar misto normalniho mleka - kvuli vsem vitaminum a protoze jsem presvedcena, ze uprava Sunaru je pro dite setrnejsi nez normalni kravske mleko. Ale jestli mleko pije pres den, jen bych upravila davkovani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová