Kakáme, prdíme, ale bříško bolí :-(

57
24.9.11 17:41

Kakáme, prdíme, ale bříško bolí :-(

Ahoj všem,

moje dcerka má dnes tři týdny a od porodnice dokrmujeme.. Vždy napřed kojím a pak dokrmím UM. Doposud jsme používali Bebu, s kterou jsme odcházeli již z porodnice.
Malá papá pěkně, taky velmi často kaká, prdíkuje taky řádně.. Přesto má velké bolesti bříška..
Zkoušela jsem Sab simplex - nic, teď máme Infacol - zatím taky nic… Dále používáme peckový polštářek, ale bolesti pořád stejné. Díky tomu moc nespí, je nervózní, já také a mám strach, abych nepřišla o mléko úplně…
Dnes přinesl manžel z lékárny mastičku Flatulin, tak zkusíme..
No a k dotazu - známá mi radila změnit Um, že je možné, že teď jak už vypije více, jí nemusí dělat dobře..
Hledala jsem tedy na netu a asi nejlepší mi přišel Nutrilon Comfort, ale ona netrpí zácpou, jen tím bolení, je dobré ho vyzkoušet? Četla jsem, že některým maminkám to pomohlo na bolesti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2852
24.9.11 18:44

možná bych zkusila hledat u sebe- píšete že kojíte, některé děti nesnáší pokud maminka jí čerstvé pečivo apod. pak bych asi konzultovala celou věc s dětskou lékařkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
24.9.11 19:09

Jíš správně co máš coby kojící?
Jinak nám se na bříško osvědčil až krém Pupík ( v lékárně asi za 70,–), potom nošení na tygříka, a po jídle dávání na bříško…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
24.9.11 19:27

Myslím, že správně jím, dávám si pozor… Na tygříka taky nosíme. Pomáhá to na prdíky, ale jak říkám, prdí pěkně, ale předtím se chuďátko kroutí, někdy hodně pláče, kroutí se, rudne a je vidět, že je to od bříška… Proto mě napadá jedině změna UM..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
24.9.11 19:32

Tak zkus jinou značku, my jsme od narození na Nutrilonu (obyč. 1)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9749
24.9.11 20:09

neviem ci ti zmena UM pomoze, tiez mam trojtyzdnoveho drobca, plne kojeneho a problem mame uplne rovnaky, problemy s prdikmi, srdcervuci plac, pritahovanie noziciek… riesime to podobne, masaz bruska, masaz zadocku z porodnice, teple vrecko s ceresnovymi kostkami a nosenie na predlakti dolu bruskom… sice to zmierni, ale celkom nepomoze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
24.9.11 20:30

Nam naprosto skvele pomohly kapky Babycalm :palec: Maji se sice davat od ukonceneho 1. mesice, ale priznam se, ze jsem pro ne bezela do lekarny uz kdyz malemu byly tri tydny, protoze brisko ho kroutilo a nic nepomahalo :zed: Zabraly rychle, az jsem mela podezreni, ze do nich snad musi tajne pridavat nejake opiaty :-D protoze misto obvykleho revu bylo doma najednou ticho a maly spal cely den jak zabity :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
24.9.11 20:44

Holky už všechno řekly, ale já bych možná přidala i nějaká probiotika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9749
24.9.11 20:53
gabi.design píše:

mne doporucili Biogaia, ale tie u nas nepredavaju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
24.9.11 21:20
matenka32 píše:
gabi.design píše:
mne doporucili Biogaia, ale tie u nas nepredavaju.

Já dávám Laktobacily Baby od Biopronu. Jsou v kapslích, dává se jedna kapsle denně do lahvičky s krmením. Jsem s nima maximálně spokojená a jsou hlavně za velmi přijatelnou cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
25.9.11 12:45

Já jsem si taky myslela, že nám malá plakala z bolesti bříška, ale nakonec to byla 3měsíční kolika a jediné, co nám pomáhalo bylo pevně zavinovat a pouštět bílý šum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová