Nechce přes den spát

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3477
9.1.14 10:42

@Zzzuuz No, já ji zase vozím v kočárku buď u PC nebo jezdím po pokoji a když ani to ne, tak na balkoně, pak když se mi ji podaří uspat, tak rychle něco udělám, pak si dám nohy nahoru a dcera je vzhůru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
9.1.14 10:45

@habaďúra Naše malá taky nedokáže sama usnout v postýlce :nevim: my ten kočárek máme už tak rozvrzaný :lol: nevím no, ale nedávno se mi stalo, že jsem byla s dcerou venku a spala mmi 4 hodiny, to jsem zrovna někam potřebovala jet, jenže já nebudu jezdit jak magor kolem baráku zbytečně :zed:, protože mi vždycky stejně usne doma, a´t už jdu do obchodu nebo ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
9.1.14 10:47

Moje dcera spala od půl roku po půlhodinách, nejdřív 4×, pak 3×, pak 2× a to se jí kolem 10m začalo prodlužovat, teď už spí i 2 h když se zadaří. Možná už je přetažená a neusne přes den ani včas večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
9.1.14 10:49

A od 10m ji dávám spávat na balkon, ve stejný čas, nabalím, dám mlíko, uhoupu, usne do 5ti minut, zakryju kočárek šátkem a nechám ji tam. Na vzduchu se naučila spát krásně a je to 2v1 - je venku a spí, doma můžu dělat stojky a nevzbudím ji. má rok. V postýlce sama - to ani nezkouším a když potřebuju, aby si zdřímla na chvilku, dám si ji do šátku nebo manduca.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
9.1.14 10:51

@natalousek můžu se zeptat, proč nechce malou naučit na nošení? to je to, co potřebuje, nos ji, v šátku, nosítku a uvidíš jak bude spokojená… je to pro miminka přirozené…
EDIT: reagovala jsem na starý dotaz :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
9.1.14 11:03

Taky bych ji klidně nosila v šátku, jenže ona se mi tam už nevleze :D Já jen doufám, že tohle období přejde a nějak se nám spánek spraví a bude zaswe v pohodě spinkat bez nějakého křiku, když se ji chce spát atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
9.1.14 11:06

Nevleze? Mě teď spala na zádech v šátku roční.. :) na břicho do kolíbky se mi v 8m taky nevlezla, ale vertikálně ano a na zádech je to nejlepší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
9.1.14 11:23

@Anes No, ona je tak trošku baculatá :D mám nosítko a ji se v tom zařezávají nohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
9.1.14 12:11
@Kelly3 píše:
Taky bych ji klidně nosila v šátku, jenže ona se mi tam už nevleze :D Já jen doufám, že tohle období přejde a nějak se nám spánek spraví a bude zaswe v pohodě spinkat bez nějakého křiku, když se ji chce spát atd.

Nevleze? Možná jsi zkoušela jen krátký šátek, normálně se nosí i tříleté dítka, dají se navázat a nosit pětileté… a co se týká nosítek, existují i ty pro větší dítka (kibi, skaldino - v tomhle se dají nosit i předškoláci), takže myslím, že kdybys chtěla nosit, opravdu by možnost byla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
9.1.14 12:22

@habaďúra Jenže ona je těžká a já mám problém se zády, takže by to stejně nešlo, stačí, že ji nosím na rukách :nevim: a pochybuju, že by mi v tom usnula.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
9.1.14 12:29

@Kelly3 Tak asi budeš muset počkat, až se naučí spinkat sama a líp… nošení je možnost, i když třeba myslíš, že by nespala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
9.1.14 12:32

@Anes Asi mi nic jinýho nezbývá :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
9.1.14 12:38
@Kelly3 píše:
@habaďúra Jenže ona je těžká a já mám problém se zády, takže by to stejně nešlo, stačí, že ji nosím na rukách :nevim: a pochybuju, že by mi v tom usnula.

Aha, tak to pak jo, jestli máš problémy se zády, tak nošení není ideální. No ale každopádně, nosit dítko na zádech je fakt pohodlnější než ho nosit na rukou (zvlášť, když ty ji musíš hodně nosit). Jestli máš možnost, zkus si od nějaké kamarádky šátek/větší nosítko půjčit a vyzkoušíš. Třeba se v něm malé bude líbit. Anebo zjistíš, že na záda fakt nechce a budeš vědět, že tohle pro vás fakt není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
9.1.14 15:42

@habaďúra parádní profilovka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie