Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
@Anonymní píše: Více
I ty si můžeš dělat co chceš, třeba podat žádost o rozvod. Jeho souhlas k tomu nepotřebuješ. Bude to sice trvat dýl, ale stejně vás rozvedou atˇchce, nebo ne.
Je přece víc možností. Když nemůžeš vyplatit ty jeho, tak může on tebe. Když ani to nejde, tak se dům prodá, doplatí hypo a případný zbytek se rozdělí.
On se rozvádět nechce, protože mu vlastně nic nechybí. Dává ti peníze? Postará se o děti? Dělá něco doma?
Mate špatně nastudovane informace 2000 je za oba rozvody a pokud nebudete mít právníka nic navíc neplatite..dům se bude muset prodat a každý dostane polovinu zbylých peněz po vyplacení hypotéky tot vše
Ne, to je prostě cena za žádost o rozvod, pak už nikde nic neplatíš
jestli si vezmeš právníka je pak tvoje věc
@Al35 píše: Více
Minulý týden jsem to četla. Chtěla jsem to sem vložit ale už to nemůžu dohledat. Právě to mě hodně odradilo. K tomu soudu budu předvolána a říkat důvody proč?
A není jednodušší zůstat v manželství, nechat ho doplatit hypotéku, omezit mu servis a neřešit? Ať si dělá co chce, hlavně když neotravuje a nepřidělává práci? Děti ho občas uvidí a nebudete se o ně soudit, zůstane jim domov, kde jsou zvyklé. Je potřeba zvážit všechny varianty.
@KovaJana píše: Více
Hodně pragmaticky přístup, nicméně pro někoho asi přijatelné. Musí na to být natura.
@KovaJana píše: Více
Myslis, jakoze by mela zustat s nim v jednom dome a zit si svuj zivot a manzel svuj?
Nevím, co by měla dělat, jen jsem napsala, jakou variantu by ještě mohla zvážit.
Ty 2000 jsem našla je ta nejnižší cena za rozvod dohodou. U nás se bude řešit dům. Vyplatit manžela nemám z čeho a na dům máme hypotéku. Tak se soud asi povleče dlouho a může mě stát i 30000.