Nechce se mi

Anonymní
31.8.16 22:37

Nechce se mi

Tak a je to tady..Zítra zase do školy, vůbec se mi nechce. Mám tak nějak strach, že to nezvládnu. Přítel byl teď půl roku doma, marodil, tak jsme si zvykli, že jsme se viděli téměř každý den. Červenec jsem sice byla na brigádě, ale i tak se vídali. A srpen? Ten jsme byli pořád spolu, pořád nejake výlety a tak. Jenže přítel už jde do prace a bude mít týden odpolední a raní směnu, při te odpolední se neuvidíme týden. Bojím se toho, že se nás vztah zmeni, že nebudu zvládat učení. Obor, který sruduju, mě nebaví, úplně se těšim, až odmaturuju, pokud vůbec. Chtěla bych v živote dělat něco jiného, ale nevim co..Otázku nemam, jen jsem se potřebovala vypsat, tak trošku „svěřit“..a prosim o anonym :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21265
31.8.16 22:48

A co kdybys sla na vysokou do jineho mesta? To byste meli odpoledni porad :)
Kolik ti zbyva do te maturity?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.16 22:59

@PaníBovaryová na vysokou se nechystám. Do maturity mi chybi dva roky

• Citovat
  • Upravit
53518
31.8.16 23:00
@Anonymní píše:
Tak a je to tady..Zítra zase do školy, vůbec se mi nechce. Mám tak nějak strach, že to nezvládnu. Přítel byl teď půl roku doma, marodil, tak jsme si zvykli, že jsme se viděli téměř každý den. Červenec jsem sice byla na brigádě, ale i tak se vídali. A srpen? Ten jsme byli pořád spolu, pořád nejake výlety a tak. Jenže přítel už jde do prace a bude mít týden odpolední a raní směnu, při te odpolední se neuvidíme týden. Bojím se toho, že se nás vztah zmeni, že nebudu zvládat učení. Obor, který sruduju, mě nebaví, úplně se těšim, až odmaturuju, pokud vůbec. Chtěla bych v živote dělat něco jiného, ale nevim co..Otázku nemam, jen jsem se potřebovala vypsat, tak trošku „svěřit“..a prosim o anonym :kytka:

Marodil a v srpnu jste byli pořád někde na výletě? Netušila jsem, že jsou celodenní vycházky ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
31.8.16 23:03

Když se týden neuvidíte, rozhodně budeš zvládat učení. Pokud nejsi závislá koza, co bude vzdychat a nic nedělat, než ho zas uvidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.16 23:04

Vycházky od dvanácti do šesti, v pohodě se stíhá ;)

• Citovat
  • Upravit
21265
31.8.16 23:04

Ja te chapu, taky jsem mivaa strach a nechtelo se mi opoustet ten „bezpcny pristav“ a sve pohodli ( doufam, ze neznim moc pateticky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.16 23:05

@PaníBovaryová minuly rok jsem to zvládala v pohodě, ale to jsme spolu začínali a ještě jsem to tak nebrala

• Citovat
  • Upravit
2562
31.8.16 23:07

Tak nechoď do školy, buď mu na krku, oblažuj ho svou nesmírnou láskou a přítomností a až se na tebe vybodne (chlapi neradi krotké laně dlouhodobě), napiš si to kolonky „vzdělání základní“ a běž hledat práci ;) lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21265
31.8.16 23:09
@Anonymní píše:
@PaníBovaryová minuly rok jsem to zvládala v pohodě, ale to jsme spolu začínali a ještě jsem to tak nebrala

Utece to jak voda. Ten tyden odpolednich budes mit aspon na uceni, at odmaturujes. A uz ted muzes premyslet, jak sizivot zaridis pak a co bys rada delala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
31.8.16 23:12
@Anonymní píše:
Vycházky od dvanácti do šesti, v pohodě se stíhá ;)

Tak to asi nebyla moc závažná choroba…
Hele, v životě se ti toho nechtít bude ještě moc. Závislačku a fňuknu žádný prima chlap nechce. A pokud by vaše láska nevydržela kvůli odpolední směně, tak stejně za nic nestála.
Aspoň ti zbyde víc času se učit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
31.8.16 23:13

Skús to brať tak, že sa hecnes, dva roky medzitým utecu, spravis maturu a potom ako si to zariadis tak to budeš mať…zo skusenosti-nestojí za to odflaknut školu a vymýšľať kraviny kvôli chlapovi.
A na druhú stranu si budete vzácni a obohatí vas to iným spôsobom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21265
31.8.16 23:17

Urcite i ve skole a doma mas veci, co mas rada, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
31.8.16 23:22

:D mela jsem vztah na dalku berlin/budapest a dali jsme to :mrgreen: kdybych resila blbiny tak nemam ani praci ani penize ani chlapa se kterym jsme to zmakli :palec: to das

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
31.8.16 23:24
@Anonymní píše:
Tak a je to tady..Zítra zase do školy, vůbec se mi nechce. Mám tak nějak strach, že to nezvládnu. Přítel byl teď půl roku doma, marodil, tak jsme si zvykli, že jsme se viděli téměř každý den. Červenec jsem sice byla na brigádě, ale i tak se vídali. A srpen? Ten jsme byli pořád spolu, pořád nejake výlety a tak. Jenže přítel už jde do prace a bude mít týden odpolední a raní směnu, při te odpolední se neuvidíme týden. Bojím se toho, že se nás vztah zmeni, že nebudu zvládat učení. Obor, který sruduju, mě nebaví, úplně se těšim, až odmaturuju, pokud vůbec. Chtěla bych v živote dělat něco jiného, ale nevim co..Otázku nemam, jen jsem se potřebovala vypsat, tak trošku „svěřit“..a prosim o anonym :kytka:

nechce se ti.. no jo no… to se ti v životě stane ještě mockrát, že nechceš a holt musíš.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová