Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
At premyslim jak chci, tak snad krome rukavice jsem nikdy nic neztratila…
Určitě ztratili nejen peněženky- čepičku, poníka(hračku), papírové kapesníky v krabici, dcera batůžek s pár věcmi(ten nám za hodinu donesli- byli jsme zrovna na prohlídce vozovny když jsme to zjistili - vše v dopravním prostředku Jako dítě jsem celkem casto ztracela nausnici. Občas si pro pobavení čteme co u nás lidé zratili ve vzrátách a nálezech a je tam spousta věcí od mobilu po rodný list!_)
Nikdy nezapomenu, jak jsem na diskotéce asi v 17 letech ztratila týden starý mobil. Z představy co bude, až to řeknu doma, jsem na té diskotéce běžela za DJem a jakou dobu ho tam přesvědčovala, ať na chvíli vypne hudbu, že mě kamarádka jen prozvoní a zase bude moct pokračovat
no nevypnul, domů jsem odešla bez telefonu. Naši ani nenadávali, jen mi řekli, že to byl poslední telefon, který mi kdy koupili. No a dodrželi to ![]()
Já jsem asi 5× ztratila klíče, teď už se mi to nestává, ale když jsem ještě s kamarádkama lítala po venku, tak pravidelně
Jinak ztrácím sponky do vlasů a gumičky, těch si můžu koupit i tisíc a stejně mi zbydou dvě.
Jinak nevím..občas ztrácím rozum
![]()
Bylo mi tak 12, na narozeniny jsem dostala stříbrný náramek který jsem si vybrečela a hned druhý den jsem ho venku ztratila
![]()
Deštník - ale ten většinou nikdo neukradnul, spíš jsem ho zapomněla a pak se pro něj vrátila
jednou jsem ztratila jako dítě klíče (už nevím, jestli se nakonec nenašly)
no kupodivu toho moc neztrácím, pravda ale je, že si hlídám, aby vše bylo zapnuté, ruku na zipu v tlačenici, abych předešla krádeži apod.
Na oslavě svých 18. narozenin jsem ztratila svůj nejoblíbenější přívěsek - modrého motýlka. Dostala jsem ho od svého kamaráda z tábora někdy v 15 a nosila ho do té doby každý den. Mrzelo mě to strašně, šla jsem ho ráno hledat, ale nenašla.
Nedávno jsem ztratila synovu ponožku a kousátko a v zimě parádního kulicha od babičky - zřejmě vypadl v tramvaji.
Hledám něco permanentně, naštěstí to většinou najdu. ![]()
@Saatine píše:
Perlový náhrdelník a naušnice s onyxem. Doteď nechápu kam to zmizelo. Po přestěhování mi zmizely drahý sluchátka, nabíječka na foťák a jedna kožená peněženka (v tu chvíli nepoužívaná) - stěhovalo se komplet vše včetně knih, tunou papírů a zmizelo zrovna tohle, kdybych nemohla najít nějaké papíry asi bych to víc pochopila
při stěhování jsem taky ztratila strašně moc věcí, vůbec nevím kde se to mohlo ztratit ![]()
A ještě teda pro pobavení, jednou jsem byla u přítele ještě když jsme spolu nebydleli, byla jsem u něj na víkend. A když jsem odjížděla tak jsem zjistila že jsem ztratila jedny tanga, takový pěkný růžový průhledný, takový docela odvážný
no tak jsem si řekla že je někde chlap najde a že mi je příště dá, no po tangách se slehla zem, nikde nebyly
tak jsem se na to vykašlala a nějak se na to zapomělo
no za půl roku se ke mě chlap stěhoval, takže se tahal nábytek z jeho pokoje do auta a pomáhal jeho otec, který odtáhnul takovou menší skříňku na které jsem měla vždycky oblečení a vytáhnul ty moje sexy tanga
![]()
Ja pred 3 tydny iphone nechala jsem ho na strese auta mala zacla zdrhat na cestu takze jsem ho polozila a dal si letecky den orvala jsem to ze zoufalstvi hodila info na mistni bazarek a do vecera se mi ozval klucina ze ho nasel sice rozbity displej ale uz je opraveny a doma. manzel prohlasil ze mi nez facebook poprve byl k uzitku.jo dobri lide jeste existuji ![]()
Jako dítě jsem ztratila 13× klíče
Náušnice taky často. A asi 4× telefon, z toho jeden půjčený
Byla jsem trdlo, teď naštestí už roky nic…
@Saatine píše:
Ještě mohl být fetišista a mít skříňku nejen s Tvýma, vlastně dobrý konec
hele fetišista jeho otec není, ale normálně mě napadlo jestli je někde nenašel on a neschoval si je, na to je asi úchyl dost
ale ne, nechci o něm mluvit nějak špatně…
jen prostě mě napadla taková myšlenka
![]()
@Saatine píše:
Hehe,Já jsem dřív ještě u našich prala v ruce nějaké krajkové prádelko a házela to na sušák, obvykle se sušilo venku, ale pršelo. No a šel okolo táta, zastavil se a zíral, pak prohodil něco jako. „Ty vole, to těm Tvým chlapům závidím, nechceš inspirovat mamku?“ Holt měla raději bavlněné a občas s obrázkem
no já když jsem bydlela u otce tak taky vždycky čuměl co mi to tam visí za prádlo
ale radši to asi nekomentoval
jednou viděl jak mám v koupelně nachystaný punčochy, podvazky a korzet
mě bylo trochu trapně ale ještě že je můj otec taktní a mlčel ![]()
Kdyz nebudu pocitat ty drobnosti tak obcanku, telefon, dve kila a petikilo, ale to jsem kupodivu nasla a to jsem ho ztratila venku na parkovisti za mych pubertalnich telecich let ![]()
Klíče snad dvacetkrat
deštníky, rukavice, knížky, telefon, náušnice a různé svetriky, mikiny, šály. Ztrácím věci neustále
Ahoj holky, jdu se podělit o nás včerejší zazitek☺jsme na dovolené a dceři resp. nám oběma se povedlo ztratit penezenku (naštěstí v ní byla jen Eura, nikoli doklady, karty atp. takže naštěstí ještě ta lepší varianta ztraty). Ztrátu jsme zjistily asi za půl hodky, vrátily jsme se na místo, kde jsme si myslely, ze ke ztrátě došlo, no a tam už po peněžence ani památky..ztráta jako taková byla naše vina ( měly jsme pootevrenou tasticku, kde peněženka byla, dcera si toho nevšimla a jak blbnula na hřišti, tak ji vytrousila☺). Čistě vlastně pro „potvrzeni“toho, ze nejsme jediné, kterým se něco takového stalo se chci zeptat zda a kdy jste něco ztratily vy☺ Jakože pak si nebudu připadat jako takový nešika sama.