Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zatni zuby a vydrz
škola se dodělat MUSI.
Víš uz vždycky to bude tak, že buď bude ty ve škole/ v práci pak nebo tvůj pritel.
Někdy se stane, že se budete míjet, jindy, zase, že budete mit na sebe víc času. Takový je život. S tim se musíš smířit.
Já jsem edit ve vztahu už 12r. 9r. vdana) manžel odjíždí na 15 dni v měsíci do zahraničí do práce, denně si skypujeme, přesto mi a i děckám chybí, to víš, že i když jsem starší, taky mi bývá smutno. Kolikrát když je doma říkám mi se nechce do práce. Třeba dnes jsem říkala mi se nechce chci s vámi na koupák. Ale mam povinnosti, do práce musím, stejně, jak ty do skoly.
Jé, jaké já mívala depky poslední den prázdnin!
![]()
Neboj, ono se to poddá a bude to v pohodě ![]()
@jdukolem píše:
nechce se ti.. no jo no… to se ti v životě stane ještě mockrát, že nechceš a holt musíš..
No, závidím, co já bych dala za to být zpět na střední!!! Ani ne tak kvůli pubertě, ale kvůli zdraví, který jsem ještě mela šanci v té době zachranit. Teď už s tim nic neudělám
. Holka vaz si toho co máš!! A nějaký přítel…takových ještě bude než se usadis ![]()
Skolu dodelat musis, takze zatni zuby a dostuduj. Kdyz se tyden s pritelem neuvidis, budes mit cas na sve konicky, uceni apod. Nevidela bych to tragicky ![]()
@Anonymní píše:
@PaníBovaryová minuly rok jsem to zvládala v pohodě, ale to jsme spolu začínali a ještě jsem to tak nebrala
Dva roky do maturity, to snad zvládneš. Hlavně dodělej školu, a nevěš se chlapovi na krk. Máš snad nějaké cíle v životě.
Já ti řeknu muj příběh jo? já tě naprosto chápu, ale má to své pro i proti, my když jsme s přítelem začínali jezdil na střední školu na internát cca 250km odemě a od bydliště ještě dál (když jel, jel přes moje město) to znamená, že jsme se přes týden vubec neviděli a zbyvaly jen víkendy, o prázdninách jsme spolu byli víc, dokud neměl brigády, ted už začal pracovat a jsme na tom stejně, s rozdílem kilometrů, je to strašný, tak dlouho čekat, jedná se o 5 dní, ale strašně mi chyběl, to i ted, ale jednu velkou výhodu to má, a ta je že se pak na sebe víc těšíte, víc si sebe vážíte, prostě ten čas je dražší a vzácnější, není nad to se těšit pár dní na ten čas s ním strávený, posiluje to vztah a to mi věř, hodně posiluje, psali jsme si každý den,(i ted si píšeme, ale to není podstatné),vždy když jsme spolu jeli v pátek domu, to bylo radosti, běžela jsem ze školy jak střelená, v hlavě jen, on už přijede, už jede, už je na cestě, ještě 3 hodiny,2 hodiny, ježiši ještě pár minut, a co teprve ten víkend jak jsem za ním jela je fakt, že když jsem pak v neděli odjížděla, loučení bylo strašné, já smutná, ale zase tam byla vidina 5 dní a zase se uvidíte, dle mě fakt vydržet, vydržet, být trpělivá, říkat si v budoucnu to bude jinač, až budeme spolu víc, dostuduju a najdeme si práci, společné bydlení, a pak už jen mužeme svým dětem, nebo vnoučatům vyprávět, jak tatínek/dědeček byl odemě daleko a jak jsme byli silní a vydželi to, že se vyplatí čekat… neboj zvládneš to
![]()