Nechce si držet flašku

62
17.9.11 08:42

nechce si držet flašku

Ahoj holky dceři je 13 měíců a ne a ne si sama drřet flašku když leží, nebo je v pololehu, tak si jí podrží, ale v sedě nebo ve stoje vůbec :nevim: flašku jí nechávám i na stole aby si zní mohla kdykoli napít, ale když jí nakonec nedám napít já,tak je schopná radši celej den nepít :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4780
17.9.11 08:50

Tak náš malej 13 a půl měsíce je ÚPLNĚ to samý. Flašku si prostě držet nebude. Vůbec netuším, jak ho to naučit, protože nechce. Radši se začne vztekat a nebude pít. Doufám, že z toho už brzo vyroste a bude pít sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
17.9.11 09:09

Zkuste holky nabídnout hrníčky z oušky :wink:

Dvojčatům je 9 měsíců a od 7 měsíce pijí z hrníčků nuby z DMka. Flašky jsem vyhodila a pijí jen z toho :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka76
17.9.11 09:11

ahoj, nase maly je 22 mesicu,a flasku si nechce drzet ani ted.je to letoch.pije normalne z hrnecku,to si drzi, ale kdyz ji davam mliko rano a vecer,tak si musim sednout,ona na klin,a ja ji to drzim. kdyz ji to podam, tak rve a rekne mama…lenoch. ale neresim.ostatni veci dela sama.

• Citovat
  • Upravit
4780
17.9.11 09:14
GILOTEK píše:
Zkuste holky nabídnout hrníčky z oušky :wink:Dvojčatům je 9 měsíců a od 7 měsíce pijí z hrníčků nuby z DMka. Flašky jsem vyhodila a pijí jen z toho :wink:

Hrneček Nuby máme taky a z toho mě pít odmítá. Pítko od Aventu na flašku taky nechce. Trochu se napije z PETky od Jupíka, ale ot si sám taky nedrží. Je to děs.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
17.9.11 09:18
Anabellka píše:
GILOTEK píše:
Zkuste holky nabídnout hrníčky z oušky :wink:Dvojčatům je 9 měsíců a od 7 měsíce pijí z hrníčků nuby z DMka. Flašky jsem vyhodila a pijí jen z toho :wink:
Hrneček Nuby máme taky a z toho mě pít odmítá. Pítko od Aventu na flašku taky nechce. Trochu se napije z PETky od Jupíka, ale ot si sám taky nedrží. Je to děs.....

oni jsou některý děti vyčůránci.
Můj starší syn měl flašu asi do roka a taky jsem mu ji musela držet. A vystřídali jsme milion hrnečků než se chytnul právě na nuby z DM.
Ted na to prostě není čas držet flašky :mrgreen: Takže jsem moc ráda, že se to hned naučili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101777
17.9.11 11:13

Jak ráda bych držela, pokud by byl ochoten z té flašky či hrnku pít… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
17.9.11 11:41

nela má teda teprv 11 měsíců, ale taky lautr to samý. flašku si nepodrží, ušatý hrnečky taky odmítá. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barboš
17.9.11 14:35

Mám doma skoro to samý. Malý je taky 13m, lahvičku si sice chytne (máme s uchama), ale drží ji ve svislý poloze a já ji nedokážu naučit, že si láhev má nahnout, aby jí to teklo.
Tak s lahví přijde za mnou, já jí řeknu ne, sama se napij a chci jí ukázat, jak si to má nahnout, tak se vztekne, s láhví flákne o zem a je řev.

• Citovat
  • Upravit
5393
17.9.11 15:21
Barboš píše:
Mám doma skoro to samý. Malý je taky 13m, lahvičku si sice chytne (máme s uchama), ale drží ji ve svislý poloze a já ji nedokážu naučit, že si láhev má nahnout, aby jí to teklo.
Tak s lahví přijde za mnou, já jí řeknu ne, sama se napij a chci jí ukázat, jak si to má nahnout, tak se vztekne, s láhví flákne o zem a je řev.

přesně!!! když už chytne, tak nenahne a při instruktáži vztekačka a láhev letí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
17.9.11 19:13

s ouškama máme taky od aventu a taky nic moc chytne jí, ale o pusy si jí nedá =/ jen sní dělá blbosti a když jí chci ukázat jak, tak tu flašku schodí třeba ze stolu, nebo tam kde zrovna je a taky řev :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
17.9.11 19:19
Anabellka píše:
Tak náš malej 13 a půl měsíce je ÚPLNĚ to samý. Flašku si prostě držet nebude. Vůbec netuším, jak ho to naučit, protože nechce. Radši se začne vztekat a nebude pít. Doufám, že z toho už brzo vyroste a bude pít sám.

Malý taky kdysi nechtěl, lahviček jsme měli fůru různých. Ale pak to přišlo samo od sebe, jako všechno ostatní u nás…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
17.9.11 20:09

To vůbec neřeš, podle mě to umí, ale prostě chtějí mámu/tátu u sebe, jako to bylo při kojení. Malej byl kvůli mojí léčbě odstavenej z minuty na minutu v 10ti m a teprve minulý týden si začal flašku s mlíkem držet sám. Doteď si maximálně jednou cucnul, pak mi oznáml „máma duží“ (=máma drží) a lahvičku mi vrazil do ruky. Jinak přes den pije čaj, vodu, džus z brčkovýho pítka a s tím od roka normálně pije bez asistence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1613
17.9.11 21:03

tak našemu už táhne na 14m a taky si pítko s ouškama od MAM neumí nahnout, aby mu to teklo… v kočáru když mu vrazim flašku, tak mu musím dát opěrku skoro do lehu, pak se napije, ale jinak ne… flašku s mlíkem vypije taky jen v leže :oops: ještě chci zkusit koupit to brčkový pítko z DMka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16783
18.9.11 07:43
GILOTEK píše:

taky máme nuby od 8 měsíce a melj je na něm závislák a jinej nechce a mlíko si drží asi od 9 měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí