Nechce ve vaně sedět

Napsat příspěvek
Velikost písma:
81479
30.5.14 10:47
@mejdylko píše:
@Lama Lama nejde o to, jestli nerozumí tomu co matka říká, ale jak mu chceš vysvětlit, že se to nesmí, že by si mohl ublížit a tak? Tomuhle nerozumí ani můj 19 měsíční a do všeho se vrhá, skáče, mlátí sebou a je mu to jedno. Asi máš klidnější dítě, protože ten můj divoch reaguje jen na zvýšenej hlas, ale když mu řeknu něco v klidu, tak nereaguje.

dyť to píšu, když bude stát, upozornit, že má sednout, když ne, tak vyndat. Pochopí to. ;)
Pak jsem psala variantu 2 - nechat stát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
30.5.14 10:49

@ladybirdone Řešila bych to stejně jako dítě neležící u přebalováné - metodou ŽAVES a odstraněním všech lákadel z dosahu (pokud lze) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
30.5.14 11:18

@ladybirdone tak to my mame uplne opacny problem :mrgreen: malej se od narození rad koupe, ale meli jsme od zacatku do vany takove to lehatko. No a on sice chce byt ve vane, caka ruckama a nechce se mu ven, ale porad jen lezi na tom lehátku. Jak se ho snazim posadit aby si hral s hrackama tak zacne plakat. :-( asi se boji a citi se tam jiste jen na tom lehatku, ale ja bych tolik chtela aby uz si tam hezky hacnul a aby si tam mohli s pritelem spolu hrat…tak nevim jak ho odnaucit to lehatko :-( a taky uz nam bude za dva tydny rok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25136
30.5.14 12:03

@ladybirdone Jo to bude asi kus od kusu, ale mě ve vaně ani jedna takhle malá neseděla v klidu. Ale hodně je baví přelívání vody - kelímky od jogurtů, kefíru a tak. Plnění něčeho. Jednu dobu jsme měli ve vaně takovou tu klasickou sadu na písek - kyblík, lopatky, bábovky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
30.5.14 17:18
@Svistice píše:
@ladybirdone Řešila bych to stejně jako dítě neležící u přebalováné - metodou ŽAVES a odstraněním všech lákadel z dosahu (pokud lze) :nevim:

metoda ŽAVES? :nevim:
jinak neporadím, syn si nesedne doteď.. má 26 měsíců..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
30.5.14 17:22

@ladybirdone můj nesedí doteď, má v srpnu 5 let :mrgreen: Ale lepší se to, už je schopný si aspoň čapnout ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
30.5.14 17:56
@Tamtama píše:
metoda ŽAVES? :nevim:

ŽÁdný VElký Sraní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
30.5.14 18:56
@Svistice píše: ŽÁdný VElký Sraní
:mrgreen: tu používám na vše :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.5.14 20:52

@Lama Lama
@smurfka
@El Dragon
@Blešík
@Ukulina
@Mišela1
@jessikka
@Krakatice88
@Svistice
@mischelinka
@avm3
Děkuji všem, zkusíme rady a uvidíme, ale mám pocit, že nám nepomůže nic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
2.6.14 10:09
@Svistice píše: ŽÁdný VElký Sraní

tak to mě dostalo :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...