Nechce ve vaně sedět

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
30.5.14 10:17

Nechce ve vaně sedět

Ahoj,

mám skoro ročního syna a má rád koupání ve vaně. Problém je, že nedokáže ani chvilku sedět a hrát si s hračkami, pořád si jen stoupá, shazuje vše kolem anebo vyhazuje hračky z vany ven. Bojím se, aby si tím svým řáděním neublížil, i když ho hlídáme, nelze tomu úplně zabránit. Nemáte nějaký tip, jak ho naučit hezky v klidu sedět (a hrát si)?

Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7199
30.5.14 10:19

@ladybirdone stejnej problem pockam si na rady :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
30.5.14 10:20

Rada není, jak ho chcete donutit sedět, když tomu nerozumí? Já ho vždycky rychle vykoupu a jde během chvíle z vany. Je mu 19 měsíců a je vždycky v koupelně potopa i když je tam jen 5 minut. Proto ho spíš sprchuji, je to rychlejší a mám ušetřený nervy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81475
30.5.14 10:21

Když nebude sedět, tak ho vyndat. časem to pohopí. A nebo ho nechat stát. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
30.5.14 10:22

Kup sedátko do vany..
ale jesti ti v tom vydrží je věc druhá :think:

• Citovat
  • Upravit
1561

Taková blbá otázka nestudí ho vana? některé děti na to prostě nejsou… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81475
@mejdylko píše:
Rada není, jak ho chcete donutit sedět, když tomu nerozumí? Já ho vždycky rychle vykoupu a jde během chvíle z vany. Je mu 19 měsíců a je vždycky v koupelně potopa i když je tam jen 5 minut. Proto ho spíš sprchuji, je to rychlejší a mám ušetřený nervy :mrgreen:

myslíš, že roční dítě nerozumí slovu sedni si?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
30.5.14 10:24

Nic s tím dělat nejde, koupila jsem protiskluzovou podložku a po koupání vytřu, máme pidikoupelnu tak otázká 5minut. Kluk se vyřádí a mě to nezabije. Ve vaně stojí co začal obcházet nábytek, tak cca od 7měsíce, nikdy si nic neudělal a to u něj celou dobu nestojím :jazyk:

edit: tfuj já jsem dobytek, jdu si zopáknout vyjmenovaná slova :oops:

Příspěvek upraven 30.05.14 v 10:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
30.5.14 10:24
@Lama Lama píše:
myslíš, že roční dítě nerozumí slovu sedni si?

rozumí, ale nedbá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81475
30.5.14 10:29
@Blešík píše:
rozumí, ale nedbá :mrgreen:

taktak. rozumí potvory všemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
30.5.14 10:36

Sprchovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
30.5.14 10:39

U nás pomohlo když se začal koupat se starším, který sedí a hraje si s hračkami, tak jak ho viděl tak si sedl:-)). Nic jiného mi moc nezabíralo, tak jsme koupání vyměnili za sprchování :jazyk:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
30.5.14 10:40

@Lama Lama nejde o to, jestli nerozumí tomu co matka říká, ale jak mu chceš vysvětlit, že se to nesmí, že by si mohl ublížit a tak? Tomuhle nerozumí ani můj 19 měsíční a do všeho se vrhá, skáče, mlátí sebou a je mu to jedno. Asi máš klidnější dítě, protože ten můj divoch reaguje jen na zvýšenej hlas, ale když mu řeknu něco v klidu, tak nereaguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
30.5.14 10:42

@ladybirdone Náš to dělá taky a neřeším to. To bych už musela řešit fakt každý prd :-)Má ve vaně protiskluzovou podložku. Nikdy se mu nic nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
30.5.14 10:44

Nedělej nic. Roční dítě nerozumí a když rozumí, tak na to stejně kašle :nevim: Chce si hrát, nedonutíš ho sedět. Naše děti jsou úplně to samé a nám pomohlo koupit protiskluzovou podložku v IKEA, aby tolik neklouzal a nepadal, opakovaně posazovat a neřešit, že neposlouchá. On si i to opakované posazování a pokyn k sednutí vstřebává do hlavičky, i když začne poslouchat až později. Starší dítě několikrát spadlo ve vaně, jednou si i loklo vody, ale já jsem taková, že ho raději nechám všechno zkusit, když neposlouchá, tak ho nechám zažít následek a pak vysvětluju, že musí sedět, aby zase nespadl. Párkrát to zkusil, ale naučil se sedět. Aby viděl následek toho, že neposlouchá. Ale bylo mu už tak rok a půl. Roční je ještě malé, aby toto chápalo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML