nechce večer kašičku - co dát jiného?

224
24.10.05 21:35

nechce večer kašičku - co dát jiného?

Ahoj maminy,
prosím poraďte, malá (7 měs) nechce večer kaši, ani sunarku ani hipp ani nic jiného, zkoušela jsem i UM, taky nechce, nejradši by jenom kojení, ale nestačí jí a v noci se nám pak víc budí - máte s tím zkušenost? co večer dáváte miminku vy?
díky,
maya a adélka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1535
24.10.05 21:44

Ahoj,
sice ti neporadím, jen řeknu, že jsem navečer do malého taky nemohla dostat UM- byla jsem přesvědčená, že kdyby si ho dal, spal by lépe, než po kojení… když už se nám po 3týdnech povedlo vypít lahev UM, vstal stejně jako po kojení…UM jsme dávali asi 10dní, spal déle všeho všudy jen 1× a to o 2hod, takže kojíme, jelikož kaši na noc ještě dávat nechci.

Přeji větší úspěch, než-li jsme měli my :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
24.10.05 21:52

Díky Violet,
asi to zatím s kaší zabalíme a zůstaneme jenom u kojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1535
24.10.05 22:01

Mayo uvidíš,
zkus to třeba zase za týden, za dva - u těch našich broučků je to vždycky všechno jinak ze dne na den :D Já jsem zatím se 3 nočníma kojeníma celkem v klidu (relativně) - ale na prospanou noc se samozřejmě moooooc těším :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
24.10.05 22:02

Ahoj Mayo,
my jsme taky kašičky nechěli - asi měsíc jsme to zkoušela, koupila postupně všechny značky a nic. Prostě nic. Tak jsme dávali jogurt, po roce postupně chlebík a gervais, pak déle třeba tvarohové pomazánky…+ samozřejmě kojení. V noci se taky budila, ale to se časem srovnalo, teď spinká krásně celou noc. Zkus jí dát něco jiného, co už může papat.
Vydrž, ono to půjde, myslím, že noční kojení je po roce už hodně o zvyku, o tom, že, jsou zvyklé na kontakt…To se taky časem upraví, uvidíš.
Trpělivost přeje Petra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
24.10.05 22:05

Teď jsem koukla na metřík - vy jste ještě malincí (nečekala jsem u batolátek tak malé mimi :oops: ). Myslím, že na kojení i noční má plné právo. Jak jsem psala s těma kašičkama, my začínaly až na 10m, do té doby jsme na večeři jen kojily :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
25.10.05 21:50

Ahoj Mayo,

já si taky myslím, že mrzet Tě to zatím nemusí, Tvoje mlíčko je pro malou teď to nejlepší, co jí můžeš dát. Kaše zatím vůbec není důležitá. Ale jestli máte hodně těžké noci, možná bych zkusila třeba bramborovou kaši /s nějakým UM/. I když nevím, jestli by měla na to spaní opravdu vliv, zkušenost s tím nemám, akorát vím, že se to doporučuje jako varianta. Mi už malý začal docela baštit rýžovou /musela jsem ji už zavést, i když jsem původně chtěla ještě počkat - je hrozný jedlík/, ale taky to byl zpočátku problém, jedl nejdříve třeba jenom 2-3 lžičky, to trvalo asi týden, pak se postupně dostal na 5-6-… teď sní tak 120ml, ale i to považuju za úspěch. Zpočátku jsem mu to musela přislazoval Glukopurem, teď už sní i bez cukru.

Radost z kašiček přeje
Viťka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí