Co je to BIO...

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2923
23.10.05 16:40

Co je to BIO...

Tak se mi nekolikrat za sebou stalo, ze jsem nekomu rikala, ze davam svemu ditku bioprodukty(pokud je sezenu) a byla mi polozena otazka, co to vlastne znamena.
Vykoktala jsem ze sebe neco v tom smyslu, ze jsou to plodiny „nechemicky“ hnojene, prisne kontrololovane, s minimem dusicnanu, rostouci v nekontaminovane pude. Samotnou by me ale zajimalo, jestli je mozne( a to urcite ano) charakteristiku rozsirit, upresnit.
Najde se tu nekdo, kdo vi vic :P ?

Diky za pripadne informace

Veru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23.10.05 18:51

Ahoj,
mrkni na informace k jogurtu od Olmy
http://www.olma.cz/odberatele.php?…

Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
23.10.05 19:10

Ahoj, slysela sem ze zbozi na kterem je oznaceni BIO v mnoha pripadech BIO vubec neni. Udajne pravy BIO vyrobek ma oznaceni BIOAKTIVNI, snad mi to dokonce bylo receno v lekarne, ze se zmenil zakon a od te doby se to pry znaci takto a jen BIO oznaceni je jen jako…jako…
Tak sem zvedava na dalsi prispevky. Sany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
23.10.05 19:40

pokud má potravina (mléčný výrobek, čaje, brambory, dětská výživa, sušená kaše, obilný výrobek, sušenka, lízátko atd. atd.)českou značku Pro-bio www.probio.cz , je to najisto od schválených ekologických zemědělců. Nepoužívají chemická hnojiva ani jiné tradiční škodlivé nešetrné výrobní postupy, sklizeň bývá často ruční, chovná zvířata žijí přirozeně v humánních podmínkách. Kvalita je poznat a koupí těchto výrobků podporujeme nejen svoje zdraví, ale i tyto zemědělce, a tím tedy podporujeme i etické chování ke světu. Pracují s biorytmy přírody, a proti škůdcům zasahují zcela neškodnými prostředky, které jsou třeba složené z biologicky rozložitelných potravinářských surovin či používají homeopatické postřiky z čistě přírodních surovin. Hlavní zá:,–(ou je neškodit přírodě.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML