2týdenní si nechce po jídle odkrknout

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
419
3.1.14 12:03

nechceme si odkrknout

Ahoj všem. Mám doma 2 týdenního prďolku a nechce mi po papání odkrlout. Zkoušeli jsme všechny možné polohy a prostě nic… Nějak by mě to netrápilo, kdyby to netrápilo jeho, ale pak mi zvrací a bolí ho bříško. Nemate nějaký fígl, radu, nejake čaje třeba, nebo kapky co by pomohly? Děkuju moc všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8996
3.1.14 12:05

Posaď si ho na klín a dej ho trochu do předklonu - takhle si mně brknul vždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
3.1.14 12:08

Ahoj čurynko, prostě musíte zkoušet a vydrzet mému synovi to trvalo i pul hodiny, osvedcila se poloha na tygrika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
3.1.14 12:12

@čurynka101 ty si taky nechces krknout nebo proc ten plural? Jinak to chce vydrzet, me kolikrat krne az za pul hodiny, ale syn taky nekrkal skoro nikdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
3.1.14 12:13

@čurynka101
Ahojky, já se synem chodím po bytě třeba 20 minut, než si brkne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
3.1.14 12:15

Holky mockrát Děkuji za rady. V předklonu na klíně už jsme zkouseli a čekáme právě taky treba i pul hodinky, ale prd platný :,( zkusíme tygrika a uvidíme co to udělá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
3.1.14 12:17

Pokud si po jídle nechce brknout a máte ho třeba na rameni zkus miminko položit. A nechat ho tak 10 max 15 minut.Ony než ty bublinky dojdou nahoru tak to chvilku trvá věř, že po té chvíli, kdy ho zvednete znovu z polohy v leže na rameno, že se krásně vybrká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
3.1.14 12:19

Nekdy si deti taky neodkrkly, nechala jsem je, ale pravda nikdy neblili…tak proste po kojeni chvilu nos na tygrika :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
3.1.14 12:20

@čurynka101
A položit si ho na ruce nohama k sobě a zvednout k rameni jako až trochu do jeho předklonu taky nefunguje? Mně teda malý taky nekrkal a dr. mi řekla, že některé děti prostě nekrkají, hotovo. Takže jsem to nehrotila, jednou jo, několikrát ne.
P. S. Ten plurál mě taky pobavil. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
3.1.14 12:20

Jojo… A některý děti nekrkají ani neblijou.. to nám říkali už v porodce, že vždycky bezpodmínečně brknout nemusí.. Když si nebrkl, tak jsem ho dala na bok a tak hoďku více hlídala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
3.1.14 12:22

Ja kdyz si malej nechtel odrihnout, tak jak jsem ho mela na rameni, tak jsem mu chytla hlavicku a nekolikrat se s nim jakoby predklonila a zase narovnala, zase predklonila a zase narovnala, porad jsem ho drzela pritulenyho k sobe a on si pak krasne odrihnul… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
3.1.14 12:25

Můj si většinou ani neodkrkne, ani neublinkne, ať děláme, co děláme… A pak ho ale asi trápí prdíky… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
3.1.14 12:27

Na malý nekrkátko mi pomohlo položit dlaň na zádíčka a krouživým pohybem pomalu masírovat záda po celý šířce. Prostě dělat na zádíčkách otevřenou dlaní pomalu kolečko. Kdysi jsem to někde slyšela ve filmu a fakt to na malou zabíralo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
3.1.14 12:30

Jo, pravda, jak říká @Rashina . Manžel ještě někde vyčetl, že pomáhá hladit pomaličku a lehce zádička otevřenou dlaní odspodu nahoru..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
3.1.14 12:31

Malýmu se taky moc nechtělo odkrkávat.. a když tak si krknul třeba až po půl hodině, kdy jsme ho nosili a pohupovali s ním nebo poloha na tygříka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí