Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já v tom nic špatného nevidím, navíc to není cizí člověk, znáte se, máte i na co jakoby navázat…nechala bych tomu volný průběh. Každý člověk se někdy spálí, takový je život.
Tím, že se budeš bránit dalším vztahům to asi nevyřešíš.
Já jsem teda ten tip, že by se to zkusit mělo. Pokud k němu něco cítíš a není žádnej agresivní notorik s plným trestným rejstříkem,spoustou dluhů, kterej je 2× rozvedenej a po světě mu běhá 5dětí tak proč ne ![]()
Kdo nic nezkusí nic nemá
a třeba to zrovna bude ten PRAVEJ ![]()
hele jestli si sama a on je sám, tak proč to nezkusit. Nikdo Ti nikdy nezaručí že to vyjde, ale pokud to nezkusíš- nezjistíš to.
Zkuste spolu na to jít pomalu, tvoje pocity mě přijdou žeto chceš jen máš strach, ale ten bude vždycky
a na rodinu se vykašli, však se nemusíte hned brát a nemusíte to hnedka ohlašovat ![]()
Poslechni sve srdce a na nazory ostatnich se vykasly…nekdy je lepsi myslet srdcem nez rozumem a prcek tatku bude potrebovat a ty taky ocenis pomoc doma a jestli ho milujes, nebo zacinas milovatm tak proc ne? Nikdy nevis jak vztah dopadne a predchozi zklamani jsou nekdy strasna, ale preci se kvuli blbcum, co jsi potkala, nebudes celej zivot bat vztahu ne? Preji ti hodne stesti a spravne se rozhodni ![]()
oprava: názory ostatních jsem nemyslela vsech, ale tech kterych se „bojis“ nebo jsou ti neprijemne, jak pises rodina a tak.....
jde o to jesli chces jeho - nebo kohokoliv - proste nebyt sama, nevim ale mesic po rozchodu me to prijde brzo ale zalezi jaky jste meli vztah pred tim s pritelem, jestli to klapalo..
novy vztah je fajn ale nejdriv si to srovnej v hlave a pak se zen do neceho jineho, abys pak nebyla vic zklamana nez ted…
werunkaw123 píše:
Tím, že se budeš bránit dalším vztahům to asi nevyřešíš.Já jsem teda ten tip, že by se to zkusit mělo. Pokud k němu něco cítíš a není žádnej agresivní notorik s plným trestným rejstříkem,spoustou dluhů, kterej je 2× rozvedenej a po světě mu běhá 5dětí tak proč ne
Kdo nic nezkusí nic nemáa třeba to zrovna bude ten PRAVEJ
Má jen jedno dítě(taky mu to s bejvalkou nevyšlo) jinak nic z toho.
já myslím, že kdyby mělo dojít jen k snuu-snuu, tak je to dobrý, žádný cizí vobš
ourník
zkusila bych to, samozřejmě ne hned spolu bydlet, klidně opatrně a pomaloučku, ale myslím, že by byla škoda to zavrhnout
Zkus to..Třeba to bude to pravé a třeba ne,ale to nevíš nikdy!Do každého vztahu jdeš s rizikem,že to nemusí vyjít.. ![]()
Netlačte na pilu,dej tomu volný průběh…Přeji hodně štěstí a ať jsi i s maličkým šťastná..
![]()
Aby to nebylo tak, že mu něco nevyšlo, jiná ho kopla do zadku a on si vzpomněl na tebe a dělá z toho, že na tebe nemohl zapomenout a podobná pseudovyznání.
Já bych opatrná byla..
Jo jo, opatrnost není nikdy na škodu, rozhodně bych mu nelezl hned do postele, aspoň uvidíš, jak to s tebou opravdu myslí a zda to myslí vážně či ne… Abys nedoplatila na „mužovu potřebu sexu“, pokud ti ale sex chybí a jdeš do toho s tím tak se s ním klidně hned vyspi, to je na tobě… Ale abys mu nedala a on pak hned neutekl nebo nebyl s tebou jen kvůli tomu jednomu…
![]()
Lizbeth píše:
Aby to nebylo tak, že mu něco nevyšlo, jiná ho kopla do zadku a on si vzpomněl na tebe a dělá z toho, že na tebe nemohl zapomenout a podobná pseudovyznání.
Já bych opatrná byla..
taky jsem stejně opatrná
ať Vám to vyjde ![]()
Tak a je to tady. Před chvílí odešel. Svedl mě. Bylo to fajn. Teď už spolu chodíme. Jen pořád ten strach, jestli jsem neměla počkat. Snad to bude mezi náma dobré a vydrží nám to. Nemůžu tomu pořád uvěřit. Nedokázala jsem se mu vůbec bránit…
S přítelem nejsem asi měsíc. Jsem sama s malým. Začal mi krátce po rozchodu psát starý kamarád. Dlouho jsme se neviděli a kdysi, jednu dobu, jsme spolu něco měli, ale nic jsme si neslibovali, šlo spíše o fyzické věci, až pak mi došlo, že chci víc nebo nic. Zůstali jsme jen kamarádi. Teď chce mít se mnou vážný vztah. Pořád prý na mě myslel a chtěl by mě i s malým. Nechtěla jsem do ničeho se po hlavě hrnout. Jen jsme si psali. Včera mě přemluvil, abych za ním zašla, jen tak na pokec. To jsme si fakt jenom povídali. Jenže dneska přišel za mnou spravit mi televizi(je to elektromontér). Líbali jsme se, osahávali, jenže malý byl vzhůru, takže naštěstí nebylo víc, ale mám strach, že by jinak bylo. Mám pocit, že jsem se do toho nějak zamotala a co je hůř, asi k němu něco cítím. Mám strach už z předchozích vztahů, abych se zase nespálila, ale tolik po něm toužím. Nemůžu to nikomu říct z rodiny nebo tak, asi bych vypala blbě, že hned mám jiného tak blbě. Musím to teda tajit a ani nevím, jestli je to správné, tak co dělat, co myslíte?