Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
my jsme doma domluvení, že si to nenecháme říct.
Ale budou to muka, tak doufám, že nevyměknu ![]()
Ahojte,
my jsme si pohlaví nenechali říct ani u prvního (kluk, dokonce jsem to i tušila:o) ani teď (zatím netuším).
Je to nádherný pocit, zjistit pohlaví miminka až na sále.
Všem těhotným pohodové těhotenství a zdravá a čilá miminka!
Lenunka
Ahojte,
ja som tiez manzelovi povedala,ze si to zistit nedame. A manzel povedal len,ze dobre, sem tam ho to aj lakalo, ale myslim,ze tiez chcel radsej vydrzat… tak zatial drzime
Jedno obdobie som bola uplne presvedcena, ze to bude chlapec, a teraz uz naozaj neviem. Co sa tyka vybavicky, tak ma to naozaj nezaujima, pretoze som vsetko zdedila a nic kupovat nebudem,lebo uz teraz mam toho nad hlavu. A vanicka by sa kupila aj tak jedna
a tiez si myslim,ze aj ten co si povie pohlavie neprichadza o prekvapenie, i ked je pravda ,ze nie je take velke. Ale napatost tam je, ved ja ked rozmyslam nad krpcom, tak sa nepytam len na pohlavie… ale aj na vlasy, na to aky bude velky a dalsie ine veci. I ked je pravda, ze pohlavie je take najvacsie prekvapenie, asi.
Mne doma mama vzdy hovorila, ze je to velmi pekne, ked sa to nevie, a ja som si povedala, ze to tiez nebudem chciet vediet, uz niekedy v 15, a teraz to nie je pre mna vobec problem vydrzat. ![]()
Ahoj holky, jsem ve 12+2 a mám fotku miminka, tam kde by asi mělo být pohlaví něco vidím a nevím zda už by to mohl být podnik takto vidět? Nebo pupeční šňůra? Co myslíte? Děkuji