Nechci vědět pohlaví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
596
3.10.07 20:22

Urcite vydrz, stoji to za to :lol:
Ty dva UTZ, na kterych se to dalo poznat, jsem zvedavost premohla a pak uz to bylo jednoduche. Taky jsem hlasila dopredu, ze nechceme znat pohlavi.
Vybavicku jsme kupovali neutralni.
Na sale jsem se musela doktora ptat, co se nam vlastne narodilo. Divil se, ze jsme to nevedeli. Dneska je to uz pry vzacnost. Neverili ani pribuzni, ale to je jedno. My si ten moment napeti na sale opravdu vychutnali :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
3.10.07 20:47

ahojky

my si taky nechali překvápko až do konce a je to super.všichni mě přesvědčovali, že to bude kluk a ona princezna.super. také jsem měla nápady, že si to necháme říci. ale vydrželi jsme to. Přítel nejprve chtěl vědět, a já ne, pak on ne a já jo a pak už ani jeden. už ted jsme se bavili,že druhé si taky nenecháme říci. člověk má v životě málo překvapení.

jo a taky nám nevěřili,že to nevíme.prý to jen nechceme říci. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
3.10.07 20:49

Taky se přidávám, nevěděli jsme, nechtěli. Už kvůli tomu, že se mi neustále někdo vnucoval, jestli sit o necháme říct, jestli to víme. A pak proč to nevíme, že to víme a nechceme říct, atd…
Já čekala, že to bude kluk a byl:-) Na sále jsem to měla podobné, ještě jsem byla v plný akcic a nevěděla že je venku a nakonec jsem taky musela zkoumat mezi nohama, co to máme. To překvapení je boží.
A je fakt, že když vím, co se má narodit, tak už mě to nepřekvapí, ale když se to neví, tak mě to potěší daleko víc.
A členem rodiny bylo taky, akorát jsme mu říkali buď fazole nebo mimino :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
3.10.07 21:09

Ahojky,
tak mi jsme si to taky nenechali říct,Celou dobu jsme si mysleli,že budeme mít Honzíka :D A je z toho Verunka je to naše zlatíčko :D Bylo to nádherné,když nám doktor oznámil,že to je holčička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
3.10.07 23:12

My jsme to chtěli vědět a mně naopak nikdo nevěřil, že vím, co to je a že to klidně okolí prozradím. :D Ale i když jsem to věděla nemohu souhlasit s větou :…když se to ví, pak už jde jen o to to porodit :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
4.10.07 09:52

Ahoj.
Pokud to nechceš vědět,tak kašli na ostatní a vydrž. Obdivuju všehcny,kdo to vydrží.

Já jsem to pokaždé vědět chtěla.Ono se mi líp mluví o Pepovi,Jitce,Radkovi......než o miminku,fazolce…prostě o tom.
Co se týká výbavičky?Stejně většinou nakupuju neutrální.To druhé přece může mít jiné pohlaví. :wink: Naíc i holčičkám sluší modrá. :wink: Jen tu růžovou bych klukovi neoblékla. :wink:
A taky nesouhlasím s větami typu: Když už se to ví,pak už jde o tom jen to porodit. No to určitě ne! Vždyť i ten kdo ví,kdo v něm roste, bude mít překvapení.Já jsem hrozně zvědavá,jak bude malý vypadat,kolik bude mít vlásků…apod. Tohle přece neví nikdo.To nám UTZ neukáže přesně. :wink: (ještě,že tak)

Takže všem,co to zvládnou vydržet nevědět,moc a moc držím pěsti .Já bych to fakt nezvládla. :wink: :lol:
Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.10.07 10:03

Ahoj holky, taky jsem to nechtěla vědět, jestli to bude holčička nebo chlapeček. Jenže to jsem se neměla dívat na ten monitor při UTZ. :oops: Dr. se nás ptala, jestli budeme chtít překvápko, ale to už jsem tam pindíka viděla, tak se překvápko nekoná, snad příště. :wink:

• Citovat
  • Upravit
333
4.10.07 10:20

Ahoj

Mně přijde taky divné,že se hned všichni chlubí s tím,co mají ve 12 týdnu na ultrazvuku.Nebála bych se ale toho,že to nebude překvapení,spíš toho,že se něco stane,že to nedopadne dobře,že jsem to zakřikla.Takže vydržte a není to určitě nenormální.

Ahoj Vlaďka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
5.10.07 20:19

AHOJKy, jestli se můžu přidat..já jsem byla zvědavá..a nechala jsem si to u prvního říct…ale je fakt, že do7měsíce to byla holčička..a ejhle najednou kluk..krásnej hnědookej Mišáček..a teď přítel to vědět nechce, já jsem c htěla, ale po Vašich příspěvcích se asi nechám překvapit.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
5.10.07 20:37

Ahoj,
tak já jsem ta zvědavka,co to pokaždé chtěla vědět a nejlépe,co nejdřív.A jak píše Jirabobes,tak jsem stejně byla zvědavá,jak naše holčičky a klučina budou vypadat a taky mi přijde hezký už v bříšku oslovovat mimčo jménem a snít konkrétně o holčičce-chlapečkovi. :wink: V mém okolí mám spoustu kamarádek a kamarádů,co si pohlaví říct nenechali a nezaznamenala jsem,že by si museli vyslechnout něco negativních komentářů.Já osobně jsem je chválila s uznáním,že to vydrží! :wink: :lol: Navíc,já jsem trochu zatížená na holčiny a tak jsem byla ráda,že nám klučinu prozradili páni doktoří dřív,měla jsem čas se na klučinu začít těšit! :wink: :lol: :lol: :lol: Nejpřednější je samozřejmě zdravíčko!
Myslím,že je to každého věc,jestli se pustíme ještě do čtvrtého potomka,tak u nás bude veselo,protože manžel by chtěl překvapení a já smamozřejmě ne,na UTZ chce ale jít se mnou a taky to vydržet neprokecnout se-to by bylo něco pro mě. :lol: :lol:
No uvidíme,uvidíme!!!!

Stáňa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.10.07 06:54

MY čekáme teď třetí a poprpvé jsme si to říct nenechali a měli jsme úžasný překvápko na sále, i když jsem tušila, že to bude kluk…a byl.
Podruhé jsem docela brzy tušila holčičku a chtěla si to „potvrdit“ tak jsme si to říct nechali a intuice nezklamala…holka
No a teď si to říct nenecháme a myslím, že to opět bude kluk…chceme mít potřetí překvépko… :wink:

Jinak můj názor je, že je to každého věc… a je pravda, že dnes hned po tom, co se někdo zeptá, „kdy máš termín?“ následuje : „a víte, co to bude?“
takže je to dnes už takový standart… ale stejně není ani podle ultrazvuku někdy jisté, že to řekli správně… a překvápko je překvápko! 8O :D

Lidundju(Lída)

• Citovat
  • Upravit
68
26.10.07 20:55

Taky čekáme miminko, naše první:o) a to překvapení si chceme nechat až do konce. Už jsme za půlkou a stále nás nenapadlo to změnit, spíš naopak, baví nás právě to, jak nikdo nevěří, že to vydržíme a podobně:o). A taky je úsměvný, když někteří plaší, jak můžeme nakupovat, když nevíme co to bude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
28.10.07 22:51

Ahojky, taky přispěju trochou. U 1. jsem v kostech od začátku cítila, že toje kluk a byl, nechala jsem si to i říct(jsem děsně zvědavá), ale jsem se na to neupínala-právě kvůli těm případům, kdy se to, i teď v době technických vymožeností, spletlo. No teď čekám další-intuici mám popletenou zřejmě svým přáním, aby to byla holka, říct si to nechám-zatím nešlo i když jsem v polovině. Pocit mám furt stejný-dokud nebude venku nevěřím na 100pro. :roll: Výbavičku taky řeším v neutrálu. I teď, když je malý trošku starší-4r. se pořád vracím k tomu, že může být pak někdy děvče a určitě ji nebudu oblíkat do modré. Teď jsem zrovna kupovala zimní kombinézu-barva? Vínová. Myslím, že moment překvapení je u porodu vždy… Rozhodně se má člověk držet svého rozhodnutí.pa pa :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
28.10.07 23:09

My nevěděli ani jednou - poprvé neplánovaně, chtěli jsme pohlaví znát, ale Ada se nikdy neukázala… A to překvapení bylo tak krásné, že jsme se nechali překvapit i podruhé a potřetí :)

Stálo to za to.

A nikdo nám to nevěřil :)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
29.10.07 20:26

Ahoj Lesi, říkala jsem si, že v této diskuzi nějak chybíš… :lol: , no a jako bys mi četla myšlenky. 8O Tak pa, někdy se stavíme. Dája :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí