Nechráněný styk den před menstruací

24
27.2.18 18:02

Nechraneny Styk den pred ms

Dobry den chci se zeptat den pred MS jsme s pritelem meli nechraneny sex, dnes mam 2 den zpozdeni kdy myslite ze by to bylo poznat na tehu testu? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19983
27.2.18 18:03

@Wivien99 cca 14 dní po styku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
27.2.18 19:01

Prijde mi to divne takhle ze by ms hned nedorazila ale boli me v podbrisku a mam bolestive bradavky pritom je to jen 3 dny ????????‍♀️ No uvidime za 14 dni, dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.19 21:36

Oživím diskuzi, měli jsme s přítelem včera sex a teď vecer jsem začala špinit. MS jsem měla dostat za 3 dny. Mohla bych otěhotnět takto pár dní před ms? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
11659
22.7.19 14:23
@Anonymní píše:
Oživím diskuzi, měli jsme s přítelem včera sex a teď vecer jsem začala špinit. MS jsem měla dostat za 3 dny. Mohla bych otěhotnět takto pár dní před ms? :nevim:

tak šance tam je..ta je asi vždycky.. pokud si měla ovu zrovna…ale spíš bych řekla že se ti rozjíždí ms…zkus test třeba za 10 dní a uvidíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.19 17:19

Já si vždy myslela, že plodné dny začínají cca 12 dní po začátku ms a ne že můžou být kdykoliv během cyklu :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
11659
22.7.19 22:48
@Anonymní píše:
Já si vždy myslela, že plodné dny začínají cca 12 dní po začátku ms a ne že můžou být kdykoliv během cyklu :roll: :roll:
:lol: :lol: :lol: :lol: ne to fakt ne..jako jo většina žen má nějak uprostřed cyklu aleněkteré na začátku některé na konci… a některé 2× během cyklu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí