Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@arada píše:
Nechápu. Proč by měla antikoncepci řešit jen žena? Jen proto aby se chlap cítil spokojeně má do sebe žena rvat hormony?
Protože žena bude těhotná, rodit atd. Proto se o ochranu musí postarat primárně ona.
@KačenkaNo píše:
Bydlím v UK už 5let, tady jsem se také seznámila s přítelem, na žádných dávkách opravdu nejsem přítel vydělava tolik že i když zůstanu doma s dětmi tak na žádné nárok nemá, a ano přestěhovali jsme se do o dost levnější lokality, já jsem ale přítele poprosila jestli by bylo možné abych zůstala s malou doma aspoň do jejích dvou let tady totiž máte nárok na mateřskou pouze na 9mesicu počínaje nástupem před porodem.. přítel řekl že to zvládne.. jenže asi nepočítal s tím že bude mít dítě č. Dvě.. a ano ráda bych zůstala v ČR už kvůli rodině ale dcera potřebuje tátu je stejně důležitý jako máma (no možná trošku méně) já sama jsem z rodiny bez otce, a nechtěla jsem aby i má dcera tak dopadla (nebylo to tak hrozné pro mamku jsme byly a vždy budeme střed vesmíru) a to chci pro svou dceru i já..
Kdyz jsi v Anglii už pět let a přes dítětem jsi vydělávala, proč jsou dvě děti takový problém? Nic našetreno? Tak holt půjdeš brzo do práce po tom druhém, no. Za blbost se platí. Stejně mi přijde zvláštní, když se vám tak daří v Anglii a chlap se rozhodně stěhovat nehodlá, že je druhé dítě takový problém. Jak už tu padlo, měl by si zajet do ČR na vasektomii. Abys mu zas za rok nezkazila náladu…
@Russet jezis tady jak nekdo napise ze zije v UK nebo nekde jinde tak to je rudej hadr na bejka co
a hned posmesky typu - “kdyz se vam tam tak dari”
ne kazdej musi zit v cechach, vime? A co ty vis o anglickych davkach? ![]()
@KačenkaNo tak mu to řekni
.. zvládla si to s jedním zvládneš to i s druhým.. jako rodinu bych neřešila je to tvoje volba… na potrat jít můžeš a nemusíš nikomu nic říkat spíš jestli to zvládneš psychicky…jinak já bych mu to řekla na víc je to i jeho chyba měl si dát pozor a prostě mu to ujelo
@ocean.mama píše:
@Russet jezis tady jak nekdo napise ze zije v UK nebo nekde jinde tak to je rudej hadr na bejka coa hned posmesky typu - “kdyz se vam tam tak dari”
ne kazdej musi zit v cechach, vime? A co ty vis o anglickych davkach?
Nic. Ale druhé dítě bychom uživili.
@Russet tak gratuluju, ze ses vyjadrila k necemu, k cemu vis nic
@ocean.mama píše:
@Russet tak gratuluju, ze ses vyjadrila k necemu, k cemu vis nic
Vyjadřuju se k situaci a ptám se, jaký je problém uživit druhé dítě, pokud se mám relativně dobře. To je to tak nesrozumitelné téma, že musí diskutovat minimálně lidi, co žijí 5 let v Británii a právě rodí své druhé dítě? ![]()
@Russet samozrejme ze se vyjadrit muzes, jen mi prijdes hodne jedovata…
@ocean.mama píše:
@Russet samozrejme ze se vyjadrit muzes, jen mi prijdes hodne jedovata…
A tx se dle mého vkusu moc staráš o to, kdo co napíše. Já si jedovatá nepřijdu.