Nechtěně těhotná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15154
12.7.19 10:02
@arada píše:
Nechápu. Proč by měla antikoncepci řešit jen žena? Jen proto aby se chlap cítil spokojeně má do sebe žena rvat hormony?

Protože žena bude těhotná, rodit atd. Proto se o ochranu musí postarat primárně ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
12.7.19 10:02
@KačenkaNo píše:
Bydlím v UK už 5let, tady jsem se také seznámila s přítelem, na žádných dávkách opravdu nejsem přítel vydělava tolik že i když zůstanu doma s dětmi tak na žádné nárok nemá, a ano přestěhovali jsme se do o dost levnější lokality, já jsem ale přítele poprosila jestli by bylo možné abych zůstala s malou doma aspoň do jejích dvou let tady totiž máte nárok na mateřskou pouze na 9mesicu počínaje nástupem před porodem.. přítel řekl že to zvládne.. jenže asi nepočítal s tím že bude mít dítě č. Dvě.. a ano ráda bych zůstala v ČR už kvůli rodině ale dcera potřebuje tátu je stejně důležitý jako máma (no možná trošku méně) já sama jsem z rodiny bez otce, a nechtěla jsem aby i má dcera tak dopadla (nebylo to tak hrozné pro mamku jsme byly a vždy budeme střed vesmíru) a to chci pro svou dceru i já..

Kdyz jsi v Anglii už pět let a přes dítětem jsi vydělávala, proč jsou dvě děti takový problém? Nic našetreno? Tak holt půjdeš brzo do práce po tom druhém, no. Za blbost se platí. Stejně mi přijde zvláštní, když se vám tak daří v Anglii a chlap se rozhodně stěhovat nehodlá, že je druhé dítě takový problém. Jak už tu padlo, měl by si zajet do ČR na vasektomii. Abys mu zas za rok nezkazila náladu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
12.7.19 10:30

@Russet jezis tady jak nekdo napise ze zije v UK nebo nekde jinde tak to je rudej hadr na bejka co :D a hned posmesky typu - “kdyz se vam tam tak dari” :D ne kazdej musi zit v cechach, vime? A co ty vis o anglickych davkach? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
12.7.19 10:32

@KačenkaNo tak mu to řekni :nevim:.. zvládla si to s jedním zvládneš to i s druhým.. jako rodinu bych neřešila je to tvoje volba… na potrat jít můžeš a nemusíš nikomu nic říkat spíš jestli to zvládneš psychicky…jinak já bych mu to řekla na víc je to i jeho chyba měl si dát pozor a prostě mu to ujelo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
12.7.19 10:33
@ocean.mama píše:
@Russet jezis tady jak nekdo napise ze zije v UK nebo nekde jinde tak to je rudej hadr na bejka co :D a hned posmesky typu - “kdyz se vam tam tak dari” :D ne kazdej musi zit v cechach, vime? A co ty vis o anglickych davkach? :think:

Nic. Ale druhé dítě bychom uživili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
12.7.19 10:35

@Russet tak gratuluju, ze ses vyjadrila k necemu, k cemu vis nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
12.7.19 10:38
@ocean.mama píše:
@Russet tak gratuluju, ze ses vyjadrila k necemu, k cemu vis nic

Vyjadřuju se k situaci a ptám se, jaký je problém uživit druhé dítě, pokud se mám relativně dobře. To je to tak nesrozumitelné téma, že musí diskutovat minimálně lidi, co žijí 5 let v Británii a právě rodí své druhé dítě? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
12.7.19 10:44

@Russet samozrejme ze se vyjadrit muzes, jen mi prijdes hodne jedovata…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
12.7.19 11:41
@ocean.mama píše:
@Russet samozrejme ze se vyjadrit muzes, jen mi prijdes hodne jedovata…

A tx se dle mého vkusu moc staráš o to, kdo co napíše. Já si jedovatá nepřijdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
12.7.19 14:06

@Russet mas pravdu, jdu se radsi starat o dite :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie