Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mě bylo u prvního ditete zle až do porodu, u druhého do 6. Měsíce, u třetí to přešlo někdy v půlce
ani u jednoho sem ale cele tehotnestvi nemohla jist poradne nic, hlavně maso sem musela úplně vynechat.
@Kriss Tina Tak tomu se u mě opravdu neříká “nejkrásnější období v životě ženy” ![]()
Mně u obou dětí zabral na nevolnosti az porod. S tím, že vždy jsem mela třeba par dni, kdy bylo líp, ale zvracela jsem fakt do konce. U druheho ještě na porodním sále ![]()
@XxLuxX píše:
@Kriss Tina Tak tomu se u mě opravdu neříká “nejkrásnější období v životě ženy”
Taky by mi zajímalo kdo tuhle hlasku vymyslel
nevolnosti byly ještě super
třetí trimestr byl větší horor
kopání, žáha, rozvolnily se mi kycle, takže sem nemohla poradne chodit, nedalo se spát, nedalo se poradne nic dělat ![]()
Nechutenství je ještě v pohodě, já blila jak amina a pár týdnů jsem nemohla ani pořádně pít, nešlo to vůbec..Bohužel pomahá na to jen porod. Držím palce a přeji pevné nervy ![]()
Ja si prvni tehu uzivala, druhy trimestr byl jak kdybych ani tehotna nebyla a ted u druhyho to je masakr..sice nezvracim(Dikybohu)ale spatne se mi dycha, bud mam chute ze jsem schopna sezrat vsechno a nebo naopak se mi pri pomysleni na jidlo zveda kufr😀porad se mi mota hlava, ted se do toho přidaly svalové zaskuby..o tom ze se nevyspim ani nemluvim.. no, uz aby byl prcek venku a to jsem v 20tt😀sice to bude asi narocne protoze malej ma rok a pul, ale moje telo bude funkcni😁
Mě nevolnosti přešly až teď, měla jsem je od cca 7tt do 18tt 🤷♀️
Mně od začátku těhotenství nic nebylo, jedla jsem všechno a hodně. Padl 12tt, teď jsem 14tt a špatně mi není stále, ale mám problém do sebe cokoli dostat. Nic mi prostě nechutná. Jsem schopná jíst i hodinu a pak už se mi nad tím navaluje. Vůbec nevím, co s tím. Jediný s čím nemám problém je ovoce a sladký. ![]()
Ahoj, je tady někdo kdo má i v druhém trimestru nechutenství a nevolnost? Oběd musím jíst 30 minut, abych se nepozvracela, do všeho jídla se musím nutit a když už mám pocit, že se ta nevolnost zlepšuje, tak se zase ozve odpoledne nebo večer. Je to na palici.
)
(jediný příznak, který jsem zatím neměla je pálení žáhy, jinak snad všechno od a-z