Kontrakce, poslíčci?

Anonymní
26.2.24 07:17

Kontrakce,poslíčci?

Ahoj všem, od půl 2 mám bolest v kříži a tvrdnutí břicha jsem 36+1tt…sprcha atd nic nezabírá… v 5 ráno už mě to nedalo a jela na pohotovost tam mi řekli ze kontrakce jsou po 5 min, hrdlo je měkké a otevřené pro prst :nevim: poslali mě domu s tím ze to můžou být poslicci kdyžtak mam čekat jestli zesílí mám přijít…. Neměla jste to některá podobně jak to dopadlo? bolest trvají stále stejně :zed: jsem k. o. myslíte ze to přejde? dekujiiii

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
26.2.24 08:23

Měla jsem to takhle, zkousejte opakovaně tu teplou sprchu nebo vanu.Jak daleko to máte do porodnice. Kolilate ditko to bude?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.2.24 09:14
@Anonymní píše:
Měla jsem to takhle, zkousejte opakovaně tu teplou sprchu nebo vanu.Jak daleko to máte do porodnice. Kolilate ditko to bude?

Porodnice je kousek asi tři minutky, bude to druhy porod u prvního mi praskla voda a jelo se prave proto nevím co nyní očekávat bolesti jsou stále ale už nepravidelné :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.2.24 10:00

To asi přejde. Kazdopadne si pokud možno odpočinte. Uz to může být kdykoliv. Druhe porody jsou většinou rychlé. Me právě nikdy voda nepraskla doma a poslíčci klidně od 7 měsíce i několik hodin v kuse. Kazda to máme jinak.Ale vždy u mě pomohla sprcha, nejlíp vana.Kdy jdete na kontrolu?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.2.24 10:52
@Anonymní píše:
To asi přejde. Kazdopadne si pokud možno odpočinte. Uz to může být kdykoliv. Druhe porody jsou většinou rychlé. Me právě nikdy voda nepraskla doma a poslíčci klidně od 7 měsíce i několik hodin v kuse. Kazda to máme jinak.Ale vždy u mě pomohla sprcha, nejlíp vana.Kdy jdete na kontrolu?

Už mám tedy jen tvrdnutí břicha…. kontrolu mám ve čtvrtek

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.2.24 10:55

Teda vždy mi tvrdne břicho a bolí trosku podbrisek nic hrozného to do těch zad ale byla síla :D

• Citovat
  • Upravit
Hanykla33
26.2.24 17:54

Toto jsem snad psala já. :D :D Také jsem dnes 36+1 a dnes v noci jsem se ve 3 hodiny vzbudila s takovyma poslama! Kontrakce po 5 min a trvalo to asi 2 hodiny. Jenze jsem do toho jeste litala na zachod.. a pak jsem to zaspala a rano uz mi zase nic nebylo. I kdyz dneska se citim nejak rozlamane a prochazku co normalne chodim 35 min jsem sla hodinu. :D A u prvniho mi take praskla voda, nejak uprimne doufam, ze praskne i ted :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky