Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Měla jsem to takhle, zkousejte opakovaně tu teplou sprchu nebo vanu.Jak daleko to máte do porodnice. Kolilate ditko to bude?
@Anonymní píše:
Měla jsem to takhle, zkousejte opakovaně tu teplou sprchu nebo vanu.Jak daleko to máte do porodnice. Kolilate ditko to bude?
Porodnice je kousek asi tři minutky, bude to druhy porod u prvního mi praskla voda a jelo se prave proto nevím co nyní očekávat bolesti jsou stále ale už nepravidelné ![]()
To asi přejde. Kazdopadne si pokud možno odpočinte. Uz to může být kdykoliv. Druhe porody jsou většinou rychlé. Me právě nikdy voda nepraskla doma a poslíčci klidně od 7 měsíce i několik hodin v kuse. Kazda to máme jinak.Ale vždy u mě pomohla sprcha, nejlíp vana.Kdy jdete na kontrolu?
@Anonymní píše:
To asi přejde. Kazdopadne si pokud možno odpočinte. Uz to může být kdykoliv. Druhe porody jsou většinou rychlé. Me právě nikdy voda nepraskla doma a poslíčci klidně od 7 měsíce i několik hodin v kuse. Kazda to máme jinak.Ale vždy u mě pomohla sprcha, nejlíp vana.Kdy jdete na kontrolu?
Už mám tedy jen tvrdnutí břicha…. kontrolu mám ve čtvrtek
Teda vždy mi tvrdne břicho a bolí trosku podbrisek nic hrozného to do těch zad ale byla síla ![]()
Toto jsem snad psala já.
Také jsem dnes 36+1 a dnes v noci jsem se ve 3 hodiny vzbudila s takovyma poslama! Kontrakce po 5 min a trvalo to asi 2 hodiny. Jenze jsem do toho jeste litala na zachod.. a pak jsem to zaspala a rano uz mi zase nic nebylo. I kdyz dneska se citim nejak rozlamane a prochazku co normalne chodim 35 min jsem sla hodinu.
A u prvniho mi take praskla voda, nejak uprimne doufam, ze praskne i ted ![]()
Ahoj všem, od půl 2 mám bolest v kříži a tvrdnutí břicha jsem 36+1tt…sprcha atd nic nezabírá… v 5 ráno už mě to nedalo a jela na pohotovost tam mi řekli ze kontrakce jsou po 5 min, hrdlo je měkké a otevřené pro prst
poslali mě domu s tím ze to můžou být poslicci kdyžtak mam čekat jestli zesílí mám přijít…. Neměla jste to některá podobně jak to dopadlo? bolest trvají stále stejně
jsem k. o. myslíte ze to přejde? dekujiiii